לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-12-2008, 18:13
  שי1111 שי1111 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.12.08
דחיית גיוס

יש לי יום סיירות ב-8.1 אך אני מתגייס במרץ 2009 הקרוב וכרגע התקשרו אליי מהמדור סיירות ואמרו לי שאני חייב לדחות את הגיוס ליולי 2009 בשביל לעשות את היום סיירות.
אני התכוונתי בכל מקרה לדחות את הגיוס שלי ליולי 09 כך שאם אני לא אתקבל אז שתהיה לי את האופציה לעשות גיבושי המשך ואם לא אז לעשות גיבוש יחטיות אך התכוונתי לעשות זאת אחרי שאני יעבור את היום סיירות[יש לי מספר בעיניים ולכן אני חייב לקבל מטכל ולא שייטת] וכרגע מהמדור אמרו לי שאני צריך לדחות את הגיוס לפני היום סיירות-השאלה שלי היא כזו:
1) האם במידה ואני לא יעבור את היום סיירות אני אוכל להקדים את הגיוס למרץ כפי שהיה לי כי אין טעם לחכות עד יולי.[סיימתי לימודים נולדתי בנובמבר[צעיר] כך שכבר משעמם לי בבית]
2) והאם לשכת הגיוס תדחה לי את הגיוס בהתרעה של יום כי ההיא מהמדור אמרה לי עכשיו שאני חייב לדחות את הגיוס לא יאחר מה-1.1 כדי שאני יוכל לעשות את היום סיירות כך שנשאר לי בדיוק יום[מחר].

וסתם בשביל הפרוטוקול אני רוצה למתוח ביקורת על המדור סיירות כי כל פעם מחדש הםם מפתיעים אותי ם בהודעה חדשה שאני צריך להתמודד איתה בפרק זמן מאוד קצר!!!!!!!!!!!

מחכה לתשובות מהירות בתודה מראש שי 1111
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:19

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר