11-01-2009, 19:50
|
|
|
|
חבר מתאריך: 13.05.06
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי פלטיאל
כמי שסיים את השירות שלו כמפקד לפני חודש אני חושב שאני גורם מספיק מהימן.
1. סטינגר זה לא בשמים, וכמו שכבר אמרו, הרוב רוצים טק"א לכן מי שמבקש סטינגר בכלל קופצים עליו. לא חסרים שם אנשים עם אסטמה ואלרגיה, ממש לא, והמפקדים שם ילחמו על כל חייל. לזרוק חיילים מתקשים לטכני בחיפה? ממש לא הכיוון.
2. רק המשפט "להסתכל על מכ"ם" הוא לא הגיוני בעליל. מי שלא יודע מה הולך בטק"א (אני מזכיר, בטק"א נדרש סיווג ביטחוני לעומת טקטי) שלא יבלבל את המוח סתם.
3. אני לא יודע אם בכלל קיים רובאי 06 (אני יודע על 05 או 07) אבל מה שבטוח, מנ"מ תשתחרר רובאי 03 גם אחרי קורס מפקדים. כל ה06 07 08 שתטפס בהם במהלך השירות בנ"מ הם רמות מקצועיות.
נכון, בקורס מפקדים יהיה לך תוכן של רובאי גבוה יותר כמו תרגיל צוות וניווטים, ויגידו לך ש"בתכלס" אתה השלמת לרובאי 05\שקר כלשהו אבל נ"מ זה רובאי 03 נקודה.
4. האוכל מעולה, והחל מלפני שנתיים זה נכון גם ברמת בריאותית (הרבה הרבה פחות שמן), ויש בריכה, כל עוד תגיע בסדיר שלך לשרת בביסנ"מ יצא לך להנות ממנה (אם סטינגר הוא סופית הכיוון שלך, אז אתה תוכל להגיע בסדיר שלך לשרת בביסנ"מ רק בתפקידי הדרכה).
ובנוגע לשמועות - תמיד היו שמועות שעוברים לחדרים, תמיד היו שמועות שסוגרים את סטינגר. תמיד יהיו שמועות שעוברים לחדרים, תמיד יהיו שמועות שסוגרים את סטינגר. עצתי? תתעלם, בינתיים הכל ממשיך כרגיל.......
|
תודה על התגובה
רציתי רק לשאול מה אתה עושה בסטינגר אחרי הגדוד של ה8 חודשים שאתה כבר בתוך הסדיר .
מה יש לעשות חוץ מהדרכה? ..
|