
12-01-2009, 21:58
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 13.04.04
הודעות: 1,329
|
|
אכן שגרתי למדיי, אבל טוב.
בשבילי הידיעה על הירח המלא שידרגה את ההדרכה שהייתה לי ביומיים האחרונים בדך לכפר הנוקדים0אזור מצדה) ראינו את זריחת הירח בלילה מאחורי העננים והיה יפיפה השמעתי את MOONSAHDOW של CAT STEVENS לא היה צריך יותר מזה....לפחות בשבילי.
אבל מסתבר שמישהו למעלה חשב שאפשר דווקא כן לעשות עוד משהו: אז היום בבוקר כאשר קמתי מוקדם(6:00) יקיצה טבעית אמרתי יאללה אני במדבר נלך לראות את הזריחה לבד, אז יצאתי החוצה לראות את הזריחה ומה הסתבר?
התמזל מזלי לראות זריחה ושקיעה ביחד! אהההההההה, לא לא השתגעתי זריחת השמש ושקיעת הירח באותו הזמן(פחות או יותר) לא הייתה לי מצלמה עליי וטוב שכך, נראה לי שאת הבוקר הקסום הזה אני לא אשכח הרבה זמן.
עכשיו מה הקשר של זה לפורום צילום? שאלה טובה! אין קשר ישיר סתם רציתי לחלוק עם הפורום שהוא אחד הנעימים והנחמדים באינארנט אם לא הכי נעים את החוויה שלי מהבוקר.
דבר שני בכל זאת לקשר קצת לצילום(אבל לא ממש אלא יותר גשיה לצלמים על פי תפיסתי) לא כל הזמן חייבים לתעד את הרגעים היפים והמיוחדים שאנו נתקלים בהם בחיים. כי איפשהו לדעתי אתה עלול לפספס את החוויה האישית שלך ברגע הצילום. לדעתי ולי אישית לפעמים הרבה יותר חשוב לחוות את אותו רגע (חיוך שמחה של ילד או נוף עוצר נשימה וכד') מאשר לפספס את החוויה האישית ולהוציא תמונה טובה ככל שתהיה.
זה לפחות שני הסנט שלי ביחס לצילום ולחיים(וגם היחס בין שניהם)
ת'אמת יהיה מעניין לשמוע מה אנשים אחרים חושבים אולי ייצא מזה דיון מעניין(אולי בכלל אשכל נפרד)
|