לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום כתיבה וספרות!!! והשורה הנעה - נוע תנוע! אוסף ביקורות הספרים של כל הזמנים אוסף אתגרי הכתיבהלכתיבה הציטוט הנבחר: 'הסופר, כמו הילד, אוהב לשחק משחקים, אבל יודע להציב את הגבול בין האמת לבדיון' מאת פרויד. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > כתיבה וספרות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-01-2009, 11:01
צלמית המשתמש של chatulim
  chatulim chatulim אינו מחובר  
מנהלת בע"ח, מטיילים ותרמילאים

חבר מתאריך: 01.01.06
לינוקס אשכול הכרות- חדש ומחודש!

ובכן, הגיע הזמן, לאחר שיצרנו כאן קהילה קטנה ומגובשת, שנכיר טיפה אחד את השני מעבר להגיגים שאנחנו נוהגים לקרוא..

אנא מלאו את הפרטים הבאים, כל אחד ומידת החשיפה המתאימה לו - כמובן, הטקסט כתוב בלשון זכר אך מכוון לכ-ל מי שמעונין!

שם פרטי-
גיל-
מקום מגורים-
מאיזה סוג של משפחה אני מגיע- (כאן המקום לספר אם אתם ממשפחה מרובת ילדים/ אתם ילד יחיד/ איך המשפחה מתנהלת, אנקדוטות משעשעות)
סיפור מצחיק על עצמי בהיותי קטן-
ז'אנר קריאה אהוב-
ספר שגרם לי להצטער שסיימתי לקרוא אותו-
סופר/ משורר מוערך-
סרט ע"פ ספר שאהבתי-
3 דברים שהייתי לוקח איתי לאי בודד-
תמונה, אם תרצו-
טקסט חופשי- (כאן המקום לכתוב מוטו או סלוגן מנצח, לכתוב בדיחה או משפט שאתם רוצים וכו')

חזרה לפורום
ישן 11-01-2009, 11:10
צלמית המשתמש של chatulim
  chatulim chatulim אינו מחובר  
מנהלת בע"ח, מטיילים ותרמילאים

חבר מתאריך: 01.01.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "אשכול הכרות- חדש ומחודש!"

שם פרטי- סיון
גיל- 26
מקום מגורים- יקנעם עלית
מאיזה סוג של משפחה אני מגיע- יש לי אחות אחת גדולה ממני ב-3 שנים, ההורים שלי גרושים. אבא שלי מתגורר בחיפה והאנקדוטה המשעשעת- אחותי, אמי ואני גרות באותו רחוב- אני במספר 24, אחותי ב-34 ואמא ב-64.
סיפור מצחיק על עצמי בהיותי קטן- כשהייתי בגיל 6 לערך, ההורים התחילו לדבר על נסיעה משפחתית להולנד. באחת השיחות אבא שלי אמר שהולנד היא ארץ מלאת מים ותעלות. מאותו רגע ולמעשה עד שנחתנו בהולנד- הייתי אחוזת בעתה שכן חשבתי שהולנד היא מים- ובמים יש שבילים מוגבהים ששם האנשים הולכים. הייתי בטוחה שאפול למים

ז'אנר קריאה אהוב- מצאתי את עצמי נהנית בעיקר מספרי מתח ארצישראלים
ספר שגרם לי להצטער שסיימתי לקרוא אותו- הנה אני מתחילה/ יהודית קציר
סופר/ משורר מוערך- מאיר שלו, יהודית קציר, יוכי ברנדס, נתן אלתרמן, אלכסנדר פן ועוד רבים וטובים...
סרט ע"פ ספר שאהבתי- מישהו לרוץ איתו/ דוד גרוסמן
3 דברים שהייתי לוקח איתי לאי בודד- מחשב נישא עם חיבור אינטרנט לוויני, את זוגתי שתחיה וסיגריות.
תמונה, אם תרצו-
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

טקסט חופשי-
לאחרונה למדתי להבין שאם לא טוב לך- אתה פשוט צריך לקום וללכת. מעבר לאנשים היקרים לך ביותר, אתה הכי חשוב.

חזרה לפורום
ישן 11-01-2009, 11:23
צלמית המשתמש של yishain11
  yishain11 yishain11 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.08.05
אז אני אקפוץ ראשון :)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "אשכול הכרות- חדש ומחודש!"

שם פרטי- ישי
גיל- השנה 20
מקום מגורים- מצפה נטופה, אבל בקרוב זה ישתנה לשיבטה או לשיזפון.
מאיזה סוג של משפחה אני מגיע- משפחה מאוד מגוונת- מאבא ואח שחסרים כישורים חברתיים כמעט לגמרי, דרך אמא צינית ופמיניסטית ואנטי דתית (והיא דתית), דרך אחים שונאי לימודים כמעט כולם, כשאני מת על זה...
סיפור מצחיק על עצמי בהיותי קטן- סיפור הזוי לאללה: יום אחד התעוררתי בשבע בערב אחרי שישנתי אחה"צ, ומשום מה הייתי בטוח ששבע בבוקר והשמש לא זורחת. השתגעתי כשניסיתי לתחקר את ההורים שלי בנושא ולא הבנתי למה הם לא מתרגשים מהעניין. תמה, לקחתי את הילקוט ואת המעיל והתכוננתי לצאת לתחנה, כדי לנסוע לביה"ס. בנתיים עצר אותי צלצול הטלפון, שבצד השני הייתה דודה שלי. שאלתי אותה: "גם אצלכם לא זורחת השמש?" והיא ענתה בבלבול: "אתה מתכוון לשבע בערב או לשבע בבוקר?". וככה, מול המשפחה המגחכת שלי ליד השולחן, עם הילקוט והמעיל עלי והטלפון ביד, ירד לי האסימון. הייתי בערך בכיתה ב'-ג'.
ז'אנר קריאה אהוב- הכל. התחלתי מפנטזיה ומד"ב, היום אני קצת יותר בקטע של ספרי עיון, אבל אני נהנה מכל דבר. בזמן האחרון אני מנסה לעבור לסיפורת קצת יותר איכותית מבדרך כלל: סול בלו, ולדימיר נבוקוב, קפקא וכדומה.
ספר שגרם לי להצטער שסיימתי לקרוא אותו- וואו, היו הרבה. אני מניח שארטמיס פאול הוא אחד מהספרים הכי אידיוטיים שיצא לי לסיים אי פעם, מהסוג שאתה מצטער על בזבוז הזמן שהשקעת בו.
סופר/ משורר מוערך- אני עד היום מאוד אוהב ומעריך את עבודת הענק של טולקין, אבל גם אלבר קאמי תופס מקום של כבוד.
סרט ע"פ ספר שאהבתי- לא ראיתי הרבה סרטים כאלה, אז אני מניח ששר הטבעות או מיסטיק ריבר (שהיה הרבה יותר טוב מהספר).
3 דברים שהייתי לוקח איתי לאי בודד- עט, בלוק של דפים, וכדור של ציאניד מרוכז.
תמונה, אם תרצו- בגלל שיש לי רק תמונות ישנות (למרות שלא השתנתי מאז) קבלו שתיים:
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
טקסט חופשי- קודם כל מסר חשוב לאומה: אל תפחדו מהפחד (ואני אומר את זה בתור אחד שזה אחד מהדברים המרכזיים שהוא צריך לעבוד עליהם).
דבר שני הוא התיאור הכי טוב שלי במשפט אחד: אני לא לוקח את החיים בקלות.

חזרה לפורום
ישן 11-01-2009, 11:31
צלמית המשתמש של Tallyco
  משתמשת נקבה Tallyco Tallyco אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.05.06
Facebook profile

שם פרטי- טלי
גיל- 29
מקום מגורים- יקנעם עלית
מאיזה סוג של משפחה אני מגיע- אני אחותה הגדולה של סיון - תקראו אצלה!
סיפור מצחיק על עצמי בהיותי קטן- כשאני הייתי בת ארבע ואחותי בת שנה, התחלתי להקריא לה סיפורים. העניין הוא שאמנם עקבתי בדקדקנות אחרי הסיפור (ידעתי אותו בע"פ), אבל את הספר החזקתי הפוך....
ז'אנר קריאה אהוב- כמעט הכל. בשנים האחרונות יותר ספרות עיונית או סמי-עיונית ופחות פרוזה.
ספר שגרם לי להצטער שסיימתי לקרוא אותו- פונטנלה של מאיר שלו
סופר/ משורר מוערך- מאיור שלו, דויד גרוסמן, אלכסנדר פן ועוד רבים רבים
סרט ע"פ ספר שאהבתי- האפר של אנג'לה
3 דברים שהייתי לוקח איתי לאי בודד- מחשב נישא עם חיבור אינטרנט ומטען סולארי, חברים וסירה עם ציוד דיג...
תמונה, אם תרצו-

מיכל - 20.1.13

מאיה - 9.11.14
נטע - 2.4.20

חזרה לפורום
ישן 11-01-2009, 21:26
צלמית המשתמש של תותית
  משתמשת נקבה תותית תותית אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.08.03
Facebook profile Follow me...

שם פרטי- רעות
גיל-20

מקום מגורים- מושב סגולה, ליד קרית גת
מאיזה סוג של משפחה אני מגיע- ההורים נשואים, יש לי אחות גדולה נשואה, אח בינוני נשוי עם תינוקת, אחות שגרה עם החבר שלה, ואני שבקרוב משתחררת. חוץ מזה, אפשר להגדיר את המשפחה שלי כמאוד פתוחה, אפשר לדבר איתם על כל דבר וזה מה שנהדר בהם. אם זה קיטורי יום עבודה ועד ספרות, מדעי החיים, ביולוגיה וחשבונאות. הכל מהכל.
סיפור מצחיק על עצמי בהיותי קטן- היה לנו תיק גדול בצורת נעל אולסטאר אדומה... ואחותי הגדולה החליטה שזה מאוד מצחיק שאני כל כך קטנה שאפשר להכניס אותי לאולסטאר, אז היא הושיבה אותי בפנים וסגרה את הרוכסן, ואני המשכתי לצחוק עד שהסתכלתי למטה ולא מצאתי את הרגליים שלי.
ז'אנר קריאה אהוב- רומנים. מודה, אני חובבת דרמות
ספר שגרם לי להצטער שסיימתי לקרוא אותו- 'בתו של שומר הזיכרון' - ספר גרוע. עריכה: ספר שהצטערתי שסיימתי כי רציתי ממנו עוד: שומרת אחותי - ג'ודי פיקו.
סופר/ משורר מוערך- אני לא נוהגת להתלבש על סופר אחד ולקרוא את כל הספרים שלו, נוכחתי לדעת שאם אני קוראת ספר נוסף של אותו הסופר תמיד יורד לי ערכו. עדיף לזכור את מה שאהבת ולחפש דבר חדש. אני מאמינה שליוצרים יש משהו שממקד אותם שנוצר מכאב\פחד\שברון לב וספריהם שונים בעליליותיהם ככל שיהיו - יהיו דומים במקצת.
סרט ע"פ ספר שאהבתי- Tipping The Velvet של שרה ווטרס, וגם שלה - Fingersmith . מעולה.
3 דברים שהייתי לוקח איתי לאי בודד- ספר, ערסל, וג'ריקנים של לימונדה קרה. {טוב נו, אולי טלפון להזמין אוכל אחר כך}
תמונה, אם תרצו-
טקסט חופשי- צחוק הוא דרך חיים, חייך ועברת חצי הדרך.

נערך לאחרונה ע"י תותית בתאריך 11-01-2009 בשעה 21:30.
חזרה לפורום
ישן 13-01-2009, 19:00
  משתמש זכר Mnemosyne Mnemosyne אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.01.07

שם פרטי- אמיל
גיל- 18
מאיזה סוג של משפחה אני מגיע- אני מגיע ממשפחה עם שני הורים ואחות קטנה , משפחה תומכת,אוהבים לשמוע את השירים שלי, אחרי הארוחות במיוחד מפעם לפעם אני מקריא להם,והם נותנים מחמאות. בעיקרו של דבר משפחה על הקיפק
סיפור מצחיק על עצמי בהיותי קטן- בגיל 6-7 שנים אבא אמר לנו שאנחנו הולכים לצאת לאמסטרדם, ואז הייתי קטן ולא הבנתי מה משמעות המילה, ואז היה הטרנד של ספידרמן, אז כששאלו אותי אנשים איפה הלכתם, איפה תלכו הייתי צועק לספידרמן, והכי הומרסטי בעניין שחשבתי שאמסטרדאם זה קניון ענקי שיש בו באמצע בובת ספידרמן תלויה באוויר .
ז'אנר קריאה אהוב- פנטזיה,פנטזיה ואהבה.
ספר שגרם לי להצטער שסיימתי לקרוא אותו- אף ספר, אני בוחר את הספרים הייטב, ולוקח מה שורחי חפצה לא מה שאחרים ממלצים, לכן אף פעם לא התאכזבתי .
סופר/ משורר מוערך- J.R.R Tolken
סרט ע"פ ספר שאהבתי- הארי פוטר ? ויצירות טולקין
3 דברים שהייתי לוקח איתי לאי בודד- צומת ספרים, אין סוף מאגר תה +קומקום (אני מכור לתה), ו CHERRY PRALINES בכמויות אדירות.
תמונה, אם תרצו-

טקסט חופשי- אם תחפץ במשהו ותרצה בו בכול כוחך תוכל להשיג אותו נגד כול הקשיים.

נערך לאחרונה ע"י Mnemosyne בתאריך 22-01-2011 בשעה 03:55.
חזרה לפורום
ישן 16-01-2009, 11:40
צלמית המשתמש של NVJ
  NVJ NVJ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.02.06

שם פרטי- דורון
גיל- עוד פחות מחודש 19
מקום מגורים- ירושלים
מאיזה סוג של משפחה אני מגיע- יש לי אח גדול יותר בן 22 (metooshelah בפורום), ואח קטן יותר בן 14. כל המשפחה המורחבת שלי גרה בירושלים והסביבה (ההורים של ההורים בירושלים, וכל הדודים והדודות גרים בירושלים או במעלה אדומים, עיר במרחק של 10 דקות מירושלים).
סיפור מצחיק על עצמי בהיותי קטן- הזיכרון הראשון שלי הוא מגיל 3 בערך. ישבתי ליד קופסה של לגו, ושיחקתי. פתאום מצאתי בלון בתוך הקופסה, לקחתי אותו ומשכתי.. עד שהוא הפליק לי בפנים. לא נעים
ז'אנר קריאה אהוב- יוצא שאני אוהב בעיקר ספרים רבי-מכר. אפשר לומר פרוזה.
ספר שגרם לי להצטער שסיימתי לקרוא אותו- "קרוב להפליא ורועש להחריד" של ג'ונתן ספרן פויר. זה ספר מרתק שלא יכלתי להניח מהמילה הראשונה. כל כך אהבתי אותו ונשאבתי לתוכו שאיך שהספר נגמר הצטערתי שאין יותר מה לקרוא P: מומלץ ביותר.
סופר/משורר מוערך- אני אתן פה שניים. אחד שאני פחות אוהב ואחד שאני מאוד אוהב.
סופר - הרלן קובן. חכו, חכו רגע! גם אני לא משוגע עליו. אמנם היו לי בבית 5 ספרים שלו (קראתי רק שניים) אבל אני מעריך אותו על זה שהוא מצליח להמציא ספר בשנה שמצליח להכניס לכיס שלו הרבה מאוד כסף. צריך כישרון מיוחד כדי להצליח לרתק (כנראה) את הקוראים שלך פעם אחרי פעם.
משורר - יהודה עמיחי. אני מאוד אוהב את הכתיבה שלו. קראתי לפני מעט זמן קובץ שירים שלו על אלוהים מתוך הספר "פתוח סגור פתוח" (קראנו, נכון יותר לומר, אני במכינה קדם צבאית והיה לנו שיעור עם השירים האלה).
סרט ע"פ ספר שאהבתי- "ארץ קשוחה" בבימוי האחים כהן. מבוסס על "לא ארץ לזקנים" של קורמק
מקארתי (לא קראתי).
3 דברים שהייתי לוקח איתי לאי בודד- פסנתר חסין לחות, את הספריה שלי, ואת סיון.
תמונה, אם תרצו-

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://photos-d.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v573/173/72/765318902/n765318902_1022507_2215.jpg]

טקסט חופשי-

"לפעמים הגורל דומה לסופת חול חזקה שכיוונה משתנה כל הזמן. כדי להימלט ממנה אתה משנה כיוון. אבל הסופה מתאימה את עצמה אליך. שוב אתה פונה. וכך שוב ושוב, כמו ריקוד מבשר רעות עם מלאך המוות לפני עלות השחר. למה? כי הסופה הזאת היא לא סתם סופה זרה שהגיעה מאיזה מקום רחוק. היא אתה עצמך. היא מתוכך. ולכן מה שאתה יכול לעשות הוא להיכנע למאבק, להכניס רגל אל לב הסופה, לאטום היטב את העיניים ואת האוזניים שלא יחדור לתוכן חול, ולעבור בתוכה צעד אחר צעד. אין שם שמש ולא ירח, לא כיוון ולפעמים גם לא זמן שאפשר למדוד. רק חול לבן ודק, כמו אבקה מעצמות משויפות, מסתחרר מעלה אל השמיים. דמיין סופת חול כזאת. ... וודאי שאתה מצליח לעבוד דרכה. דרך הסופה המשתוללת. הסופה המטאפיזית, הסמלית. אבל, הגם שהסופה מטאפיזית וסמלית, היא חותכת בחדות בבשר החי כמו אלף תערים. אינספור אנשים הגירו שם דם, וגם אתה תגיר דם. דם חם ואדום. ואתה תקלוט את הדם בשתי כפות ידיך. את הדם שלך ואת דמם של אחרים. ואז, כשתישוך הסופה, אתה עצמך לא תוכל להבין כיצד עברת בה ושרדת. אבל דבר אחד יהיה ברור - כשתצא ממנה ותשרוד אותה לא תהיה אותו אדם שהכניס רגל לתוכה. זוהי בדיוק המשמעות של סופת החול."

(מתוך "קפקא על החוף", הרוקי מורקמי)

חזרה לפורום
ישן 18-01-2009, 11:42
  נועה28 נועה28 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.08.08
אני... (נמצאת כאן הרבה, כותבת כאן מעט)

שם פרטי- נועה
גיל-
28
מקום מגורים- מרכז (איזור השרון)
מאיזה סוג של משפחה אני מגיע- יש לי משפחה משלי (2 ילדים ובעל) וזו המשפחה הכי יפה בעולם.
סיפור מצחיק על עצמי בהיותי קטן- הכרתי את כל המילים לשיריו של אריק אינשטיין, וחבריי לעגו לי כשדיקלמתי אותם.
ז'אנר קריאה אהוב- הכל מלבד אימה ומד"ב.
ספר שגרם לי להצטער שסיימתי לקרוא אותו- "בשבילה גיבורים עפים", ספר קסום.
סופר/ משורר מוערך- שרה אנג'ל.
סרט ע"פ ספר שאהבתי- "אהבה בימי כולירה"
3 דברים שהייתי לוקח איתי לאי בודד- שני ילדיי ואמצעי לשמיעת מוזיקה.
תמונה, אם תרצו- (עדיף שלא)

טקסט חופשי- "היתה תקופה כזאת, שהאושר בא בזעם... צחקנו מהכל, שרפנו את מה שבא ליד." (ירח, שלמה ארצי)
חזרה לפורום
ישן 18-01-2009, 12:20
  משתמש זכר elior_mizrachi elior_mizrachi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.09.06

שם פרטי: אליאור
מקום מגורים: ירושלים
מאיזה סוג משפחה אני מגיע: משפחה טובה בעלת כל מה שצריך כדי שתישאר כך.
סיפור מצחיק על עצמי כשהייתי קטן: הכל היה מצחיק בשבילי, הייתי קטן...
ז'אנר קריאה אהוב: מתח, אימה, אלימות, מלחמה ואפרים קישון.
ספר שגרם לי להצטער שסיימתי אותו: כל ספר מלבד "מלכודת לפרקליט/אנדרו ניידרמן"
סופר ומשורר מוערכים: אילן הייטנר, אהוד בנאי
סרט ע"פ ספר שאהבתי: "פחד ותעוב בלאס וגאס"
3 דברים שהייתי לוקח לאי בודד: מחברות, עטים וגיטרה
טקסט חופשי: החיים ללא משמעות, תפסיקו לחפש סתם ותתחילו לחיות

חזרה לפורום
ישן 04-02-2009, 16:49
  משתמשת נקבה מורןדברים מורןדברים אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.02.06
בטוח יש יותר אנשים בפורום

אז עכשיו אני...

שם פרטי- מורן
גיל-23
מקום מגורים- יקנעם עלית
מאיזה סוג של משפחה אני מגיע- משפחה משפחתית, לפעמים מדי ואף פעם לא פחות, בכורה לשתי אחיות ואח שיכבשו את העולם.
סיפור מצחיק על עצמי בהיותי קטן- אחותי, בתמימותה חיכתה שאמא שלי תבוא לחתל אותה כשהייתי בת שנתיים פלוס והיא ממש פחות, וכל מה שחשבתי עליו זה איזו תספורת אעניק לאחותי בזמן ההמתנה. (יצא עילוי)
ז'אנר קריאה אהוב- רומנטי היסטורי ארצישראלי
ספר שגרם לי להצטער שסיימתי לקרוא אותו- חוות העלמות
סופר/ משורר מוערך- יוכי ברנדס, שולמית לפיד, מאיר שלו עוד ועוד
סרט ע"פ ספר שאהבתי- מישהו לרוץ איתו\ בופור (הספר לוקח)
3 דברים שהייתי לוקח איתי לאי בודד- אהבת חיי, לפטופ עם חיבור אינטרנט ואיזה שק"ש טוב
של The North Face
תמונה, אם תרצו-...
טקסט חופשי-
אם אומרים לכם שצריך לנתח, אבל הסיכויים שלא תמותו אם לא תנתחו, וותרו על זה, לא שווה.

חזרה לפורום
ישן 21-03-2009, 01:10
צלמית המשתמש של agent_amos
  משתמש זכר agent_amos agent_amos אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל agent_amos שלח הודעה דרך MSN אל agent_amos Facebook profile
אז אחרי הפוגה ארוכה אני חוזר

שם פרטי-אליהו
גיל-21
מקום מגורים-ת"א
מאיזה סוג של משפחה אני מגיע- 6 נפשות שחיות באושר ואושר.יש לי עוד שלוש אחיות שקטנות ממני.
סיפור מצחיק על עצמי בהיותי קטן-הייתי דון ז'ואן לא קטן,היום יותר קשה להשיג בנות
ז'אנר קריאה אהוב-רומנים וספרי צבא
ספר שגרם לי להצטער שסיימתי לקרוא אותו-הספר של ברגמן ושלח על מלחמת לבנון השנייה.
סופר/ משורר מוערך-ש"י עגנון
סרט ע"פ ספר שאהבתי-בופור
3 דברים שהייתי לוקח איתי לאי בודד-א.אמא,ב.רובה שיהיה אפשר לצוד חיות,ג.אמצעי תקשורת לעולם החיצוני.

טקסט חופשי- "המפתח להצלחה טמון בך דע להשתמש בו וזה יפתח לך דלתות"
"כדי להיות נאהב ואוהב עליך להיות אמיתי וכדי להיות אמיתי עליך להיות שלם עם עצמך"

חזרה לפורום
ישן 28-03-2009, 20:06
צלמית המשתמש של puzpuz
  משתמש זכר puzpuz puzpuz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.05.06
שלח הודעה דרך MSN אל puzpuz
(אני הוזה, או שהסוכן עמוס נמצא כאן? חשבתי שהוא נעלם כליל O:)

שם פרטי- אביתר
גיל-
15
מקום מגורים- תל אביב
מאיזה סוג של משפחה אני מגיע- משפחה מטורפת בהחלט, חמש נפשות + כלב.
סיפור מצחיק על עצמי בהיותי קטן- פעם הייתי חכם.
ז'אנר קריאה אהוב- פנטסיה (ואם הצלחתם לשלב הומור, אז בכלל...)
ספר שגרם לי להצטער שסיימתי לקרוא אותו- אנשי המשמר, משפחתי וחיות אחרות
סופר/ משורר מוערך- טרי פראצ'ט, דאגלס אדמס, ג'ראלד דארל, ג'ורג' אורוול
סרט ע"פ ספר שאהבתי- לא הבנתי... אהבתי את הסרט או את הספר?
3 דברים שהייתי לוקח איתי לאי בודד- מחשב נייח (סולארי?) עם כרטיס מסך 9800 GT, שתי ליבות של 2 ג'יגה, כרטיס זיכרון 2 ג'יגה-בייט RAM לפחות, וחיבור אלחוטי לאינרנט (אני יודע, אני אצטרך להוריד משחקים... מה לעשות :/). מלא מלא שוקו וחלב. אופניים.
תמונה, אם תרצו- (לא כל כך עדכני, אבל ככה אני נראה פחות או יותר)
טקסט חופשי- מה זה טקסט חופשי?! אני רגיל רק לטקסט דיקטטורי.

נערך לאחרונה ע"י puzpuz בתאריך 28-03-2009 בשעה 20:16.
חזרה לפורום
ישן 14-07-2009, 21:23
  NPJ NPJ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.05.06
יאללה אני....

שם פרטי- נדב
גיל- 22
מקום מגורים-חולון
מאיזה סוג של משפחה אני מגיע- הורים גרושים, חי עם אמא ועם אחות גדולה
סיפור מצחיק על עצמי בהיותי קטן- אממממ, כשהייתי קטן תמיד הייתי קם בשש בבוקר לראות את האוטו זבל מרוקן את הפחים מתחת לבית (לא משהו שאומר על שאיפותיי העתידיות... )
ז'אנר קריאה אהוב- אין משהו מוגדר, מתח, פנטזיה, כל מה שאני מוצא מעניין...
ספר שגרם לי להצטער שסיימתי לקרוא אותו- אולי הנעלמים של הרלן קובן הספר שקראתי שהכי אהבתי שלו.. האחרים פשוט כבר חזרו על אותה מנטרה מעצבנת של הסגנון שלו, ובכל אופן הסוף איכזב אותי כי רציתי שהוא יגמר אחרת אבל בכל אופן זה ספר ממש טוב!
סופר/ משורר מוערך- לא קורא הרבה ספרים... אבל קראתי את כל הספרים של הארי פוטר אז נראה לי שג'יי קיי רולינג...
סרט ע"פ ספר שאהבתי- שר הטבעות, כל השלושה.
3 דברים שהייתי לוקח איתי לאי בודד- גיטרה, אהבה, כרית.
תמונה, אם תרצו- תפסו אותי במין פוזת דייויד ברוזה שכזאת....
טקסט חופשי-
והעבר רק זוכר, והעתיד מעוור,
אין דבר כזה דרכים מתארכות,
ואני שואל על מה לעזעזל אני חושב?
אולי עשיתי קיצור דרך אל מחשבה שהיתה עוד צריכה להתעכב..

http://stage.co.il/Authors/68901

חזרה לפורום

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:43

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר