לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-01-2009, 02:29
  Eagle1 Eagle1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.01.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי G.P שמתחילה ב "שאלה בקשר לקורס טייס ושלדג"

אני מצטער לומר לך אבל נפילה מקורס טיס וקבלת שלדג היא לא משהו טריוויאלי כמו נפילה לגדודים לצורך העניין, בוודאי לא למישהו שלא מאותר לכלום. בגדול כדי ליפול למצב שכזה תצטרך נתונים יבשים מאוד גבוהים (במחשבי צה"ל) וחוות דעת טובות ממפקדים בקורס. בנוסף לזה תצטרך המון מזל- ליפול בדיוק לקראת או בסמוך לגיוס שלדג, ולקוות שיש מקום או שניים שבדיוק התפנו. אם כבר זה מה שקרה, לרוב עדיף יהיה ליפול לאחר שעברת מספיק תכנים בקורס שיעזרו לך אך אין לך עדיין יותר מדי פז"ם כדי להעיב על כך, יעני רצוי ליפול בסוף בסיסי. מה שכן, ידוע גם על מקרים יוצאי דופן בהם מכינצ'יקים שרק סיימו טירונות טיס (7 שבועות) ונפלו בצ'קים קיבלו ראיון שלדג. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-01-2009, 01:18
  איתי5690 איתי5690 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.10.07
בקשר לנפילה מטייס והגעה לשלדג
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי G.P שמתחילה ב "תודה"

כמו שאמרו פה כמה לפניי....להגיע לשלדג ישירות מטייס (כלומר ללא גיבוש) דורש גם נתונים גבוהים מאוד (נתונים יבשים,כושר טוב,חוות דעת מפקדים וחברים וכו') וגם הרבה מזל.

השלב שבו "הכי טוב" להגיע לשלדג מטיס זה אחרי ה"בסיסי" כלומר אחרי שנה בערך בקורס- זאת בגלל שיש להם הרבה נתונים עליך כבר (טירונות ושבועות מסוימים ב"בסיסי") וגם בגלל שהפז"מ עדיין סביר כדי להתחיל מסלול.

יש מקרים נדירים ביותר בהם מגיעים משלב ה"מכין" לשלדג (כמו שקרה לשניים שאני מכיר) ואחרי "ראשוני" שזה כבר שנה וחצי של פז"מ בערך, ליחידת שלדג

אני הייתי ממליץ לא לסמוך כל כך על האפשרות ליפול מטייס ולקוות להגיע לשלדג-כי כמו שתיארתי פה זה אכן אפשרי אבל הסיכוי די קלוש
ישן 21-02-2009, 19:26
  waterss waterss אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.10.08
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי איתי5690 שמתחילה ב "בקשר לנפילה מטייס והגעה לשלדג"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי איתי5690
כמו שאמרו פה כמה לפניי....להגיע לשלדג ישירות מטייס (כלומר ללא גיבוש) דורש גם נתונים גבוהים מאוד (נתונים יבשים,כושר טוב,חוות דעת מפקדים וחברים וכו') וגם הרבה מזל.

השלב שבו "הכי טוב" להגיע לשלדג מטיס זה אחרי ה"בסיסי" כלומר אחרי שנה בערך בקורס- זאת בגלל שיש להם הרבה נתונים עליך כבר (טירונות ושבועות מסוימים ב"בסיסי") וגם בגלל שהפז"מ עדיין סביר כדי להתחיל מסלול.

יש מקרים נדירים ביותר בהם מגיעים משלב ה"מכין" לשלדג (כמו שקרה לשניים שאני מכיר) ואחרי "ראשוני" שזה כבר שנה וחצי של פז"מ בערך, ליחידת שלדג

אני הייתי ממליץ לא לסמוך כל כך על האפשרות ליפול מטייס ולקוות להגיע לשלדג-כי כמו שתיארתי פה זה אכן אפשרי אבל הסיכוי די קלוש

אם אתה תהיה שנה בקורס, עם כושר טוב, עם חוות דעת טובות ותהיה יוצא דופן , במיוחד לאחר שנה אז אני הייתי ממליץ לך להישאר ולא לנסות ליפול
אם חס וחלילה תיפול בשלב כלשהו חבל, אבל יהיו חוות דעת טובות עלייך, ויכול להיות שגם בסופו של דבר לא יהיה לך מזל גם להגיע לשלדג, אבל יש מספיק יחידות שתמצה את עצמך שם

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:29

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר