לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-01-2009, 23:39
  R.L R.L אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.02.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי תומס18 שמתחילה ב "שאלה בקשר למודיעין שדה לצוותים הרכובים -- אז ככה.."

גם עם פרופיל 72 אתה יכול להגיע לצוותים הרגליים, מלבד זיקית שהמ"פ הנוכחי שלהם רוצה רק 97, אבל בצבא כמו בצבא תמיד יש חריגים, אם אתה טוב אתה תגיע.
מה שגם בפלוגה היעודית (גדוד נשר) יש צוותים רכובים ורגליים. ז"א שאתה יכול להיות בצוות רכוב בפלוגה היעודית, ושלא נדבר על הנגמפופ..
וכמובן שבהמשך השירות שלך אתה יכול להיות קצין/ מפקד ולהגיע ככה גם למפקד צוות בזיקית / פלוגה יעודית/ מוביל והפרופיל לא ישנה בגרוש.
איך שאני רואה את זה, וזאת הייתה גם הבחירה שלי, מודיעין שדה.
ההכשרה עצמה מאוד קשה, טירונות 03/04 עם משמעת מאוד מאוד נוקשה, עם תכנים שמועברים ברמה גבוהה וקשה כמה שיותר כדי שתיהיה מוכן מנטלית ופיזית להכל, דואגים גם לחזק אותך פיזית על מנת שיהיה לך יותר קל לסחוב משקלים בהמשך, יש אחלה חבר'ה. האימון מתקדם גם לא פשוט בכלל ואחר כך השלב ב'... אונסים אותך כל ההכשרה.
אתה תראה שאם אתה רוצה להיות קרבי ואתה מתבאס בגלל הפרופיל שאתה לא יכול להיות ב X. מודיעין שדה יספק אותך (לפחות בהכשרה, אני עולה לגדוד ביום ראשון ככה שמה שהולך אחרי ההכשרה לא חוויתי על בשרי אז אני לא אדבר על זה, כמובן ששמעתי הרבה...).
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:52

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר