29-01-2009, 00:30
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.12.05
|
|
|
התוכנית של ניסים משעל - אותה ראיתי לפני שבוע אחרי הפסקה של שנים
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "זו הייתה תוכנית שהיוותה המשך ישיר לתעמולת הבחירות של קדימה."
פשוט דוחה: אוסף נלעג של "פרשנים" המתנהגים כמו ה 3 stooges + ניסים משעל שהוא מופת לרדידות ותוקפנות בסגנון איזה עו"ד דרעק בסידרת טלוויזיה.
בתכנית שאני ראיתי דנו בנושא גלעד שליט. ישב שם עמי איילון (ההוא שפעם חשבו שהוא משיח בן דוד) והפריח כל מיני סיסמאות בנוגע ללמה זה לא נורא לשחרר איזה 500 רוצחים מועדים, ואיש אפילו לא עצר אותו עם שאלה פשוטה של "איך אתה ערב לכך ש 500 איש יתנהגו בדיוק כפי שאתה רוצה".
אחריו דיבר מי שהיה בעבר ראש תחום שבויים ונעדרים במוסד, שדיבר בנועם וברהיטות, ובעיקר ניסה להציג טענות מורכבות. כלב התקיפה ניסים משעל, מגובה בעדר הפודלים שלו, שיסעו את דבריו בילדותיות, לא נתנו לו לסיים משפט, וחזרו כל הזמן על המשפט "אז אתה בעד להפקיר את גלעד שליט": זה הזכיר לי מאוד משפטי ראווה במדינות טוטאליטריות שבהן השופט הוא לחילופין גם התובע וגם התליין.
ובעיקר: הייתה לי הרגשה "טלפטית" כזאת שממש באותו רגע עשרות אלפי עמחה כמוני - שהם אלה שניסים משעל חושב לשטוף להם את המוח - יושבים בבית ואומרים "איזה חרטטנים".
וכשהאיש המאוס עמנואל רוזן התפנה לפינתו הגרוטסקית "נעל בראש" הוא כמובן עשה את אותה חלוקה שאני מבין שעשה היום: 2 חוטפים שמגיע להם, ו 2 שחוטפים כי רוזן הפוליטיקאי רוצה שיחטפו.
חוטפת ראשית אצלו הייתה הגברת לבנה שטרן: חטפה על שום שהראתה תוקפנות מילולית, חוסר רגישות (כלפי ערבי) ובעיקר משום ש"הסתבר" כי כמו ימנית טובה היא מדברת כמו גנרלית, אבל בפועל היא ש.ג (בוא נגיד...).
ומה שלי עלה בראש זה: מי אם לא עמנואל רוזן וניסים משעל ראויים יותר לחטוף נעל בראש ורק לפי הסטנדרטים שהם עצמם קבעו!