לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-01-2009, 14:11
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
מתלבט בין 2 מסכים: Samsung T220P ל- LG W2261V

ראיתי התלבטות דומה של מישהו אחר ב FXP אבל רציתי לשאול את המומחים כאן מה דעתם על המסכים, ואת מי כדאי לי להעדיף.

המחירים שלהם די דומים ולא אכפת לי להשקיע את הכסף במסך היקר יותר.
אני משחק משחקים, רואה לעיתים סרטים ומשתמש במסך הרבה לעבודה בפוטושופ על התמונות שלי.
אני יודע שהפאנל הוא TN ואין לי בעיה עם זוית הצפיה הצרה יחסית של הפאנל. אני יושב מול המסך באותה הזוית בכל מקרה כך שזה לא משנה (במיוחד בעבודה בפוטושופ... ייתכן כי במשחקים אני אשנה מדי פעם את זוית הצפיה שלי - אבל זה לא קריטי).

אין לי סרטים ב FHD (כרגע) ולכן זה לא קריטי לי כרגע לעבוד עם FHD, אבל חשבתי שאם אני קונה מסך, שיתמוך את הטכנולוגיה החדשה.
כרטיס המסך שלי כרגע הוא ATi Sapphire HD2600 XT.

תודה מראש ליועצים!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 31-01-2009, 22:31
צלמית המשתמש של Narxx

בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי rlsf שמתחילה ב "קח בחשבון שלכרטיס המסך שלך..."

אני לא חייב לעבוד כרגע ב FHD ולכן לא ממהר להחליף את כרטיס המסך שלי.
אני משחק ברזולוציה של 1152 על 864 (הרזולוציה הגבוהה ביותר בה תומך ה CRT המיושן שלי מבלי לעוות תמונה).
מבחינתי, הרזולוציה בסדר. משחקים ישנים יותר כמו Unreal Tournament 2004 / Unreal Tournament 3 עובדים בצורה חלקה לחלוטין ברזלוציה הזו עם הכרטיס הנוכחי, ואילו את Red Alert 3 אני צריך להפעיל ברמת פרטים בינונית כדי לקבל Gamespeed טוב.
אני מסתפק בזה כרגע, אין לי דרישה גבוהה מהמשחקים שלי. מה שאני באמת רוצה זה לעבור למסך חד יותר, עם צבעים טובים ולהעיף את ה CRT המרצד והישן שלי (בין 5-6 שנים) במסך LCD שיפנה לי גם מקום על השולחן וגם לא יחמיר את בעיות הראיה שלי
בנוסף, יהיה נחמד לראות סרטים בגדול יותר (אפילו אם מדובר על רזולוציה רגילה ולא HD).

ישן 01-02-2009, 00:55
צלמית המשתמש של Narxx

בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Narxx שמתחילה ב "מתלבט בין 2 מסכים: Samsung T220P ל- LG W2261V"

תגובה מרוכזת לכולם

הראל - כמו שאמרתי, אני לא משחק בצורה כזו שחשוב לי להשיג מקסימום איכות. אני מסוגל לעבוד על ה DESKTOP שלי ברזולוציה גבוהה (או נגזרות של אותו יחס). אני מאמין שהכרטיס שלי יחזיק אפליקציות רגילות בסביבת WIN XP (כמו פוטושופ למשל [זה הדבר הכי כבד שאני יכול לחשוב עליו]), או שאני טועה?
אולי עבודה בפוטושופ ברזולוציה כזו בקבצים של 5 מגה-בייט (12 מ"פ) יהיו כבדים מדי לכרטיס שלי?

תפוחים - אתה לא ממליץ לי לקנות היום FHD? כפי ששמת לב, אני עם המסך הנוכחי שלי כבר חצי עשור לפחות... זה לא שאני מחליף מסך כל שנה-שנתיים. אני פשוט חשבתי שאם כבר אני מעיף ת'עגלה שלי, שלפחות אקח את הסטנדרט החדש במסכים ולא 'להשאר מאחור'...

בורסוד, קראתי הרבה על ה TN בכל מיני אתרים. אישית, אני מוצא את המרדף אחרי מסכים שאינם TN מעט מוגזם. אני לא גראפיקאי מקצועי... אין לי צורך אמיתי במסך מכוייל בעל צבעים מאוד מדוייקים. למעשה, ה CRT שלי, קרוב לוודאי, מספק לי תוצאות מאוד לא מדוייקות אפילו שהוא CRT.
עד כמה המסכים של סמסונג ו/או LG אינם מדוייקים (בפאנל TN באופן כללי ובנוגע לדגמים הללו בפרט)?
לפאנל TN יש בעיה של צפיה מזוית שאינה 'ישר מול המסך', אבל אין לי את הבעיה הזו כשאני בפוטושופ כיוון שאני נוהג לעבוד כשאני יושב בדיוק מולו (בסרטים אני מודה שהבעיה קיימת כיוון שלעיתים אני קם מהמחשב, מסתובב או יושב על המיטה).

תודה מראש!

ישן 01-02-2009, 01:50
צלמית המשתמש של Narxx

בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי תפוחים שמתחילה ב "מחירים המסכים בירידה תלולה, לכן אתה דווקא כן יכול"

מחירים זולים אינם מצדיקים מבחינתי קניה
קונים כשצריך, וכדאי לקנות כמה שפחות

המסך הגדול לא אמור להפריע לי במשחקים במידה ואינם מוגדרים לעבודה ברזלוציה גבוהה, ועם כמה שאני רוצה להתיימר להיות גיימר, אני מוצא את עצמי משחק פחות ופחות עם הזמן, וגם אם אני משחק, אין לי דרישה חזקה לביצועים מהמערכת שלי. את Red Alert 3 אני משחק בתצוגה 'בינונית' וזה אחלה בחלה
כרטיס מסך טוב יעלה לי פחות ממסך חדש ולכן אני מעדיף לקנות מסך טוב שישמר לי לתקופה ארוכה, ואז בהתאם לצורך, לשדרג כרטיס מסך, מאשר להשאר עם התצורה הנוכחית שלי ולהסתפק במסך נחות כדי להתאים אותו אליה. את המערכות יוצא לי להחליף באופן הרבה יותר תדיר מאשר את המסכים (מסיבות ברורות ).

למסך אני אוכל לחבר מערכות אחרות, במידה ויזדמן, כמו (נניח) PS3, מערכות מזדמנות וכו'... אני מניח שאוכל למצוא שימוש ל FHD גם מבלי שהמערכת הנוכחית שלי תתמוך בו בצורה מושלמת.

אגב, בעקבות הדיון על כרטיסי מסך, סתם בדקתי את מה שיש בשוק וראיתי שהסדרה מעל הסדרה שיש לי (3450 למשל), עולה משמעותית פחות מהסדרה החדשה (4830 למשל, וכלה ב 4870)...
סיבה מוצדקת?
האם רכישה של HD 3450 תיטיב עם תצוגת משחקים במסך גדול, או שלא יהיה הבדל בינו לבין ה 2600 הנוכחי שלי?

שוב, תודה על התגובות

ישן 05-02-2009, 02:13
צלמית המשתמש של Narxx

בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Narxx שמתחילה ב "מתלבט בין 2 מסכים: Samsung T220P ל- LG W2261V"

אז ככה, קודם כל, קניתי מסך ותודה לכם על ההמלצות.

בינתיים הרשמים שלי מהמוצר (T220P)...
לרזולוציה הגבוהה צריך להתרגל. מצד אחד זה ממש מגניב שיש לי Desktop ענקי וים מקום בפוטושופ עבור התמונה כאשר התפריטים נמצאים להם בצד מבלי שתופסים נפח משמעותי מהמסך. למעשה, יש לי כל כך הרבה מקום, שאני שוקל להחזיר את כל התפריטים שהעלמתי בהתחלה בגלל שהתקמצנתי על מקום. מהבחינה הזו - הנוחות ממש כיפית.

Red Alert 3 עובד ברזולוציה מלאה בצורה טובה (יאי! ה 2600 גבר-גבר) עם ההגדרות הקודמות שלי.
היה צריך לכוון מחדש את הרזולוציה של העכבר כי עכשיו יש יותר פיקסלים ללכת בכל מסך, אבל מסתדרים

כיוון שמת לי הכונן עם כל הסרטים שלי, לא יכלתי ממש לצפות בסרטים על המסך, אבל הורדתי כמה סרטונים ב HD (סתם כי יכלתי) והחוויה היתה בהחלט כיפית. עדיין לא ניסיתי לראות סרט מהמיטה... אני מאמין שאנסה את זה מאוחר יותר הערב

המסך משמעותית יותר בהיר מהמסך הקודם שלי, דבר שבהחלט צריך להתרגל אליו.
עכשיו אפשר לכתוב שורות הערה הרבה יותר ארוכות בקודים שלי

תודה לכם

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:46

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר