לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-02-2009, 05:11
  sTaTik sTaTik אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.12.05
הגבלת הורדות ע"י ספק + שימוש ביוטורנט

אז ככה.
האם הספק אינטרנט יכול ממש בזמן אמת להאט לי הורדות (חוקיות לחלוטין כמובן) עד כדי כך שהן מפסיקות לי?

הכל התחיל שהתקנתי את האימיול. ואז האקספלורר הפסיק לגלוש. ממש חירבן לי את הכל הגלישה באינטרנט. מחקתי אותו ואפילו עשיתי ריסטור למערכת כדי שאוכל לגלוש.

אחרי זה התקנתי את יוטורנט והוא התחיל להוריד יפה מאוד עד שהוא פשוט נתקע והפסיק להוריד וכנ"ל שוב האקספלורר הפסיק לגלוש רגיל באינטרנט. (פותח עמודים ואז לא ממשיך)
הייתי צריך לעשות איתחול למחשב כדי שאוכל לגלוש עם האקספלורר.

עכשיו המצב הוא כזה: יוטורנט מורידה רק איזה 20 דקות ואז מפסיקה לגמרי. האקספלורר נדפק לגמרי לא פותח אפילו עמוד ראשי של google! אני יכול רק לגלוש דרך הFF.
גם התקנתי AVG אתמול כי אין לי אנטי וירוס אחר כרגע. ואז שהאקספלורר הפסיק לעבוד מחקתי את הAVG.
אם אני רוצה להפעיל את יוטורנט אני יודע שזה לחצי שעה ואז צריך לעשות ריסטרט למחשב.

קראתי גם שיש תוכנות של טורנטים שמדמות הורדה של HTTP כדי לעקוף את החסימה (הלא חוקית) של הספקיות אינטרנט
.
מצטער על ההודעה הארוכה פשוט אני מתוסכל מהעובדה שאין לי מושג מה קורה במחשב שלי... וירוס? ספקית? מה??
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:03

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר