06-02-2009, 18:24
|
|
|
|
חבר מתאריך: 24.10.08
|
|
|
מדוע התדמיות השליליות על חלק מהיחידות
בזמן האחרון התחלתי לתהות מאיפה באמת מגיעות התדמיות השליליות על היחידות בצה'ל?
וזה משהו שרציתי שהדיון יעסוק בו, מאיפה באמת זה בא?, באופן המשעשע ביותר בד''כ מהאנשים השבוזים שבמקומות האלה שרק רוצים לברוח ואז סתם משחירים את היחידה שלהם, שבכפיר כולם ערסים, שבגולני כולם מטומטמים , שצנחנים הם נשנשים וכו', סטיגמות כל כך מטומטמות שזה משעשע.
אני אדבר על היחידה שלי, אני התגייסתי למערך מגל שבהנדסה ועכשיו אני באימון המתקדם(שזה בעצם הקורס עצמו שבא אחרי טירונות ברמת רובאות 03), המערך הוא אחראי על העברת הטירונות הכלל צה''לית ובסמכויות לכלל האוכלוסייה הכלל צה'לית שזה כולל בעצם את כולם חוץ מהמערך הלוחם.
לפני שהגעתי למערך שמעתי שהמקום הוא חרא, כולם סתם ג'ובניקים סמרטוטים שחשים את עצמם...ובינתיים מהקו'מ אני ממש רוצה להגיד שזה בכלל לא נכון. המפקדים שלי הם מקצועיים ולמרות שיש החלטות שלפעמים מקוממות אלה החלטות שיש לקבל בהבנה כי זה לא קל פיקוד, והם מנסים לתת את המירב ועושים הרבה מאמצים, ואני אישית נורא נהנה בקורס, גם רוב אוכלוסיית הבנים בקורס הם כמוני בנים יחידים שרצו קרבי ולא חתמו להם, ככה שרובנו מורעלים(למרות שכמו בכל מקום יש לא מעט שבוזים). וואלה זה שירות משמעותי בשבילי כבן יחיד וגם מקנה לי לפחות רובאי 03 ויכולות פיקודיות לעתיד.....אז אני לא מבין מאיפה הסטיגמה שכולם במגל הם כאלה סמרטוטים...
אז חשבתי שכל אחד יוכל ככה לדבר דברים טובים על היחידה שלו.....ואולנו ננסה לפחות לשנות מעט בכך שאם מלש''ב יבוא ויחפש על היחידות וימצא את הדיון יקבל קצת פרספקטיבה.