לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-02-2009, 13:36
  mor32009 mor32009 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.02.09
קצינת ת"ש -שאלה חשובה

שלום.

אני מתגייס במרץ הקרוב כמובן גיוס קרבי , בביתנו יש בעיות מאוד רציניות , לא בעיות קלות בכלל , כמובן לא בעיות שקשורת אליי אישית אך קשורות למשפחתי (הבעיות הם לא כלכליות הרבה יותר גרועות מזה).

השאלה היא כזאת - כמובן אציין את הסיבות הנ"ל בשביל לקבל ת"ש יותר טוב מכיוון שבאמת אני זקוק לזה , או בשביל לקבל יחידה אחרת ממה שקיבלתי בשביל שאני אהיה יותר בבית.
האם יכול להיות מצב שבו יוציאו אותי משרות קרבי , למרות שאני מעוניין בקרבי אך בגלל הבעיות הנ"ל(אדגיש שוב שהבעיות לא קשורות אליי באופן אישי ) לא יאשרו לי להיות בשירות קרבי למרות רצוני? או שמא זה תלוי בי במה שאני מחליט?
(אני רוצה לדעת האם זה משתלם לי ללכת , כי איני מוכן לוותר על שירות קרבי בצבא).

בתודה .
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-02-2009, 20:40
  waterss waterss אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.10.08
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Pan1c שמתחילה ב "תשלח פקס ללשכת גיוס, תסביר שם..."

קבל תשובה חד משמעית ואם יהיו לך עוד שאלות תשאל בכיף
ת"ש זה ת"ש, ואם וכאשר ינתן לך הת"ש, זה לא משנה בגלל מי זה , זה לא משנה אם הבעיות לא כלכליות, וזה לא משנה אם הבעיות לא קשורות אלייך. מה שכן בתכלס- בעקיפין הבעיות כן קשורות כי זה למשפחה שלך
אתה רוצה להיות לוחם.. הת"ש הכי נמוך זה לינה לפחות של לילה אחד בבית בשבוע, ובמיוחד לחייל שבמסלול זאת תהיה בעיה ולא חושב שתוכל להיות לוחם אם תקבל ת"ש, במיוחד שהבעיות שלך רציניות כפי שאתה מדגיש
אם תגיש ת"ש רוב הסיכויים שישנו לך את תאריך הגיוס ותהיה תומך לחימה בלבד

ישן 11-02-2009, 04:36
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי mor32009 שמתחילה ב "אכן תשובה חד משמעית ואני חושב..."

אין דבר כזה "שירות לפי בקשתך".
אתה רוצה ללכת להסדר, אתה צריך לעשות את כולו. אם אתה רוצה להתגייס לנח"ל החרדי, אתה צריך לעשות מה שנדרש שם.
התגייסת כבר? לא תעבור מסלול.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:42

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר