לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-02-2009, 21:10
  elki64 elki64 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.01.09
עזרה לגבי מכתב שנשלח לי מגדנ"ע צלילה

שלום שמי אלנתן...

לאחרונה עשיתי צו ראשון ואחרי הצו נרשמתי באתר של חיל הים לגדנ"ע שייטת...

לפני מספר ימים קיבלתי את המכתב הנ"ל:
אלנתן שלום,
תודה שפנית אלינו דרך אתר האינטרנט.
נתוניך האישיים (כפי שהתקבלו מהצו הראשון שביצעת בלשכת גיוס) אינם מאפשרים לך להתנדב ליחידה זו.
לשאלות נוספות הנך מוזמן\ת ליצור עמנו קשר דרך דף הצור קשר באתר או בטלפון במספר 037377777.
אנו מאחלים לך הצלחה בכל אשר תעשה\י.

למה הם לא קיבלו אותי??.

האם זה רפואי? או נתוני קב"א....? אני פשוט לא מבין את הצבא הזה...הוא מפספס אדם ממש איכותי ומלש"ב שממש רוצה לתרום ביחידה מובחרת! יש דרך אחרת להתקבל? אני כבר מתחיל להשתב"ז מהצבא הזה......

והכי חשוב!: האם זה אומר שטיס נפסל לי???

חשבתי שלגדנ"ע כולם מתקבלים ורק מי שלא מתאים לא מקבל יום סיירות בסוף....

זה אי פעם קרה למישהו?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-02-2009, 23:11
  elki64 elki64 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי elki64 שמתחילה ב "עזרה לגבי מכתב שנשלח לי מגדנ"ע צלילה"

תודה לכל העונים!! אני לא מוותר עכשיו! אני יגיש ערעור....אני אנסח מכתב יפה עם אחי....

אני פשוט לא מבין את הצבא הזה....עוד לא התגייסתי וכבר אני מבואס ממנו...

אני פשוט לא מבין איך לא קיבלתי אפילו 51 קב"א??????

יש לי 3 אחים בוגרי סיירות וכל אחד {אפילו אחד ששירת בנח"ל קצת} קיבלו מעל 54! אני גר במקום איכותי ואני לאומד במקום איכותי {אני לא בדיוק לומד כמו שצריך אבל הסברתי למה בראיון צד"כ {בעיות אם המחנך} אבל למי אין בעיות כאלה בי"א??}

מה נסגר? איך זה יכול להיות? אוף......בעיות חברתיות אין לי! אני ממש מקובל ואהוב בקרב חבריי.....
אני עושה 42 + יחידות ו 3 מגמות + ביולוגיה שהיא ריאלית....אני פשוט לא מבין.....

איך הם פספסו אותי ככה?? אני ממש אהוב גם בקרב המחנכים שלי לדורותיהם ....לא קיים מחנך אחד שלא אהב אותי....{שלא יגידו שיש לי בעיות עם סמכות}

אם פספסו מלש"ב כמוני הם בטח פיפסו עוד הרבה חברה איכותיים....

שמעתי כבר טענות כלפיי צורת הסינון והמיון שלהם......

צריך להיות כמו ארה"ב נותנים לכל מי שרוצה לגשת....יש לך את זה? על הכיפאק בוא תמשיך....
אין לך את זה? לפחות תדע שניסית....

הצבא הזה כזה מדכא את המלשבי"ם שלו.....

הייתי כל כך להוט להתגייס ותמיד צחקו על המורעלות שלי.....תמיד אמרו "חכה תגיע לצבא תראה באמת זה" לא בדיוק הבנתי למה הם מתכוונים עד עכשיו.....

כל כך מאכזב......אפילו טלפונית בלתי אפשרי לדבר איתם.....כאילו שהטלפון מצלצל בחדר ריק בלי דלתות או חלונות.......למה יש מספר אם לא עונים? {כל פעם שהתקשרתי הייתי על הקו לפחות 45 דק' עד שעה וכלום....אין קול ואין עונה

באסה רצינית אבל נתגבר ונדחוף קדימה....וננדנד עד שידברו איתי ועד שאקבל את מה שאני רוצה!
ישן 17-02-2009, 18:50
  משתמש זכר דניאלהאמניאל דניאלהאמניאל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.10.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי elki64 שמתחילה ב "עזרה לגבי מכתב שנשלח לי מגדנ"ע צלילה"

כמו שאמרו לך פה כבר כמה וכמה פעמים ברשותך להגיש ערעור על תוצאות הקב''א שלך, או בקשת חריג לגנד''ע. אבל להגיד לך את האמת, איך שאתה מתנהג, ואיך שזה כל כך מציק לך שאתה בוכה מדבר כזה לא נראה לי שאתה מתאים ליחידה כמו השייטת. בנוסף לגבי טיס, יש להגיש חריג רק אם אחד מהנתנוים שלך נקודה אחת ממה שדורשים, כלומר שרק אם יש לך קב''א 53 או הכי הרבה 52 יתנו לך להגיש בקשת חריג טיס. ואל תתבאס! ככה זה הצבא...תתרגל! ותאמין לי שיש מספיק מורעלים כמוך שיש להם נתונים מספקים, הצבא יכול להמשיך גם בלעדיך...אז תסובב את הראש ותהיה אופטימי, ואני מבטיח שאם אתה כל כך מורעל אתה תגיע בסוף למשהו טוב

בהצלחה!
ישן 17-02-2009, 22:53
  elki64 elki64 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי דניאלהאמניאל שמתחילה ב "."

מצטער דניאל אבל זה ממש לא האופי שלי......

אני לא בנאדם שמקבל את הגזרה כל כך מהר.....אני לא מפסיק "להתבכיין" ו"להציק" עד שאני יודע שעשיתי את המירב ששאני יכול.....

מצטער אבל אני פשוט לא וותרן.....

מצטער שככה אני אומר את זה אבל זה בעצם מה שאתה אומר....להיות וותרן....

אני לא עומד להיות 3 שנים במקום שבו אני ארגיש שהוא לא מקומי. מבחינתי ומבחית שאיפותיי אני מלש"ב למינימום סיירות וכמובן השאיפה היא טיס....

אנשים שמגיעים למקומות פחות מזה הם אנשים שאומרים "טוב גם ככה אני לא יכול יותר מזה אז נקבל את זה"

אבל אני לא כזה ואני לא בא ממשפחה כזאת. השאיפה היא אף פעם לא לבינוניות אלא למצוינות.

ולזה אני שואף....ומצטער אם אני יוצא "בכיין" אבל הקב"א שקיבלתי היא אבסורדית לאומת המציאות.
אני לא הולך להיות 3 שנים בצבא במקום שבו אני אומר לעצמי "הייתי יכול יותר" אני בא לצבא לא כדי לסיים את זה או להעביר את זה בצחוקים. אני בא לצבא בשביל התגשמות עצמית ואישית וכמובן כדי לתת את כל התרומה בכך.

יש לי חברים פי 8 דפרים שלא הייתי מביא להם אפילו 40 קב"א והם קיבלו סיירות וטיס וכו'.

אז מצטער שאני לא מסיכם לוותר ולהרים ידיים...כי זה פשוט לא אני. והמכתב ערעור שלי יכיל את כל הדגשים שאמרתי.

ובעז"ה הם יקבלו אותו.
ישן 18-02-2009, 02:47
  zxccxz zxccxz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.02.07
בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי elki64 שמתחילה ב "מצטער דניאל אבל זה ממש לא..."

סבבה גבר אבל אתה יושב פה ורק מתבכיין וכותב שאתה תשתמט אם לא יתנו לך מה שרצית או יותר גרוע ג'ובניק (לא שתהיה אחד משני הדברים הללו ) פשוט אתה לא מקבל את המציאות כמו שהיא ובמקום לנסות לשנות אותה אתה רק יושב וכותב כמה זה לא מתאים לך ואיך קיבלת את זה.אתה עשית את המבחנים וכנראה שזה מש שהתאים לך אבל אתה עוד יכול לשנות את זה ועוד הרבה דברים ובקטע הזה באמת אל תוותר. ודבר אחרון אין לך מושג מה עושים ביחידות האלה ומזה להיות בסיירות או בגדודים וכולם תורמים אותו דבר ואולי דווקא הגדודים יתאימו לך יותר אתה לא יודע זה שאתה שואף להגיע גבוה זה בסדר אבל אל תזלזל באחרים ותחשוב שהם סתם באו להעביר את הזמן או בשביל הצחוקים איפה שהם נמצאים...אם לא היו קשיים בחיים הם היו משעממים... שיהיה המון בהצלחה ואל תדאג יהיה בסדר !
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:26

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר