19-02-2009, 22:22
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 15.04.06
|
|
|
ממתי צורבים עושים רעש בצריבות או בקריאה? ניסוי קטן שעשיתי עקב שאלה בפורום
לפני כמה ימים שאלו כאן על רעש מכונני nec. לשם הבדיקה ולהיות בטוח ב 100%, עשיתי שני ניסויים על הצורב שלי.
ניסוי ראשון:
צרבתי דיסקים של dvd במהירות 18 והקרבתי את האוזן לצורב. תוצאה, שקט ולא שומעים אותו אפילו.
ניסוי שני: קריאה של דיסק DVD. תוצאה, שקט ולא שומעים אותו.
מסקנות:
א, צורבים של asus מעולים שקטים ועובדים כמו סוס.
תוספת חשובה, מדובר בצורב dvd שצורב 100 דיסקים של dvd לשבועיים ועוד כמה של dl כל שבועיים. צורב אחר של חברה אחרת, אני כמעט בטוח שהיה כבר עושה בעיות.
הצורה נמצא בתוך מארז titan, אז אפילו פתחתי את הדלת של המארז והקרבתי את האוזן ואין רעש פשוט.
ב, לפי התגובות של בעלי הצורב nec באשכול השני, הצורבים של nec עושים בלי סוף בעיות ולא כדי לקנות צורב nec.
ג, יש לי עוד כמה צורבים של LG ו SAMSUNG, של IDE. משום מה הבעיה יחודית ל nec.
ניסיתי עם ה lg בנוסף והתוצאה דומה ל asus. הצורבים של lg עברו את המבחן של רעש בהצלחה.
ד, הבעיות של צורבי nec לא תוקנו,אלא רק החמירו.
ל online, אתה טועה אלה הצורבים של nec עם הבעיה. אני שמח שהחזרתי את הצורב של nec לחנות.
מעניין מה יש ל nec להגיד בעניין, אשלח ל nec מייל ביקורת לשאול מה דעתם על הבעיות בכמה סדרות במוצרים שלהם. נראה מה יש להם להגיד בנושא.

will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
|