לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-02-2009, 10:27
  ~pendejo~ ~pendejo~ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.11.04
עזרה media direct for dell

שלום כולם
יש לי בעיה כזאת:

לפני כמה זמן פיתאום נעלמו השמות של התיקיות בכונן F
התצוגה היא על בינונית ואם אני משנה שם אז מופיע השם וגם אם אני משנה לתצוגה אחרת
אבל נוח לי על בינוני
בתוך אותם תיקיות אם אני נכנס אני כן רואה את השמות של התיקיות וקבצים בפנים
עשיתי באפשרויות תיקיה שיהיה החל על כל התיקיות ופיתאום גם התיקיות הפנימיות לא רואים את השם - רק את השם - תוכן כן יש
בכונן D רואים הכל תקין

חוץ מזה אמרתי לו שהתוכנות שאני משתמש בהם במחשב לבינתיים הם IE7 וגם WINDOWS MAIL וכל כמה זמן הם לא מגיבות או שיש לסיים את התוכנית
ותקלה נוספת זה שהסוללה מ100 טעונה במצב הכי חסכוני יכולה להיגמר תוך פחות משעה כאילו כלום בלי לעשות כלום - מבחינת באיוס בדקנו והכל היה תקין

הוא אמר שהבעיה היא בווינדוס ומהר מאוד הגיע לתוכנה שהשם שלה היא MEDIA DIRECT והוא אמר שזה מין מרכז שכזה ששם אפשר ליראות מוזיקה ווידיאו בלי שהווינדוס יעלה - הוא אמר שבלי זה המחשב DELL - INSPIRION 1525 המחשב לא מנצל את כל היכולות שלו ואפילו לו במעט ושאני לא יעז ללחוץ על הכפתור שמפעיל את הMEDIA DIRECT כי זה יכול להגיע למצב שלא רק את הווינדוס אני הורס גם את הארד דיסק

השאלה שאני חושב על זה האם זה הגיוני באמת?
אני קניתי את המחשב מKSP ואלה אומרים שאיך שקיבלו את הקופסא עם הכל ככה נתנו - למרות שהם הוסיפו את ההתקנה של הווינדוס ששילמתי עליו .. איך לא פתחו ובכל זאת התקינו?
טורטרתי מDELL למיקרוסופט ליבואן CMS שמסתבר שאלה לא היבואנים שממנו KSP רוכשים אלה C-DATA שאלה צריכים לברר משהו ואני כבר חצי שבוע באטרף מפחד להתקרב למחשב הזה ואני באמת מפחד שיהרס - הוא אצלי בקושי 3-4 חודשים

מישהו יודע משהו... האם אני אמור לקבל את הדיסק?.. ממי אפשר?.. אם צריך לקנות.. מאיפה?

אבוד עצות
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:23

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר