לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-02-2009, 15:48
  zapland zapland אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.01.09
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי שי1111 שמתחילה ב "בהקשר לנושא- אז אחי בצבא ויש..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי שי1111
בהקשר לנושא- אז אחי בצבא ויש לי פגישה במדור פרט ביום רביעי לצורך העניין אני מתגייס גם במרץ הקרוב.
אז נסה להתקשר ללשכה ובקש שוב פעם זימון.

ויש לי שאלה אם אחי מקבל תשלומי משפחה אבל אני לא משתמש בהם בגלל שיש לי סכסוך עם האבא והוא לא מביא לי שום דבר למרות שאנו גרים ביחד,, אז אני יוכל לבקש עוד תשלום בשביל אמא או בשבילי אישית.

אם אני לא טועה, אם אחיך מקבל תשמ"ש אז אתה לא יכול לקבל. אתה מקבל משהו אחר שנקרא "מענק אח" או "זכאי אח", או משהו כזה (משהו עם אח חחח).
בכל מקרה, שכספי התשמ"ש ייכנסו לחשבונך זה בלתי אפשרי כמעט, אלא אם כן יש סיבה מוצדקת (חשבון הבנק של ההורה מעוקל וכו'). התשמ"ש נועד שבזמן שהחייל בצבא, בבית יהיה קיום בסיסי. אם הורייך גרים שניהם באותו בית ואחד מהם מקבל תשמ"ש אז השני לא יוכל לקבל גם הוא (הרי בהגשת הבקשה אחיך היה צריך להביא תדפיסי בנק ואישורים כלכליים של שני ההורים ולא רק של אביך, וגובה התשמ"ש נקבע ע"פ ההכנסות וההוצאות של שניהם).

לפי ההודעה שלך לא ניתן לדעת אם ההורים גרים ביחד או לא, יצאתי מנקודת הנחה שכן.
אם הורייך לא תומכים בך כלכלית תוכל לקבל גם אישור עבודה, אני לא סבור שתוכל לקבל יותר מזה ממערך הת"ש.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-02-2009, 18:28
  zapland zapland אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.01.09
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי שי1111 שמתחילה ב "הזהו שאני הולך להיות קרבי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי שי1111
הזהו שאני הולך להיות קרבי ולכן לא יוכל לעבוד.
ואבא שלי לא מביא לי כלום [אני בסכסוך..]

מבחינת הצבא אין כזה דבר שבגלל שאתה קרבי אתה לא יכול לעבוד... יגידו לך לעבוד בסופ"שים שאתה יוצא הביתה.
וזה לא משנה שאבא שלך לא מביא לך כלום... אמא שלך עדיין לא תקבל תשמ"ש בשבילה כשאבא שלך מקבל והם גרים ביחד.
כשאתה אומר שאבא שלך לא מביא לך כלום אתה מתכוון שהוא לא מביא לך כסף ליציאות או לקנות דברים? כי אם כן אז אין מה לעשות. מבחינת הצבא כל עוד יש לך גג מעל הראש, אוכל בבית, רהיטים ומוצרי חשמל מינימלים אתה מסודר. כל השאר אתה יכול להסתדר מהמשכורת הצבאית שלך או מההיתר עבודה פרטית שתקבל (במידה ותקבל).
אם היית בסכסוך אם אבא שלך והוא היה מסלק אותך מהבית, לא עוזר לך מבחינה כלכלית לדיור/אוכל וקיום בסיסי הסיפור היה אחרת לגמריי (שלא נדע...).
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:58

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר