לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-03-2009, 15:41
  confused_ confused_ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.01.09
יציאה מקרבי עקב הורדת פרופיל

שלום לכולם,

אני התגייסתי בנוב' 08 לחטיבת הנח"ל (לפלוגה ז', גדוד 932).
ביום חמישי שעבר סיימנו טירונות וכעת אני מוסמך כרובאי 05.
בחודש האחרון אני עובר בין כמה וכמה רופאים, בדיקות שונות ומשונות, כאשר בביקור האחרון אצל רופא מומחה (נוירולוג) קיבלתי את האבחנה ממנה חששתי- המיגרנה שממנה סבלתי עד לפני שנתיים (שבזמנו פשוט הפסיקה לבד), חזרה עכשיו ברמה קשה יותר, מה שמגיע לכדי 3 התקפים בשבוע עם אאורה.

הנוירולוג נתן לי מכתב לרופא היחידה בו הוא מפנה אותי לועדה רפואית לצורך התאמת סעיף ליקוי, ואמר שהוא מאמין שבועדה רפואית יורידו לי פרופיל ל-72, ואולי אפילו ל-64.
כמובן שאני לא מרוצה מזה, אבל לאחר שיחות עם חברים ומשפחה הבנתי שעדיף לי לקבל את הורדת הפרופיל ולשרת בתפקיד אחר, מאשר להישאר במסלול חי"ר בלי יכולת למצות את הפוטנציאל שלי באמת (אני מרגיש חלש לפני ואחרי התקפים, ולא יכול לעשות כמעט שום פעילות פיזית מאומצת. בנוסף, קיבלתי מהנוירולוג 2 סוגי כדורים לטיפול שאמורים להחליש את הגוף מעט).

אחרי כמה בירורים שעשיתי, הבנתי שאם יורידו לי פרופיל, החטיבה בכל זאת תרצה להשאיר אותי אצלה ולשמש בתור תומכ"ל. הבעיה היא שעם הטיפול שאני מקבל אסור לי לבצע פעולות שדורשות עירנות מוגברת (למשל- נהיגה, כאשר להיות ב' קודקוד היה יכול להיות האופציה הטובה ביותר שלי בתור תומכ"ל). לכן, אני חושש "להיתקע" בתפקיד שבו לא אוכל לתרום ולמצות את מלוא הפוטנציאל שלי, כמו תומכ"לים אחרים שראיתי בבא"ח, שמשרתים בתור שק"מיסטים, אפסנאים, עובדי מטבח, עובדי רס"ר וכו'...

השאלה היא כזאת-
האם בתור מוסמך 05 עם נתונים אישיים גבוהים (קב"א 56 ודפ"ר 90), ישנם תפקידים טובים בתוך היחידה אליהם אוכל לנסות ולהגיע?

שאלה נוספת-
נניח ואצליח לצאת למז"י (באמצעות קשרים מסוימים), אילו תפקידים יכולים להציע לי שם?
שמעתי שבחלונות היציאה (סוף 02, 05, 07) מציעים תפקידים לא טובים במיוחד, אך אם אצא למז"H זה לא יהיה באחת מההזדמנויות הנ"ל, אלא בין הסמכת 05 ל-07).

תודה לעוזרים
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:19

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר