
15-03-2009, 02:03
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.01.09
הודעות: 239
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי High_Hopes
הלוואי שהדברים היו כל כך פשוטים.
|
כנ"ל
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי High_Hopes
דבר ראשון, לצבא יש מחסור אדיר ברופאים, אין לו את האפשרות לבחור אם רופא מספיק טוב בשבילו. המצב קשה עד כדי כך שנאלצים להביא רופאים במילואים (עולה המון כסף לצבא) ופראמדיקים מקבלים יותר סמכויות.
|
זה תירוץ חלש
כשלחברת כימיקלים יש מחסור בפקחים כדי לבדוק שאין סיכונים ואז המפעל מתפוצץ / מזהם מי תהום / בחר אופציה חביבה רצונך התירוץ הזה קביל לדעתך ? " תראה נכון שיש לנו כאן מאות טונות של חומרי הדברה אבל לא היה לנו זמן לבדוק שהכל תקין ודלף לנו קצת ... "
אני לא אומר שאין בעיה אבל זה לא תירוץ
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי High_Hopes
מהצד השני, לפי דבריך כנראה שעוד לא יצא לך לעבוד בצד השני של שירות בארץ (מהצד של הנותני שירות), גם אני פעם הייתי בגישה של מי שלא מסוגל לתת שירות טוב לא צריך לעבוד בשירות לקוחות, גם שהלכתי לעבוד בחברה אמרתי לעצמי שאני אהיה שונה מכל מה שאני רגיל אליו (אני לא יכול להעיד על עצמי, אבל עשיתי את המירב) אבל מדובר בסיוט מתמשך, כשאתה מטפל בנניח 10 מקרים בשעה, ו8 מהם מאנשים שמקללים אותך, צועקים עלייך ומשקרים לך בפנים (ואני ממש לא מגזים בסטטיסטיקה) אז גם הבנאדם עם הכוח רצון הכי חזק יתקשה לתת את הטיפול הראוי ל2 האנשים הנותרים שבאמת ראויים לקבל טיפול הוגן.
|
אכן לא יצא לי לעבוד בצד השני של שירות בארץ וזה כי אני לא עוסק במגדר אספקת השירותים. לכן העוד-לא הזה הולך להימשך עוד שנים רבות כנראה .חבל מאוד שזה המצב אבל שוב זה לא תירוץ
תחום עיסוקי אמנם איננו אספקת שירותים אבל אני מנסה לתת את המיטב ( או לפחות את ה" סביר" -לבצע את המשימות כראוי ).זה מוסר עבודה בסיסי .וזה לא שבתחומים שאינם אספקת שירותים אין קשיים ( גם אנושיים לא רק מקצועיים )
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי High_Hopes
באמת שרמת השירות לא קשורה רק לנותן השירות (לא שאני אומר שכל נותני השירות הם כאלו טובים, אבל יש שני צדדים למטבע).
|
בוודאי שלא
גם כל החיילים שסתם מנסים להוציא גימלים אחראים
וגם המבנה של הצבא קשור לזה
גם המנגנונים של העברת השמועות גורמים לזה ( נניח שעשר אחוז מהחיילים סתם מנסים להוציא גימלים -מהסיפורים זה יצא כאילו הם 80% )
אבל בסופו של דבר האחריות העיקרית מוטלת על נותני השירות -הרופאים
תחשוב על שומר בחנות ועל גנב שגנב משם
אם השומר היה שומר טוב יותר הכל היה בסדר וגם אם הגנב לא היה גונב
אבל האחריות היא של השומר .זה תפקידו .
נכון שאילולא א ואילולא ב ואילולא ג המצב היה נמנע אבל האחרים למתן שירותי הרפואה הם הרופאים והסטת האשמה הזו איננה במקום
ואם רופא לא היה מספק שירותים ראויים כי הוא בדיוק רב עם אשתו והיה טרוד באותו יום אשתו הייתה אשמה כמו שמחפשים הגימלים אשמים ?
|