לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-03-2009, 11:45
  pptu1 pptu1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.07.07
פיספסתי את המנילה בגלל מודיעין.

שלום.
קיבלתי מנילה לפני חצי שנה אבל אז היא הוקפאה בגלל מיונים לחיל מודיעין.
כשהפסקתי את המיונים למודיעין, מסתבר שכבר פיספתי את הזימונים למה שיש במנילה.

האפשרות היא לנסות לדחות גיוס בכמה חודשים, אבל גם אז לא מובטח שאני אקבל זימונים לפי המנילה.

מה אני עושה? אני לא מסוגל לחשוב על גיוס כלל צה"לי - אי הודאות הורג אותי. בעיקר כיוון שאין לי פרופיל קרבי. אם היה לי פרופיל קרבי הייתי פחות מודאג כי כמעט ולא הייתי מגיע למקום שאני ממש לא רוצה להיות בו.

תהיתי אם שווה בכלל לנסות לשלוח פקס עם בקשה לקבל זימונים לחיל מודיעין, כי בנתיים אני רואה שהם פונים למלש"ב ולא להפך (אני מכיר מישהו שקיבל זימון לשם).

במקביל אני חושב לנסות לשלוח הרבה פקסים עם בקשה למבחנים פסיכוטכנים חוזרים. אני יודע שהמבחנים שלי היא לא כל כך טובים (ואני בטוח שאני מסוגל ליותר) אולם הראיון היה מצויין.

עריכה:
קיבלתי גם זימון למיון תעסוקתי. "הברזתי" להם פעם אחת אבל הם שלחו עוד פעם. עיינתי באתר והבנתי שיש שם רק תפקידים שאינם דורשים מיון קדם צבאי. אולם, כתוב שניתן להגיע ל"שירות בחיל האוויר והחלל" - לחצתי על הקישור וקראתי:

ציטוט:
התחומים הקיימים בחיל:
אשכול תעופה: אשכול זה מכיל את כל מקצועות התעופה כגון פיקוח, בקרה, מקצועות מודיעיניים וכו'. מקצועות אלו לרוב מצריכים מעבר של סיווג ביטחוני ומבחני מיון על מנת להשאיר את המתאימים ביותר.
אשכול מנהלה: אשכול זה מכיל מגוון רחב של תפקידים כגון, פקידות, עובדים כלליים, כוח אדם, שלישות,אבטחת מתקנים ועוד.

והשאלה: האם ניתן להגיע לתפקידים של אשכול תעופה? האם יכול להיות שאקבל במנילה החדשה את התפקידים האלה? הרי אלה תפקידים שכן דורשים מיונים (אך ידוע לי גם על אנשים שהגיעו למחקר במודיעין בגיוס כלל צהל"י...).

תודה.

נערך לאחרונה ע"י pptu1 בתאריך 17-03-2009 בשעה 12:12.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:36

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר