|
במקור נכתב על ידי chatulim
הודעה זו מפורסמת ע"י גולש שביקש להשאר אנונימי.
את תגובותיו אני אפרסם במידה ויבחר להגיב.
להלן תוכן ההודעה:
היום קיבלתי שוק,רמת המוטיבציה שלי ירדה ל0,אני מבקש מכם,חברי הפורום לעזור,לתת עצות לשינוי הגישה.
הסיפור שלי הוא כזה-כשהייתי קטן היו לי מן התקפי אסטמה שנעלמו עם השנים,בצו הראשון ירד לי על כך הפרופיל ל72,לא כל כך היה אכפת לי עד שהבנתי מה קורה פה במדינה ואיזה זכות זאת להיות לוחם ומפקד בצה"ל. נעשיתי מורעל,רציתי למצות את עצמי,להיות מפקד (כמו שני אחיי שהיו לוחמים) ואולי קצין ולעשות השירות הכי משמעותי עבורי,נרשמתי לקורס הכנה לצה'ל,נכנסתי לכושר,התנדבתי למען הקהילה,פיתחתי ערכים ואת אהבת הארץ אך הדבר היחיד שמנע ממני הוא הפרופיל. התחלתי לשלוח פקסים בשביל העלאת הפרופיל,כל הפקסים נדחו,קבעתי פגישות עם רופאים,רופאים מומחים וביקרתי בבתי חולים בשביל בדיקות ארוכות,פשוט ירדתי דם,הזלתי דמעות אך לא נשברתי ולבסוף לאחר עשרה חודשי מלחמה עם לשכת הגיוס הצלחתי לעלות פרופיל בעזרת נחישות רבה סוף סוף אל עבר המטרה שלי-יחידת אגוז! שמחתי עד השמיים והתחלתי לעבוד קשה עוד יותר!
אך בצער רב פיספסתי את יום הסיירות שלי כי יותר מידי זמן לקח להילחם בבירוקרטיה של צה"ל. דיברתי עם מדור סיירות שם נאמר לי כי אני יכול לבחור בין יום סיירות-ואת הגיבוש המרכזי לעשות כחייל או גיבוש צנחנים. ביקשתי גיבוש צנחנים ויצאתי לגיבוש-שם הייתי באמת בולט וטוב,הייתי אחראי,נתתי הכל,הלך לי מעולה בראיון ונראה שהתרשמו. כמו שאר חבריי-אף אחד לא עבר את הגיבוש בשל מכסות קב"א. השלמתי עם העניין שכן זאת לא הייתה מטרתי. חדור מוטיבציה המשכתי באימוניי וסימנתי במנילה 1גולני 2נחל 3גבעתי על מנת להתגייס לחטיבת גולני ומשם האמנתי בעצמי שאגיע ליחידת אגוז.
הגיעו השיבוצים,הפלא ופלא שיבצו אותי לחיל השריון. עכשיו תגידו לי,איך לעזאזל דבר זה קרה?דווקא עכשיו שרף המשתמטים עולה!. לא סימנתי אפילו (1) בסעיף של חיל השריון..(לא שאני מפקפק לרגע אחד בחיל האגדי והאדיר הזה,רק כבוד!!! אך אני שואף לשירות משמעותי עוד יותר) התחלתי להשלים עם הדבר כי הריי זה זכות לשרת בצבא היהודי ואנחנו כאן כדי לשמור על העם.
אך היום הופתעתי כאשר חבר שלי הלא מורעל הדואג לכבוד ולתהילה בלבד (ללא ערכים ולתרומה) קיבל גולני אצל קצין מיון לאחר שניפנף בכמה תגים וסיכות שהיו לאבא שלו כאשר היה חייל בגולני.. איך קורה שאחרי כל כך הרבה זמן של עבודה קשה ומאסיבית קיבלנו כזה זין גדול(סליחה על ההתבטאות)?!
היום באמצע אימון פשוט וויתרתי לעצמי כמו לוזר דבר שלא קרה מעולם רק בגלל שהצבא איכזב אותי!!
גם לאחר כמעט שנה של מלחמה עם הלשכה,גם פיספסתי יום סיירות,גם לא התקבלתי לצנחנים ועכשיו גם לא קיבלתי גולני אלא שריון! אני מכיר כל כך הרבה אנשים שהולכים לסרב פינוי! אני מתוסכל ומדוכא איך הצבא כזה אטום כך ששולח את כל המלש'בים הכי נחושים למקומות שלא ביקש(ללא קשר לשריון-שוב! רק כבוד לשריון)! עזרו לי לשנות את הגישה!
|