לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-04-2009, 22:06
צלמית המשתמש של MAG707
  MAG707 MAG707 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.03.07
שוב אני - ההיתי צריך לחזור ללוחמה אבל לא בחטיבה שלי אלא בכפיר

לפני כמה זמן פתחתי אשכול לגביי החזרה שלי לקרבי בחטיבת גולני, ריענון קצרצר, מרץ 08 גדוד 51 פציעה, נפלטתי, ועכשיו מת לחזור..אבל לא לגדוד..

אחרי שפתחתי את האשכול התחלתי בתהליך ,מיליתי 55 ,שיחה עם המפקד וכשהמפקד של המפקד שלי רצה לדבר איתי הוא הסביר לי שיאשרו לי את החזרה שלקרבי אבל לא בחטיבה, אלא רק ורק בחטיבת כפיר, ובלי לפגוע בכל הכפירניקים ,קיבלתי באסה של החיים, מסתבר שיצא הוראה חדשה (לדעתי רק בגולני) לגביי חבר'ה שרוצים לחזור לקרבי ,בגלל שיש חוסר בתומכי לחימה ובגלל שהרבה חבר'ה רוצים לחזור לקרבי, כי רק שתדעו המון אבל המון נפלטים בחטיבה הזו, וזה לא כך בכל החטיבות או לפחות לא בפורפורציות האלה, בכל אופן, הם החליטו שכרגע מי שרוצה לחזור לקרבי יחזור אבל אך ורק לכפיר, עכשיו אני יודע שיש את עוקץ ולוט"ר בגיבוש בחטיבה הזו, אבל אני ממש אבל ממש מפחד ליפול לגדודים שלהם, חלילה לא בגלל שמשהו לא בסדר איתם אלה בגלל שאני כבר יותר משנה בצבא ואם כבר להתחיל בכל מחדש אז אני להוציא את המקסימום מעצמי בלי להשביץ או משהו, נראה לי שתבינו למה אני מתכוון...

אז נראה איך זה יזרום ,למרות שלדעתי אני ישאר בתפקיד שלי, "וכל היין", הצבא לא רצה אותי ולא ההפך, למרות שתכלס אני הבן אדם הכי מבואס בעולם כשאני יודע כשאת השירות שכל כך חיכיתי והתאמנתי בשבילו אני יסיים בצורה כזו, אני לא מדבר על התוכניות שהיו לי אחרי הצבא שבשבילם ההיתי חייב שירות קרבי וכרגע אכלתי אותה גם בזה...

מה לעשות, חייבים לבלוע את זה ולהמשיך הלאה...

למרות שכרגע אני מתכוון להגיש מכתב למח"ט ולבקש תפקיד יותר טוב שבתפקיד כזה אני יוכל להותיא יותר מעצמי ואולי אפילו להשאר בצבא, לצאת לקצונה, אין לי מושג..

מצטער על החפירה..והמון תודה על ההיתייחסות.

"הדואג לימים זורע חיטה, הדואג לשנים נוטע עצים והדואג לדורות מחנך אנשים"

ג ו ל נ י 51 !

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-04-2009, 16:11
צלמית המשתמש של MAG707
  MAG707 MAG707 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי MAG707 שמתחילה ב "שוב אני - ההיתי צריך לחזור ללוחמה אבל לא בחטיבה שלי אלא בכפיר"

זה לא העיניין של וואסח או גאוות חטיבה, אני לא רציתי כפיר שהיתגייסתי ולא רוצה להגיע לשם עכשיו, ושוב אני יודע שהם לוחמים מצוינים ועושים עבודה סופר חשובה אבל סריטה שלי כמו שלאנשים מסוימים לא מתאים טיס או שייטת לא בגלל שזה חרא אלא מסיבה אחרת...

אגב הנה האופצויות שעומדות לפניי:
1.להגיש 55 ליחידת התנדבות סוימת ? כמה שזה נשמע מטורף, אין לי בעיה לוותר על הפזם..גם ככה אין לי הרבה..
2.להגיש מכתב לסמח"ט כדי לבקש תפקיד יותר מועיל ומשמעותי.
כרגע אני אופטיקאי (כוונות ,לייזרים..)אבל לא מתעסק בתפקיד, בפועל אחראי לדוחות מסוימים של החטיבה...מרגיש ממש אבל ממש על הפנים עם התפקיד..
3.אם יש לכם משהו טוב יותר להציע לי אני ישמח לשמוע.

המון תודה..

ג ו ל נ י 51 !

ישן 05-04-2009, 00:29
צלמית המשתמש של MAG707
  MAG707 MAG707 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי BELTZUSH שמתחילה ב "אם אתה מתעסק קצת במה שהולך..."

וואי וואי, אחים שלי תירגעו אני ממש מצטער אם הכנסתי אותכם לתסביך שלי...

רק בשביל הדיון המעניין שנפתח פה אני יגיב בנושא ואחר כך אומר שלום והמון תודה..
דעתי בנושא, כפיר היא חטיבה שהוקמה במטרה להילחם בטרור באיזור יהודה ושומרון זו עובדה שאי אפשר להתווכח איתה, המטרה שלה שונה לחלוטין מהייעוד של גולני.

גולני או גבעתי וכו', תופסים קו בגבול אם מדינה/עיר שהיא מחוץ לגבולותינו.

כך שכפיר וגולני הם חטיבות שונות לחלוטין ותאמינו לי שיש הרה מאוד חבר'ה שמעדיפים כפיר על גולני וההפך ,כל אחד רואה את זה אחרת.אבל שוב החטיבות שונות וגם השירות כלוחם בחטיבות האלו הוא לא אותו הדבר בכלל.

***עכשיו שאלה לגביי מעבר לכפיר ,כי אחרי הדיון הזה התחלתי לשקול את זה ממש ברצינות.
שמעתי שיש מיונים דרך החטיבה ליחידת לוט"ר, אפשר קצת פרטים? מה אורך המסלול ? האם הייעוד שלהם הוא הדרכה או שיש גם פעילות מבצעית.?

והכי הכי חשוב אם נראה לכם שאני יגיע לכפיר ויצא לגיבוש ,יש מצב שלא יעבירו אותי כי כביכול הגעתי לחטיבה הזו בגלל שחסרים חבר'ה ואז ישאירו אותי בגדודים?

ג ו ל נ י 51 !

ישן 11-04-2009, 08:50
  גיל1111 גיל1111 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.09.08
אחי תפסיק להתלבט ותיקח את ההצעה בשתי ידיים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי MAG707 שמתחילה ב "שוב אני - ההיתי צריך לחזור ללוחמה אבל לא בחטיבה שלי אלא בכפיר"

הטירונות כמעט זהה...
קורס מכי"ם - ביחד זהה...
קורס קצינים - ביחד זהה...
מפקדים שהיו בכפיר נמצאים כמעט בכל יחידות החי"ר כולל בגולני
מפקדים שהיו בגולני נמצאים כמעט בכל יחידות החי"ר כולל בכפיר
גדוד חרוב מחטיבת כפיר לחם גם לחם בציר כיסופים בעזה
גדודי החטיבה אינם עוד גדודים התופסים גזרה אחת בלבד, אלא מקיימים תחלופה בכל גזרות איו"ש.
אימוני החטיבה מתבצעים בכל תנאי שטח ובכל גזרות הלחימה (פורסם בעיתונות ובאתר החטיבה).
מיום הקמתה החטיבה עברה ועוברת שינויים רבים שלא כאן המקום לפרט, אך בשורה התחתונה הפערים שהיו בינה לשאר חטיבות החי"ר הצטמצמו משמעותית.
אם אתה באמת רוצה לתרום כלוחם ומפקד, לך על מה שהציעו ובגדול. צא לפיקוד ואם תצטיין תוכל לחזור לגולני כמפקד ובראש מורם (אגב לא בטוח שבמצב כזה תיהיה מוכן לוותר בקלות על הכומתה המנומרת!...)
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:38

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר