לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-04-2009, 14:35
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי נוסטור שמתחילה ב "כן אבל אל תשכח שגם ירי רימון..."

הם טוענים שזה מה שקרה, נוצר לו חור בבטן

אין לי מושג מה קרה שם באמת, נהיה יותר חכמים אחרי התחקיר, אבל כרגע זה מריח לא טוב.
את הלחץ שהחיילים נמצאים בו במצב הזה אני מכיר טוב מאוד, המתפרעים הם לא תמימים בכלל והם יודעים טוב מאוד מה הם עושים. הם מנסים לעשות הכל כדי שהעיניינים יתחממו כי הפגנה בלי נפגעים היא הפגנה בלי סיקור תקשורתי - הבעיה שהם גם מספיק חכמים לעשות הכל כדי שאחר כך הם יוכלו להציג את עצמם כתמימים שבאו להפגין בשקט ונתקלו ב"כוחות הכיבוש הרשעים", כבר סיפרתי פה מספר פעמים על כך שהרבה יותר קל לצלם רימון עשן או כל אמצעי אחר לפיזור הפגנות שבכוונה בולט מאוד, מאשר לצלם אבן אפורה שנזרקת במהירות גדולה.

הבעיה שנשק לפיזור הפגנות לא אמור להרוג, ואם הוא הורג זה אומר שהשתמשו בו בניגוד לפקודות.
אם זה היה כדור חי אז זה היה הרבה יותר פשוט - בהחלט יכול להיווצר מצב שאין ברירה ונאלצים להשתמש בנשק חי ואז רק צריך לבדוק אם הירי היה מוצדק או לא. אך אם הנשק הוא נשק לפיזור הפגנות אז לא צריך להיווצר מצב שהמתפרע נהרג כתוצאה מהירי.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-04-2009, 17:15
  פשוט פשוט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.04.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי SHMOEL שמתחילה ב "שילם את מחיר ההתפרעות: מפגין ערבי נהרג בבלעין"

דעתי הכללית בנושא :
1.על הפגנות (מימין ומשמאל) אין עונש מוות.

2.זה שהמפגינים שם טוענים דברים שהם בניגוד לדעתי - עדיין לא נותן שום זכות למחזיק בנשק להפעילו ע"מ להרוג.
אני יודע שאנשי המחנה שלי (ימין) לעתים שמחים על נפגעים בצד השני -אני לא.
בבוא היום אותו נשק יופנה לכוון שלנו. טפשים יש בכל הכוונים ואין שום סיבה לשמוח על מותו של המפגין.

3.האפשרות היחידה שמתירה לאוחז בנשק להשתמש בו ע"מ להרוג היא סכנת חיים מידית הנשקפת לו או למישהו מחבריו.
במקרה הנוכחי, לא היתה שום סכנת חיים אמיתית למישהו מהכוח שנכח במקום.
המפגינים היו ברובם (למעט 5-6) מעבר למעקה הבטחון ולא סיכנו בשום צורה את הכוחות ואפילו לא את הגדר.
ירי גז אמור להרחיק את האנשים מהמקום. לא להרוג אותם.
זה מקרה רע עם תוצאות גרועות של אדם חסר אחריות ולדעתי חסר הבנה לתוצאות מעשיו.

ישן 18-04-2009, 17:33
  op9090 op9090 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.04.07
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי פשוט שמתחילה ב "דעתי הכללית בנושא : 1.על..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי פשוט
דעתי הכללית בנושא :

איזה ימין ואיזה שמאל אתה מדבר ?, המפגנים אינם ישראלים ואין להם את הזכות להפגין כנגד מדינה שנגדה הם הכריזו מלחמה, הם באו לפגוע בריבונות ישראל אז דמם בראשם.

2.זה שהמפגינים שם טוענים דברים שהם בניגוד לדעתי - עדיין לא נותן שום זכות למחזיק בנשק להפעילו ע"מ להרוג.
לא ירו ע"מ להרוג ואף אחד לא התכוון להרוג את המפגין, אם כמות התחמושת שנורת בהפגנות האלו זה מזל שנהרגו רק בודדים.
בבוא היום אותו נשק יופנה לכוון שלנו. טפשים יש בכל הכוונים ואין שום סיבה לשמוח על מותו של המפגין.

3.האפשרות היחידה שמתירה לאוחז בנשק להשתמש בו ע"מ להרוג היא סכנת חיים מידית הנשקפת לו או למישהו מחבריו.
המפגינים היו ברובם (למעט 5-6) מעבר למעקה הבטחון ולא סיכנו בשום צורה את הכוחות ואפילו לא את הגדר.
זה שירו מטול גז ולא כדור חיי כבר מוכיח שלא התכוונו להרוג אותו.

אין ספק שאחמד היה חסר אחריות כשהפגין נגד מדינת אוייב.
ישן 18-04-2009, 20:32
  פשוט פשוט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.04.07
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי op9090 שמתחילה ב "[QUOTE=פשוט]דעתי הכללית בנושא..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי op9090

איזה ימין ואיזה שמאל אתה מדבר ?, המפגנים אינם ישראלים ואין להם את הזכות להפגין כנגד מדינה שנגדה הם הכריזו מלחמה, הם באו לפגוע בריבונות ישראל אז דמם בראשם.

1.אני מדבר על הפגנות באופן כללי. בין מימין ובין משמאל.
2.המפגינים חלקם ישראלים (אנשי שמאל קיצוני) וחלקם אינם ישראלים .אנחנו לא חיים במשטר טוטליטרי פשיסטי.
3.הם לא הכריזו שום מלחמה .הם מתנגדים לגדר מהסיבות שלהם. אגב, רוב הימין הישראלי היה בעבר מאד נגד אותה הגדר בדיוק ומסיבות אחרות.
4.הם לא פוגעים בריבונות ישראל . הם מפגינים כשהם נמצאים על טרירטוריה שמדינת ישראל לא סיפחה מעולם ולכן אינו בריבונות ישראל עפ"י שום טענה שהיא. מופרך.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי op9090

לא ירו ע"מ להרוג ואף אחד לא התכוון להרוג את המפגין, אם כמות התחמושת שנורת בהפגנות האלו זה מזל שנהרגו רק בודדים.

נניח שלא ירו ע"מ להרוג. אני איתך.
הירי בוצע בניגוד להוראות הבטיחות לשימוש בכלי הזה ובניגוד להוראות הפתיחה באש.
התוצאה רעה והיא נוגדת את האינטרס האמיתי של מדינת ישראל.
כל הרוג בכל הפגנה הוא הרוג מיותר.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי op9090
זה שירו מטול גז ולא כדור חיי כבר מוכיח שלא התכוונו להרוג אותו.

מתחיל לחזור על עצמי. השימוש בכלי היה בניגוד להוראות הפתיחה באש ובניגוד להוראות הבטיחות לשימוש בכלי. התוצאה בהתאם.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי op9090
אין ספק שאחמד היה חסר אחריות כשהפגין נגד מדינת אוייב.

אתה אומר שאם היה בא להתאבד עם חגורת נפץ היה יותר אחראי?
בני אדם חושבים אחרת ממך (וממני) מותר להם.
הם מפגינים על שטח הכפר שלהם .
אני מבין שלא מוצא חן בעיניך. גם אני לא מתלהב מזה אבל כדאי להתבגר ולנהוג כבני אנוש.

ישן 18-04-2009, 17:59
צלמית המשתמש של cre666
  cre666 cre666 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.09.06
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי פשוט שמתחילה ב "דעתי הכללית בנושא : 1.על..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי פשוט
דעתי הכללית בנושא :

מסכים לחלוטין, צודק, ואני מעריך את דעתך (למרות שבהרבה מקרים אני לא מסכים איתה).
הנקודה היא שיש פה ספק אחד מאוד גדול, שאני בטוח שוועדת חקירה בראשות קציו בודק עוד תברר אותו:
האם הירי בוצע בכוונה תחילה בניגוד להנחיות ע"מ לגרום נזק לאותו אדם, או האם זו הייתי טעות.
אם החייל ירה את רימון הגז המדמיע ע"מ לפגוע באדם בטווח של פחות מ 60 מ' - זו הריגה לכל הפחות, אתה צודק.
אבל אני הייתי מחכה לתוצאות הוח"ק לפני שהייתי מחליט שזה באמת המצב, כי כלי הנשק ה"לא-קטלניים" האלו הם כאלו רק בשם. במציאות כל אחד מהם יכול להרוג, תלוי איך תשתמש בו.

ישן 19-04-2009, 09:28
צלמית המשתמש של הפטריוט
  משתמש זכר הפטריוט הפטריוט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.01.02

ציטוט:
על הפגנות (מימין ומשמאל) אין עונש מוות.
- נכון. מה שקורה שם זו לא "הפגנה".

ציטוט:
זה שהמפגינים שם טוענים דברים שהם בניגוד לדעתי - עדיין לא נותן שום זכות למחזיק בנשק להפעילו ע"מ להרוג.
- נכון - רק שהם לא "מפגינים" אלא מתפרעים ותוקפים חיילים ושוטרים.

ציטוט:
האפשרות היחידה שמתירה לאוחז בנשק להשתמש בו ע"מ להרוג היא סכנת חיים מידית הנשקפת לו או למישהו מחבריו.
- בדיוק. כשיש מולך התפרעות, כשתוקפים אותך, אתה לא שואל שאלות.

את חיילי צה"ל המטפלים במתפרעי בילעין יש לצייד בנשק בלבד, ולא באמצעים לפיזור הפגנות.

"אין טעם שהכבשים יקבלו החלטה בזכות הצמחונות, כל עוד הזאבים אינם שותפים להשקפה זו."
ויליאם ראלף אינג'

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:42

הדף נוצר ב 0.38 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר