20-04-2009, 19:55
|
|
|
|
חבר מתאריך: 13.07.08
|
|
ולמה אתה החלטת ששוויץ צריכה אותך בתור הסנגור שלה, להבנתי בשביל זה יש להם פה נציגות רשמית (שגרירות או קונסוליה אני לא יודע ולא רוצה לגלות) שזה אחד התפקידים שלה.
בתור אחד מתעדה ללמד אותנו מנהגים פוליטיים אתה צריך לדעת שלכל פעלה יש גם סימליות, אם מזמנים את השגריר הישראלי "מענישים" אותו - את הצד הישראלי. בעצם מנסים לאותת על התנגדות בלי לעשות רעש, אומנם עדיף על מה שעשו בתקופת אולמרט שרק התחנפו לכל מי שרק אפשר (ע"ע הגמגום מול הקוף מדרום אמריקה) אבל זה עדיין אומלל ומשדר חוסר אונים.
אני הצעתי לתת לנציג הרשמי של שוויץ הזדמנות להסביר את המדיניות של המדינה שלו, והאם מדובר בחלק ממהלך כולל של התקרבות לאיראן אם כן אני מעדיף שהוא יעזוב עכשיו מאשר בסיבוב הלחימה הבא (וה"הסכמות" שנכפו על ישראל מבטיחים שיהיה כזה) כאשר כמחאה על <-המצאה שמאלנית כלשהי-> שוויצרים יעדיפו להחזיר את השגריר שלהם ברעש וצלצולים שללא ספק יהפכו לאסון בינלאומי בתקשורת הישראלית.
ההסבר שאתה הצגת (עיתונאית אמריקאית עצורה באשמת ריגול) היא פשוט עלבון לאינטלגנציה, עניינים כאלו לא נעשים בדרגים שנפגשו ובטח לא מול מצלמות, אבל אם אתה רוצה לאכול את מה שמאכילים אותך אז בתאבון.
|