לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-04-2009, 02:48
  אברהם גוזל אברהם גוזל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.12.07
שאלה\ עריקות\נפקדות

היי.

יש לי מישהו שאני מכיר. שצריך להתגייס בשבוע הבא, והוא לא מתכוון ללכת. עכשיו זה אדם שלא חושב כל כך בהגיון, הבחור במצב כלכלי ומשפחתי קשה מאוד, והוא בן יחיד. היה לו זימון לפסיכיאטר, והוא הסביר לו את המצב בבית, אבל לא ממש היה אכפת לו והוא קבע שהוא כן מתגייס בשבוע הבא.

עכשיו הסברנו לו במידה והוא לא ילך, זה יעבור למשטרה צבאית, והוא יחשב כעריק. בכל מקרה אין לו כל כך מה להפסיד, הוא מתכוון לתקוף את המשטרה הצבאית, במידה וינסו לקחת אותו בכוח, יש לו גרזן בחדר ומה שאתם רוצים ולא רוצים, זה אחד שאין לו מה להפסיד כאילו תבינו את המצב. ובנוסף הוא פריק של אימונים, והוא פשוט בהמה ענק חח בגודל של דלת, אז תהיה להם קצת בעיה באמת

בכל מקרה במידה והוא מוציא נשק כמו גרזן סכין, ידוע לי שהשטורים לא יקחו סיכון, ויעבירו את זה למשטרה כחולה ?..

(זכור לי שאין ללוכדי עריקים נשק חם")

עכשיו אני רוצה לדווח עליו כי הוא באמת יעשה את זה, למי אפשר ?

ומה יקרה במידה וזה לא יטופל והמשטרה תגיע ויהיה בלגן ובטוח פצועים ?

נ.ב
זה היה המשתמש שלו בעבר,אז אולי מישהו שמכיר אותו ויכול לדבר איתו בהגיון או משהו זה יהיה טוב.

נערך לאחרונה ע"י אברהם גוזל בתאריך 29-04-2009 בשעה 02:56.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-04-2009, 03:14
  אברהם גוזל אברהם גוזל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.12.07
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי AcidicJimmy. שמתחילה ב "אם הוא לא יגיע הוא לבסוף יחשב..."

קודם כל תודה על התשובה שלך, אבל יש בעיה . שהוא לא רוצה להתגייס בכלל יש לו הקלות אני חושב בתנאי שירות משהו כזה "ליווי במסגרת מוגנת" אין לי מושג מזה אומר, הפרופיל שלו 97. הוא ניסה להסביר לפסיכאטר, אבל הוא הוציא אותו לא היה אכפת לו.

אמא שלו גם לא עובדת כמה שנים טובות ומבוגרת, יעני זה בנאדם מחוק אחי, תבין עד כמה רחוק הוא מסוגל ללכת.

עכשיו הגיוס שלו בשני הקרוב, ותאמין לי כואב לי הלב עליו, ובטח יתנו לו להיות נער מק"ם או משהו כזה לא ?..

מה אתה מציע לו לעשות בתכלס לעשות, תאמין לי מאחד שמכיר אותו מהצד, המדינה לא מפסידה אם היא לא מגייסת אותו ..

שבוע הבא כלל צה"ל לא ?..

יש לו ק"הס גבוה 50. לאיזה תפקידים אפשר לשבץ אותו ?.. כאילו מה רוב הסיכוים ?..

ובמידה ואני רוצה לדווח כאילו עליו שהוא מסוגל להזיק מאוד, למי אפשר לעשות את זה? אני דואג לו וגם דואג לחיילים שיבאו לו לבית.

נערך לאחרונה ע"י אברהם גוזל בתאריך 29-04-2009 בשעה 03:23.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:43

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר