לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-05-2009, 16:29
  yuval_d2 yuval_d2 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.12.06
מאוד מעוניין לחזור לצבא אחרי 21... זקוק לתמיכה ועצות

השתחררתי מהצבא לפני כחודש ושבועיים על 21 לאחר קשיי הסתגלות ודכאונות שהיו לי. הייתי מאוד מובלבל ולא מצאתי את עצמי, ואני מתחרט על הרגע הזה שהחלטתי לפנות לברה"ן בכדי לצאת. הדכאונות שאופפים אותי היום מחוץ לשירות הרבה יותר גבוהים. מהרגע שהחלטתי שאני מעוניין לחזור לשירות מלא ולסיים את ה-32 חודשים שנותרו לי אני שמח מחדש.
אני יודע שזה יהיה הליך לא קל, בייחוד כי עברה תקופת הערעור ב-13 יום שניתן לערער על הפטור בלי ההליך הארוך שלוקח חצי שנה לערך.
אני רוצה לציין שאני חדור מוטיבציה ואני אחד שתמיד חלם להיות לוחם ואף גוייסתי לנח"ל אך עשיתי טעות שגרמה לי להיות בחוץ. יכול להיות שאם הייתי נותן צא'נס לנח"ל אולי הייתי מסיים היום את המסלול איתם.
בכל מקרה, כתבתי מכתב באמת ברמה גבוהה שמסביר בדיוק מה קרה לי, איך הכל התגלגל וכמה שאני מעוניין לחזור. הבעיה שלי היא שאני רוצה לשלוח אותו לכמה שיותר גורמים שיכולים לעזור לי. אז אתמול פיקססתי אותו לענף רותם למדור וועדות וערעורים ואין לי מושג אם הוא התקבל או לו, מפני שהם לא עונים אף פעם לטלפון ותמיד אני חוזר לאותה מערכת לניתוב שיחות, גם דיברתי עם איזה פקיד מהבקו"ם שאמר לי שהם לא יענו ולנוסת כמה שיותר.
אני מתכנן יום ראשון ללכת עם אמא שלי לקצין העיר ולפנות לקצין פניות ציבור שיעזרו לי לפנות עם זה לאנשהו. אני יודע שגם אם מחזירים אותי אני חוזר לתפקידים ג'ובניקים של 45 נפשי כמו טבח, מאבטח או כל דבר אחר.. לא איכפת לי.. העיקר לסיים את ה-32 חודשים שנותרו לי. כאחד שראה איך זה מבחוץ להיות בלי שירות באמת שאני לא מוכן להתפנק ולקבל כל תנאי שהצבא יתנה לי. אני צריך המלצות של כולם וכל מי שיודע לגבי למי לפנות כדי אולי לקצר את התהליך. אולי עדין יש אפשרות לערער על הפטור גם אם חלפו 13 יום מהתאריך האחרון לבקשת ערעור. בקיצור, כל מי שיכול לספק לי מידע על זה אני מאוד מבקש שיספק. אגב, השאיפה לבסוף היא להעלות בהדרגה את הפרופיל ואם אספיק, גם לחזור לשירות כלוחם באחת מחטיבות החי"ר או כל מה שיציעו לי להיכנס.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-05-2009, 00:26
  yuval_d2 yuval_d2 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.12.06
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי random bytes שמתחילה ב "1. קח את עצמך לידיים. את..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי random bytes
1. קח את עצמך לידיים. את הרחמיים העצמיים מרגישים אפילו דרך האינטרנט.
2. תחשוב טוב-טוב על הסיבות, שבעקבותם יצאת; למה אתה רוצה לחזור; למה לא תיברח שוב.
3. תפסיק לשקר. לעצמך. לפורום. לצבא. בכלל.
4. חזור על 1

ולא, אין דרך אחרת. אלה עם כן, אתה מכיר את ראש אכ"א / בקו"ם אישית.

אל תשפוט אותי, אתה לא הסמכות לעשות את זה כי לא היית במקומי ואין לך מושג מה היו הסיבות שגרמו לי להיפלט מצה"ל. התגובה שלך לגמרי מיותרת, תוקפנית, ובאיזשהו מקום אפילו באה מתוך רוע. יכול להיות שאתה בן אדם רע ואטום. אני לא יודע, לא מכיר אותך ולא רוצה להכיר אותך. כולנו בני אדם, עושים טעויות בחיים. אני את המהלך שאני עושה, אני עושה על מנת לתקן טעויות שעשיתי. ועשיתי. גם לי מגיעה הזדמנות. צה"ל הוא גוף אזרחי. אבל מה בן אדם כמוך יכול להבין? אתה הרי חושב רק על עצמך ועל התרומה שלך. אתה לא משאיר מקום לאחרים. טוב, תחסוך לי.. באמת. הבטחתי לעצמי לא להגיב ותהייחס לאנשים כמוך.
חשבתי על כל הסיבות שבעקבותם יצאתי, הסיבות נכנסות להגדרה משבר זמני וחוסר באוזן קשבת ואני לא חייב לפרט מערב לזה, בטח לא לך.
ואני לא משקר, לא לפורום הזה, לא לצבא ובטח שלא לעצמי. אני יודע מי אני, אתה לא מכיר אותי בכלל, אתה לא יודע מי אני במדינה הזאת, מה שמי ומה השקפת עולמי, ואני שמח שאני לא מכיר אנשים כמוך.
טוב, תצליח. עזוב אותי בשקט.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:43

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר