לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-05-2009, 11:54
  Bobbin Bobbin אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.05.07
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Rationalist שמתחילה ב "מעולם לא טענתי טענה זו. גם לא..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Rationalist
מעולם לא טענתי טענה זו. גם לא טענתי שיש להחרים חברה כזו או אחרת.

הקפדתי להשיב (בכל פעם שנשאלתי) - קניה של WD היא קניה של מוצר פגום שייכשל תוך חודשים ספורים.

מפה, כל אחד רשאי לעשות את הבחירה שלו. הלקוחות שלי רשאים לעשות שימוש ב-WD כאוות נפשם (אם כי לא סביר להניח שאסייע בתהליך הרכישה ו/או ההתקנה).

אגב, אני דווקא מעודד אנשים להתעלם מההמלצות שלי. לאחרונה שמתי לב שהמלצות שניתנות בחינם לא שוות דבר וחצי דבר, ואילו המלצות שנרכשות בכסף שוות הרבה.

אתה מיתמם ידידי. לומר "קניה של WD היא קניה של מוצר פגום שייכשל תוך חודשים ספורים" למי שמעריך את דעתך גורם ללקוח להחרמה של מוצריה בד"כ, שלא לדבר על כך שאתה לא נותן שירות וסיוע ללקוחותיך על מוצרים שלה. גם אם הם בוחרים לא להחרים אותם, אתה מחרים אותם (ועקב כך גם הם, אם ירצו ממך שירות), חד וחלק.

עם זאת, עם המשפט האחרון שלך אני מסכים מאד. ולאור כל ההתנצחויות הלא-ישירות (באופן משעשע) שמתקיימות באתר בינך, בין תפוחים ובין מצפון, החלטתי שהאמת, כתמיד, היא איפשהו באמצע. כל HDD שתקנה, מכל חברה שהיא, ישנו תמיד הסיכוי הקטן שהוא ייכשל בשניה, שעה, יום, שבוע או חודש הראשון לתפעולו. אתה לא יכול לדעת מתי זה יקרה, ונראה לי שזה משהו שמוכח שוב ושוב. אני חושב שסיגייט היא לא בהכרח החברה הכי אמינה בעולם, ו-WD היא לא בהכרח רמאית שמוכרת אך ורק מוצרי נפל. אם זה היה המצב, הם ממזמן היו פושטים את הרגל, לא?

נערך לאחרונה ע"י Bobbin בתאריך 18-05-2009 בשעה 11:58.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-05-2009, 12:33
  Rationalist Rationalist אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.05
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי Bobbin שמתחילה ב "[QUOTE=Rationalist]מעולם לא..."

אני לא מיתמם - אני מספק המלצה (לעיתים בתשלום) המבוססת על ניסיון אישי (גם אם לאורך שנים).

לו היתה המלצה זו מבוססת על שיקולים זרים - למשל, טובות הנאה שאני מקבל מיצרנית X או סכסוך אישי שיש לי עם יצרנית Y - האמינות שלי היתה פוחתת. לעומת זאת, מי שסבור שההמלצה שלי נובעת ממניעים טהורים ניצב בסה"כ בפני ברירה די פשוטה: לקבל אותה או לא לקבל אותה. האמן לי שאני לא מחבל במחשבים של מי שבוחרים שלא לקבל את ההמלצה שלי...

מבחינתי, לסייע ללקוח שלי לקבל החלטה שגויה זו טעות. בעל המוסך שלי נזף בי פעם על כך שביצעתי טיפול לרכב עם פוטנציאל הרסני, במקום אחר, והודיע לי שהוא מתנגד למהות הטיפול ושאם אחזור על פעולה זו הוא לא יסכים להוציא אותי מהברוך שוב. קיבלתי את דבריו. אגב, החלופה היתה לעשות מה שבא לי, להתעלם מהעצה שלו ופשוט לחפש מוסך אחר. זה כל הסיפור. במקרה ההוא הבנתי שהוא דואג לאינטרסים שלי והוא מודאג מאפשרות לנזק.

אין כל התנצחויות ביני ובין השניים שהזכרת - אני לא קורא אות אחת שהם כותבים, וממילא לא מגיב להם בכל דרך אפשרית (אני פשוט לא יודע על מה אני אמור להגיב). העובדה שאני כותב משהו והם כותבים את ניגודו אין משמעה התנצחות - כל קורא בפורום יכול לקרוא את כל הדעות ולבחור לקבל (או לא) מה שהוא רוצה.

"אני חושב שסיגייט היא לא בהכרח החברה הכי אמינה בעולם, ו-WD היא לא בהכרח רמאית שמוכרת אך ורק מוצרי נפל" - אם תקרא בקפידה את דעתי, תגלה שאני לא משייך רמאות לחברת WD ולא סבור שסיגייט היא המשיח על החמור הלבן. אני כותב בדיוק את מה שאני חושב - לקנות WD זו טעות. אם הסקת מכך שאני חושב שהם רמאים, זו זכותך, אבל זו בהחלט לא דעתי (אני סבור שהם רשלנים). אני גם מעודד לקנות מוצרים שאינם של סיגייט.

הנקודה די פשוטה, לטעמי - WD חצו קו מסוים, לדעתי, שמעברו אין כבר טעם לרכוש מוצרים שלהם. אשמח אם בעתיד הם יישקמו את האמינות שלהם (וייבחרו יבואנים ישראליים שלא קורסים חדשות לבקרים ומטילים את האחריות על יבואנים אחרים, שלא חפצים בכך). אם יבואן רכב היה מתנהג ככה, לא הייתי קונה ממנו רכב. זהו זה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:26

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר