18-05-2009, 11:54
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.05.07
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי Rationalist
מעולם לא טענתי טענה זו. גם לא טענתי שיש להחרים חברה כזו או אחרת.
הקפדתי להשיב (בכל פעם שנשאלתי) - קניה של WD היא קניה של מוצר פגום שייכשל תוך חודשים ספורים.
מפה, כל אחד רשאי לעשות את הבחירה שלו. הלקוחות שלי רשאים לעשות שימוש ב-WD כאוות נפשם (אם כי לא סביר להניח שאסייע בתהליך הרכישה ו/או ההתקנה).
אגב, אני דווקא מעודד אנשים להתעלם מההמלצות שלי. לאחרונה שמתי לב שהמלצות שניתנות בחינם לא שוות דבר וחצי דבר, ואילו המלצות שנרכשות בכסף שוות הרבה.
|
אתה מיתמם ידידי. לומר "קניה של WD היא קניה של מוצר פגום שייכשל תוך חודשים ספורים" למי שמעריך את דעתך גורם ללקוח להחרמה של מוצריה בד"כ, שלא לדבר על כך שאתה לא נותן שירות וסיוע ללקוחותיך על מוצרים שלה. גם אם הם בוחרים לא להחרים אותם, אתה מחרים אותם (ועקב כך גם הם, אם ירצו ממך שירות), חד וחלק.
עם זאת, עם המשפט האחרון שלך אני מסכים מאד. ולאור כל ההתנצחויות הלא-ישירות (באופן משעשע) שמתקיימות באתר בינך, בין תפוחים ובין מצפון, החלטתי שהאמת, כתמיד, היא איפשהו באמצע. כל HDD שתקנה, מכל חברה שהיא, ישנו תמיד הסיכוי הקטן שהוא ייכשל בשניה, שעה, יום, שבוע או חודש הראשון לתפעולו. אתה לא יכול לדעת מתי זה יקרה, ונראה לי שזה משהו שמוכח שוב ושוב. אני חושב שסיגייט היא לא בהכרח החברה הכי אמינה בעולם, ו-WD היא לא בהכרח רמאית שמוכרת אך ורק מוצרי נפל. אם זה היה המצב, הם ממזמן היו פושטים את הרגל, לא?
נערך לאחרונה ע"י Bobbin בתאריך 18-05-2009 בשעה 11:58.
|