לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-05-2009, 22:30
  barsl barsl אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.02.05
צריך לוודא חוקיות של משהו

אהלן
אני באיזשהו תהליך במטרה לשנות את השיבוץ שלי
ביום רביעי האחרון המפקד שלי שלח אותי לאיזושהי יחידה שאליה הייתי אמור להשתבץ מחדש, במטרה לעבור ראיון אצל השליש שם.
אחרי השיחה אמרו לי שאני יכול ללכת הביתה ושהמפקד שלי יעודכן בקשר לשיבוץ או החוסר שיבוץ שלי ביחידה החדשה.
התקשרתי למפקד שלי והוא אמר לי "סבבה נהייה בקשר."
ביום שבת בערב התקשרתי אליו ושאלתי אותו מה לעשות, הוא אמר שהוא יחזור אליי. הוא שלח לי סמס כמה דקות לאחר מכן "תהייה מחר בחופש, תתקשר בארב ואעדכן אותך מה קורה".
התקשרתי בערב (היום) ב6 וחצי בערך לשאול מה קורה. הוא ענה לי שעדיין אין לי תשובה ושהוא יחזור אליי לגבי זה.
הוא עדיין לא חזר אליי וכנראה שגם לא יחזור היום..
אם אני לא חוזר בינתיים לבסיס הנוכחי שלי, זה נחשב נפקדות או משהו?
כי בעקרון אין לי מה לחפש שם אלא אם כן אני בא להזדכות על הציוד ב' או משהו.. תפקיד אין לי ואני גם לא יכול לישון שם, והמפקד שלי יודע את זה, בגלל זה גם הוא שיחרר אותי ביום רביעי האחרון במקום חמישי, וגם אמר לי לקחת את היום חופש.
אני פשוט מניח שאם הוא לא חזר אליי אז כנראה שעדיין אין לו תשובה ושאני יכול להשאר בבית. אני רוצה לציין שאף אחד לא אמר לי לחזור, אין לי איזושהיא שעה קבועה שאני מגיע לשם בדרך כלל, אני שם רק שבוע ונסעתי לשם רק פעמיים בזמנים שונים. בנוסף כמו שאמרתי, אין לי תפקיד וזה ברור למפקד שלי וגם למג"ד שאין לי מה לחפש שם עד שאני לא עוזב.
עכשיו הכדור כאילו בידיים של המפקד שלי, הוא אמר לי שהוא יחזור אליי בקשר למה אני אמור לעשות מחר, בגלל שאין לי שומדבר מוגדר לעשות.
מישהו יכול להגיד לי אם מבחינה חוקית אני יכול להשאר בבית פשוט?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:49

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר