לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-05-2009, 13:12
  omer k omer k אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.10.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי F-35 שמתחילה ב "יום סיירות"

בעיקרון היית אמור לטפל בעניין יום הסיירות של עוד שהוא היה רלוונטי - ליצור קשר עם מדור הסיירות עוד לפני יום הסיירות, ולהודיע להם שלא תוכל להשתתף בו (כמובן גם לאשר את העניין ע"י חתימת רופא).
לי אישית היה אתו מקרה - לא יכולתי להשתתף עקב בעיה רפואית, יצרתי קשר עוד כשבועיים לפני המועד, והופציה שלי הייתה שאם אני רוצה צ'אנס נוסף ליום סיירות, זה יהיה באוק', ובך מועד הגיוס שלי יידחה (מיולי למרץ שנה הבאה) ולקחתי את האופציה.

פה אתה לא תקבל תשובה חד משמעית ורלוונטית לגביך. עליך ליצור קשר עם מדור סיירות ולראות מה התשובה שלהם.

לפי דעתי האישית, הסיכויים שיאשרו לך קטנים. שרוצים לטפל בבעיה, פותרים אותה עוד לפני שהיא מגיעה, וצריך לאשר אותה ע"י רופא (יש לך אפשרות כזאת בכלל?).
בנוסף, אם מסתבר וזה אפשרי, אתה כמובן תצטרך לחכות ליום הסיירות הבא ובך כנראה שמועד גיוסך ישתנה ויידחה - האם אתה מוכן לכך בכלל?

אני בכל אופן ממליץ לך לנסות וללכת על זה אם אתה באמת רוצה להגיע ליחידה מסוימת ומוכן להקריב בשביל זה. שווה לנסות.

ניתן לנסות לשנות את השיבוץ ולהגיע ליחידה אחרת ע"י טופס שנקרא טופס 55 שאותו תוכל להגיש לאחר שכבר התגייסת. אני מניח שתמצא מידע נוסף על הטופס בעזרת החיפוש בפורום.

בהצלחה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-05-2009, 14:45
  omer k omer k אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.10.07
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי F-35 שמתחילה ב "אז ככה דיברתי עם מדור סיירות..."

תדע לך שדווקא הפניות בפקסים מטופלות יותר מהר וברצינות מאחרות - לפחות לפי נסיוני.
תשיג אם המידע והאישור הרפואי שלך מרופא המשפחה, ותצרף אותו אל מכתב בו אתה מפרט את בקשתך ותפקסס להם אותו (לאחר מכן תתקשר לוודא שהמסמך הגיע).
כדאי שתציין את הרצון והמוטיבציה הרבה שלך במכתב, וגם את מוכנותך לכך שהגיוס שלך יידחה.
מה שחשוב זה שלא תבזבז זמן ותעשה את הדברים האלה כמה שיותר מהר, כי ככל שהזמן עובר הסיכויים הולכים וקטנים.
לפי מה שאני יודע, אי התייצבות בבקו"ם או לא להתפנות ממש לא יעזור לך בהשגת יום סיירות, מה גם שלאחר שיגיע מועד הגיוס שלך, הסיכוי שייתנו לך יום סיירות הוא אפסי.
אם באמת עשית את הכל והשגת את כל האישורים ובכל זאת בסופו של דבר לא נותנים לך, תנסה להגיע ליחידה שאתה רוצה לאחר שכבר תתגייס בעזרת הטופס שציינתי בהודעה הקודמת.

ושוב, אל תוותר, תעשה כל מה שאתה יכול וכמה שיותר מהר.

בהצלחה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:32

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר