לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-05-2009, 18:55
  משתמש זכר alonmore28 alonmore28 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.09.06
נתניהו לעבדאללה: נשנה מציאות בשטח

נתניהו לעבדאללה: נשנה מציאות בשטח
לפי הארמון הירדני, המלך האיץ בראש הממשלה להסכים לפתרון שתי המדינות, אך נתניהו לא בדיוק נענה: "יש להרחיב את מעגל השלום", אמר לעבדאללה
אטילה שומפלבי
פורסם: 14.05.09, 16:08
מלך ירדן וראש הממשלה אולי מתאמים עמדות לקראת נסיעת נתניהו לוושינגטון, אבל עמדותיהם בסוגייה הפלסטינית לא בדיוק תואמות. אחרי הפגישה ביניהם הבוקר נמסר מבית המלוכה הירדני כי המלך האיץ בנתניהו להסכים לפתרון שתי המדינות, ולקבל את יוזמת השלום הערבית. ראש הממשלה לא ממהר לעשות את זה.

"אני מודע לצורך לקדם את המשא ומתן עם הפלסטינים ומתכוון לנהל משא ומתן מדיני, ביטחוני וכלכלי שאף אחד מהם הוא לא על חשבון השני", אמר נתניהו לעבדאללה - ברוח התבטאויותיו האחרונות, ובדומה לדברים שאמר לנשיא מצרים, חוסני מובארק, בפגישתם השבוע. עוד הוא הדגיש היום: "אני מאמין בשינוי המציאות בשטח".

ראש הממשלה הוסיף שבידיו תוכניות לחזק את מנגנוני הביטחון הפלסטינים ולקידום פרויקטים כלכליים במקביל למשא ומתן מדיני. עוד אמר למלך שיש צורך לשתף את מדינות האזור ומדינות ערביות נוספות כדי לחזק את מעגל השלום ולהרחיב אותו.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3716116,00.html
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:15

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר