לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-05-2009, 16:13
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
יעבירו לאיראן? למה להם?
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי נוסטור שמתחילה ב "אני מדבר על הפאנטים האלה,ומה..."

בשביל מה הם מחזיקים אותו, אם לא בשביל לקבל תמורה, שמשהו כמו 90% ממנה כבר הוצעה להם? הם לא ממש פנאטים בעניין שליט: הם אולי לא מאוד הגיוניים, אבל יותר הגיוניים ממשלת אולמרט (ואני מאוד מקווה שלא הממשלה הנוכחית). הם הצליחו בעקביות להעלות את מחיר שחרורו, ואין שום סיבה (מצידם) שיחשבו שזה לא יעבוד עוד פעם. הצד הישראלי ההיסטרי באופן תמידי מדבר על "תסריט רון ארד", והם פשוט מצטטים את מה שידוע שעובד. זה בדיוק כמו שאתה כל היום תדבר על פחד מסרטן, ואני אגיד לך שנראה לי שיש לך סרטן...לא חוכמה גדולה.

כשיוצאים לפעולה, לא פעם יש איזה ערבי שמרים את הרובה שלו מעל חומה ויורה כמה צרורות ממרחק של קילומטר. עקרונית לא מתייחסים לזה, כי מה לעשות: אי אפשר לבצע כלום אם נעצרים בגלל כל פרט קטן כזה. מי שמתכנן לעצור פשיטה על מחנה פליטים בעזה בגלל שני ערבים שיורים צרורות מרחוק, אז שיסגור את הבאסטה ויהגר מהארץ.

כאשר "מתייחסים" לאיום שאין מאחוריו הגיון, ישנן שתי אפשרויות:

1. זו לא באמת התייחסות אלא סתם הוצאת קיטור עקב תסכול מהמצב, שכן "התייחסות" מחייבת פעולה כלשהי, או שינוי הערכה/דעה. במקרה זה אדם הגיוני בכלל יתעלם, ובלי נקיפות מצפון, משום שאין ל"התייחסות" זאת שום קשר לגורלו של שליט (בעצם יש: המחיר שלו יעלה)
2. כן מתייחסים, משמע משקיעים זמן, משאבים ועצבים בניתוח/הערכות/התמודדות מול כלאם פאדי, ואז, יחביבי, צריך לעשות בדק בית כי משהו במערכת בלתי יעיל בעליל.

מדיניות אינה לעולם 100% נסמכת על הידוע, ברובה היא נסמכת על הבלתי ידוע. הגורמים הראשונים שחשבו לבטל את השפעתם הם אלה שהנם בלתי סבירים בעליל, גם אם טכנית אפשריים.

"העלמות" שליט בעקבות איום החמאס, היא גורם בלתי סביר.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:19

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר