לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-05-2009, 17:09
  moshe25 moshe25 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.02.09
קטעים קשר"ג

שלום לכולם. כרגע אני משרת בהנדסה קרבית, אני בטירונות כבר חודשיים. ובשלב מסויים הגשתי טופס 55 לעבור לחיל הים בגלל כל מני סיבות שלא חשובות עכשיו. בקיצור אתמול בא אליי המ"מ ואומר לי שמע הטופס כנראה לא התקבל אבל יש תפקיד מאוד טוב לטענתו שהוא היה רוצה שאני ינסה את המיונים אליו תפקיד של קשר"ג אם אני לא טועה. קשר משהו לא זוכר מה. אז בקיצור הוא אמר לי לחזור הביתה לחשוב על זה וביום ראשון ללכת למיונים ואם אני לא ירצה אני יוכל בכל זמן לוותר ולחזור להנדסה לטענתו.

אז הבעיה היא שאין לי מושג קלוש מה זה התפקיד הזה אז אשמח שמי שיודע יסביר קצת וגם אני חושד אולי הם מנסים אותי לזרוק אותי לסתם תפקיד לא יודע. ואני גם לא רוצה ממש להיות קצין ולפי מה שהבנתי זה משהו שחייב לצאת לקצונה או משהו כזה אז אשמח אם מישהו יסביר קצת. תפקיד טוב? קשה? הוא נחשב טוב? איך היציאות?

תודה מראש על התשובות
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-05-2009, 17:22
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי moshe25 שמתחילה ב "קשר"ג"

תפקיד מאוד לא פשוט ודורש הרבה בגרות. יש לא מעט הודעות בפורום, כולל אחד ממש לא מזמן, אם רק תחפש.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 28-05-2009, 17:26
צלמית המשתמש של agent_amos
  משתמש זכר agent_amos agent_amos אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל agent_amos שלח הודעה דרך MSN אל agent_amos Facebook profile
תפקיד סרטן אחושרמוטה בלשון החבר'ה

גדוד שלם מבחינת תקשוב שעומד על קצין אחד ומחלקה עם סד"כ שבין 4 עד 12 אנשים תלוי עד כמה קטסטרופלי המצב.
דורש יכולות טכניות והבנה אגמ"ית טובה עם הרבה רצון לעבוד,תפקיד של "זרזור" לא קטן.

זה אומר שאם אין למג"ד טלפון אחרי ישיבה ב2 בלילה אתה צריך לקום ולתת לזה מענה בין אם להפעיל חיילים או לגשת אל הבעיה בעצמך,להכין את חפ"ק המג"ד ללחימה,לוודאות תקינות ציוד תקשוב בפלוגות,קבלת מערכות חדשות והטמעה שלהן בגדוד וזה רק קצה הקרחון.

מסלול קשה מאוד,עם די הרבה מכשולים ושביזות באמצע.

תחשוב על העניין טוב,ואם אתה נכנס אליו זה ספין רציני.

ישן 11-07-2009, 20:50
  EatMe EatMe אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.10.06

סיימתי מסלול והוצבתי בתור קצין תקשוב לא בגדוד.
הייתי מסופח בגדוד ואני יודע מה קשר"ג עושה.

בקשר לשאלה האם זה תפקיד טוב או לא.
זה תלוי בך, תלוי איך תעשה אותו, תפקיד שקשה להסביר אותו על רגל אחת בגלל שהוא באמת לא רגיל
יש כל כך הרבה צדדים לתפקיד הזה
אתה מצד אחד מ"מ של מחלקת תקשוב שהיא מחלקה מקצועית
מצד שני קצין מטה במפקדה, אבל לא סתם קצין אלא אג"מי כלומר יש לך מילה בתחום המבצעי ואם אתה ברמה גבוהה אז אתה תייעץ למג"ד לפעמים איך כדאי לפזר את הכוחות בשביל לשפר את הקליטה והשידור ביניהם.
בבעלות הקשר"ג והנגד שלצידו כל הציוד התקשוב של הגדוד, שזה הרבה.

אם אתה קשר"ג טוב וחזק שמצליח לתפקד אתה מאוד מוערך, אם אתה מסיים תפקיד בהצלחה אז אתה באמת מרגיש שאתה יכול לעשות הכל והכל קטן עלייך(המ"מ מהקורס אמר את זאת)

זה באמת מסלול על רמה, טירונות לא קלה, קורס קשה, תעסוקה מבצעית מעניינת עם לוחמים רובאי 07, סיפוח בגדוד שזה חוויה, קורס מכים, קקצ להב השלמת קרבית - קריעה חבל על הזמן.. והתפקיד...

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:53

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר