לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-06-2009, 09:36
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
ואני אף פעם לא אלך ברחוב בת"א בלי לתת מבט קדימה על הרצפה כל כמה מטרים
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "ספציפית לענין זה- זו הסיבה..."

אבל בכ"ז אני לא חושב כשכימציאו "סוליה שחרא לא נדבק אליה" אני אקרא לזה "המהפכה הגדולה ביותר בעולם ההנעלה מאז המצאת הסוליה".

חייבים לציין שהבריטים, גם אם עושים את זה בנימוס והומור עצמי, הם אלופים בהתסקות קטנונית ורצינית להחריד בדברים מאוד מטופשים, או בדברים חשובים שמטופלים בדרך מטופשת והמונית.

בנאדם לא יודע לספק את אשתו אז הוא מזמין שלושה מומחים, 2 מצלמות ותאורן אחד הביתה ועושים על זה סרט דוקו תעודה, ואפילו את סבתא שלו מראיינים. סע לאיטליה ותתחבר עם איזה איטלקי, י'אנגלי פוץ!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-06-2009, 10:41
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
כאן אני חולק עלייך!!
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "ספציפית לענין זה- זו הסיבה..."

מי שלא טעם טעמו של כריך עגבנייה/גבנ"צ/מרגרינה שנשכח 8 שעות בחום יוני בתוך שקית ניילון - כאילו לא גזז את צמתו של אהרוני מימיו!

רגע לפני הכניסה הביתה כדי שלא יתגלה ששכחתי לאכול בהפסקת 10 - הייתי מכרסם את המעדן הנ"ל. 8 שעות וטמפ' של 30 מע' בצל הם התנאים המדוייקים הדרושים לכלל הרכיבים ליצור את הטעם המושלם. ללא עפיצות ועם ריחות מתקתקים של ילדות - ההנאה מובטחת!

ולGLSH:

אני מצפה בכליון עיניים לתוכנית הדרמטית בערוץ המדע אשר תחשוף במסגרת 'חידושים ברפואה' את העובדה כי 'ילדים מרטיבים בד"כ עד גיל חמש ועגבניות יבשות כבר חודש לאחר בואם לעולם שמחוץ למקרר'.

יוצגו טבלאות המציגות את שיעור ההרטבה בילדים / עגבניות וכקבוצת בקורת מלפפונים ילדותיים. מדענים יתארו בכנות משתפכת את רגעי המשבר בהם הסתבר כי תחתונים מצפצפים גורמים למבוכה עד הסמקה בעגבניות שרי ושעגבניות תמר מתקשות לבלוע כדורי מינירין, מטפלת רגשית הוליסטית תספר בהתלהבות על היום הראשון בו היא והעגבניה שלה קמו יבשות... יהיה מעניין.

נערך לאחרונה ע"י .ישראלה היפהפיה בתאריך 04-06-2009 בשעה 10:48.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:48

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר