06-06-2009, 22:34
|
|
|
|
חבר מתאריך: 05.09.06
|
|
|
בשנה האחרונה קניתי 3 ניידים
HP
LENOVO
MSI
הייתי אומר בפשטות.
1.אם לא רוצים להסתבך, תקנה מחשב עם ווינדוס מוכן בפנים (גם חוקי ואפשר לעשות עדכונים, וגם לא צריך לחשוב מאיפה משיגים ווינדוס). אם יש, אז לקנות מחשב "נקי" בלי תוכנות בכלל, יותר משתלם קצת מבחינה כספיתץ
דבר שני, לדעתי 5500 זה יותר מדי אפילו. בשביל מטרות גלישה, כתיבה וכו',
דבר שלישי, לדעתי הHP נבנה בצורה קצת "עדינה" והוא Pron לשבירה בקלות. לעומת זאת הLENOVO עושה רושם שהוא חזק - פיזית.
מה שאהבתי דווקא אני ב MSI, שהוא מגיע בלי שום תוכנות וכו. (מחשבים שונים מגיעים עם תוכנות לא רצויות ואם מתקינים את הווינדוס, אז זו התקנה כוללת וכל התוכנות יושבות שם אוטומטית ומכבידות על המחשב) וזה היתרון של MSI.
דבר רביעי - MSI יותר זולים אני חושב. (לדעתי, כי זה לא בדיקה שעשיתי ממש, אלא פשוט כשחיפשתי מחשב זול, MSI יצא הכי מתאים לי). קניתי ב 3000 שח.
בסופו של דבר, לא הייתי ממליץ על הHP, אני אישית לא נהנתי ממנו בכלל.
הMSI הכי משתלם מבחינה כספית.
מבחינת החומרה:
כל הניידים החדשים באים עם WI FI.
חשוב שלא יהיה כבד עד 3 קילו
לפחות 4 כניסות USB
זיכרון פנימי 2GB
נפח דיסק קשיח - 160GB מינימום. הרבה עכשיו באים עם 320GB
סוללה !!! הכי חשוב לדעתי. לרוב הסוללות הסטנדרטיות הן לשעתיים. פשוט צריך לרכוש סוללה טובה.
ולפי מה שאני מסתכל בZAP, כל המחשבים באזור ה3000-4000 שח מספיקים.
DELL INSPIRON - מגיע בצבעים למשל. לבחורה זה יכולה להיות מגניב אם היא בקטע של סטייל. יש בהרבה צבעים יפים. 3000-4000 שח
Dell Inspiron 1525
LENOVO - לדעתי אפילו פחות מ3000 שח מספיקים.
Lenovo 3000 N500
TOSHIBA - לא מכיר אותם. אבל אני חושב שהם די טובים
Toshiba Satellite A300
MSI - כמו שכבר אמרתי. לדעתי הכי משתלם במחיר ביחס למה שמקבלים.
MSI PR601
חשוב שתיהיה אחראיות ל2-3 שנים ! (שנה ראשונה לא קורה כלום לניידים לרוב. אחרי זה אבל משהו נשבר, יש רעשים קצת וכו'.) אם אין, אז לבדוק אם אפשר לרכוב אחראיות.
שיהיה שבוע מצויין.
|