לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-06-2009, 12:18
  shmulik05 shmulik05 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.07.05
שלח הודעה דרך MSN אל shmulik05
שאלה מדפסת רשת brother mfc-465CN גישה לכרטיס FLASH ממחשבים ברשת

שלום רב,

המדפסת מהדגם שפירטתי לעיל כוללת בתוכה חריצי כרטיסי FLASH למיניהם.

המדפסת מחוברת לראוטר, וכמו כן עוד 2 מחשבים.

בתמיכת BROTHER בארץ נאמר לי שניתן לגשת לכרטיס זיכרון המוכנס למדפסת - מהמחשבים ברשת, אך לצערי הטכנאי שכנראה לא ממש שולט בכל תכונות הרשת של המדפסת די חירטט אותי ולא ידע להגיד לי איך לעשות זאת ("כונן וירטואלי", ועוד כל הסברים לא ברורים...)
בכל אופן הכנסת הכרטיס לא פותחת שום STORAGE במחשבים.

שאלתי את הטכנאי האם זה אפשרי או שאני חייב לחבר את המדפסת בכבל USB לאחד המחשבים (LOCAL) ומשם לשתף את המשאב לכל הרשת. (חיבור USB במקביל לכבל רשת, אפשרי?)

אציין שאני רואה את המדפסת כחלק מההתקנים ברשת (אני עובד עם VISTA) אך אני לא מצליח לגשת אל המדפסת כמו שניתן לגשת נניח למחשב אחר ברשת.

אני מניח שיש צורך במתן הרשאות במדפסת עצמה, אך לא מצאת בכל המדריכים (כולל אנגלית המלא) התייחסות לנושא זה.

אודה לכם אם תסייעו בעניין למי שמכיר או יש לו הצעה מה לעשות?

תודה

שמוליק
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-06-2009, 22:46

קודם כל תודה לכל המגיבים
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי moshmosh1984 שמתחילה ב "צודק"

1. לא זלזלתי באיש המיחשוב, אני עצמי איש מיחשוב ונותן שירות. אני גם יודע שאם אני לא סגור על משהו אני מעדיף לקחת פרטים מהלקוח ולחזור אליו עם תשובה לאחר שביררתי עם מי שמבין טוב ממני.
לעומת זאת, השיחה עם אותו טכנאי הייתה ברוח "מה הוא בא לי עכשיו עם השאלה הזו..." לא מקצועי ולא מכובד.

2. ברור שצריך למפות כונן רשת (אז למה לקרוא לזה כונן וירטואלי, זה מטעה לשווא) הבעיה היא שכידוע משתפים משאב מהמשאב עצמו, מה שלא הצלחתי לעשות מהמדפסת עצמה.

3. בסופו של דבר, מצאתי תוכנה (מצורפת) שאינה מותקנת כברירת מחדל בהתקנת המדפסת. תוכנה זו נגשת אל המדפסת בפרוטוקול ftp לכתובת קבועה. אין צורך בכבל USB (בזה צדק הטכנאי לחלוטין)

4. לו הטכנאי היה טורח לבדוק כמו שצריך עם חבריו הטכנאים, זו התשובה שהיה שצריך לתת.

5. אני מלמד עליו זכות שהיה עסוק במשהו אחר ולא היה בדיוק ב 100% סבלנות, קורה לכולנו...

תודה,

שמוליק

נערך לאחרונה ע"י shmulik05 בתאריך 08-06-2009 בשעה 22:48.
ישן 09-06-2009, 12:03

באמת אין כמו פורומים ולו רק בגלל
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי mp3lll שמתחילה ב "וזכותך בתור לקוח, לאמר לטכנאי..."

שמי שעונה כאן, מגיע מראש עם גישה חיובית ולא כי הוא חייב.

אני רוצה להתייחס לעניין קורא הכרטיסים שהזכירו קודם, מסתבר שקצב ההעברה מהמדפסת למחשב על בסיס רשת קווית לא מזהיר (מן הסתם צוואר הבקבוק הוא במדפסת ולא ברשת...)

רציתי למצות את האופציה האסטטית ביותר, כי אני שונא כל מיני חלקים שמתפזרים להם מהמחשב, אבל כנראה שאין ברירה - נקנה איזה קורא כרטיסים ב 20 ש"ח שיעשה את העבודה כמו שצריך.

אם כבר דיברנו, חוות דעת על המדפסת:

המדפסת מצויינת, מדפיסה יפה, עובדת מעולה ברשת, כולל האפשרות לסרוק מהמכשיר לכל מחשב ברשת, יש מסך LCD צבעוני עם חיווי לכל מה שחשוב, והמחיר... פחות מ 600 ש"ח. זו המדפסת השניה של ברדר אחרי שנים עם HP ואני חושב שאשאר איתה. מחירי מתכלים תואמים זולים מאד ואיכותם לא רעב בכלל.
קיים דגם דומה עם רשת אלחוטית.

תודה לכולם,

שמוליק
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:16

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר