לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-06-2009, 19:56
  vfkjrt1 vfkjrt1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.03.09
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי niroo7 שמתחילה ב "שמע אתה כיתה עולה לי' אני..."

ההצעה שלי:

לבנתיים תתאמן במשהו שכיף לך- שחייה, כדורגל, אופניים, כדורסל, ריצה בשכונה בלי למדוד זמן או להאיץ.

תצטרף בי"ב ל"אחרי" או לקבוצת כושר אחרת ותתחיל להתאמן בשביל תוצאות ובכל מה שעוברים בגיבושים ( שכיבות סמיכה, כפיפות בטן, ריצה עם תיקים כבדים, זחילות, ספרינטים בעליות תלולות) לפי השיקולים הבאים:

1- אם אתה רוצה יום סיירות, אז כחצי שנה לפני המועד המשוער ליום הסיירות , שזה בערך בספטמבר, תחילת י"ב.
2- אם אתה לא הולך ליום סיירות ורוצה גיבוש צנחנים, תתחיל בנובמבר של י"ב.
3- אם אתה לא הולך ליום סיירות ולצנחנים ורוצה לעשות גיבוש לסיירות החטיבתיות- תתחיל בינואר.
4- אם אתה רוצה גדנ"ע שייטת, אז תתחיל כבר באמצע י"א.
בקיצור, כחצי שנה לפני הגיבוש המרכזי הראשון שאתה הולך לעבור.

אם תתאמן מעכשיו לכושר קרבי אתה לא תתמיד וזה סתם יהיה מיותר.
עדיף שתתאמן בשביל הכיף. במלא אם תנוח אפילו חודש מהאימונים, כל הכושר שצברת במשך שנתיים יעלם במכה, ואם תתאמן במשך 3 שנים זה בטוח יקרה לך מדי פעם...

נערך לאחרונה ע"י vfkjrt1 בתאריך 21-06-2009 בשעה 19:58.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-06-2009, 20:30
  sharon11 sharon11 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.06.09
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי vfkjrt1 שמתחילה ב "ההצעה שלי: לבנתיים תתאמן..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי vfkjrt1
ההצעה שלי:

לבנתיים תתאמן במשהו שכיף לך- שחייה, כדורגל, אופניים, כדורסל, ריצה בשכונה בלי למדוד זמן או להאיץ.

תצטרף בי"ב ל"אחרי" או לקבוצת כושר אחרת ותתחיל להתאמן בשביל תוצאות ובכל מה שעוברים בגיבושים ( שכיבות סמיכה, כפיפות בטן, ריצה עם תיקים כבדים, זחילות, ספרינטים בעליות תלולות) לפי השיקולים הבאים:

1- אם אתה רוצה יום סיירות, אז כחצי שנה לפני המועד המשוער ליום הסיירות , שזה בערך בספטמבר, תחילת י"ב.
2- אם אתה לא הולך ליום סיירות ורוצה גיבוש צנחנים, תתחיל בנובמבר של י"ב.
3- אם אתה לא הולך ליום סיירות ולצנחנים ורוצה לעשות גיבוש לסיירות החטיבתיות- תתחיל בינואר.
4- אם אתה רוצה גדנ"ע שייטת, אז תתחיל כבר באמצע י"א.
בקיצור, כחצי שנה לפני הגיבוש המרכזי הראשון שאתה הולך לעבור.

אם תתאמן מעכשיו לכושר קרבי אתה לא תתמיד וזה סתם יהיה מיותר.
עדיף שתתאמן בשביל הכיף. במלא אם תנוח אפילו חודש מהאימונים, כל הכושר שצברת במשך שנתיים יעלם במכה, ואם תתאמן במשך 3 שנים זה בטוח יקרה לך מדי פעם...

אני דווקא ממליץ אחרת, אין בעיה שתירשם לחדר כושר ותתאמן עם תוכנית אימונים מסודרת, כמובן שגם אם תתחיל ביב תוכל להיכנס לכושר אבל יהיה לך יתרון אם תתחיל כבר מגיל כזה להתאמן.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:21

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר