לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-06-2009, 13:33
  arkadi.kr arkadi.kr אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.09.05
שלח הודעה דרך ICQ אל arkadi.kr שלח הודעה דרך MSN אל arkadi.kr
לא קיבלתי גיבושים, ולא יום סיירות, יש מצב שהתקבלתי למג"ב?

*אני מתגייס בנובמבר 09

טוב אז תראו, המטרה שלי זה להגיע למג"ב, זה מה שאני רוצה ב200% מאז ומתמיד.
יש לי פרופיל 97 וקב"א אני מאמין מאוד גבוהה כי אני מאוד השקעתי במבחן שהיה שם, ולא זילזלתי, ועניתי על הכול ובמהירות, בטוח ללא ספק שיצא מושלם.

כאשר קיבלתי מנילה מיליתי כמה דברים 1 ורק מג"ב 5.
היום התקשרתי למיטב ושאלתי למה לא קיבלתי יום סיירות ולא גיבושים אמרו לי שגיבושים לא קיבלתי בגלל המנילה(רק מג"ב 5 ולזה לא צריך גיבוש) ויום סיירות לא קיבלתי בגלל הראיון שהיה לי בצוו ראשון.

אני נזכרתי עכישו בראיון שלי בצוו ראשון ואני זוכר מצוין מה הלך שם חחח, אני כתבתי על זה פה בפורום בתקופה ההיא, הנה תסתכלו: http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=402700
ממש היה לנו וויכוח "סוער" נקרה לזה חח לא נראה לי היא נתקלה במישהו כזה עקשן לפני חחח
אז אני חושב בגלל זה לא קיבלתי יום סיירות כי זה גם מה שאמרו לי במיטב עכשיו "בגלל משהו בצוו ראשון".

ובפסטיבל הזה לפני שבועיים בפארק הירקון נכנסתי לתחום של מיטב ושאלתי למה לא קיבלתי יום סיירות וימי גיבוש, הם אמרו לי בדיוק את זה ובגלל שסימנתי מג"ב 5 ויש די גבוהה שאני אתקבל למג"ב.

ועוד משהו, לפני שנתיים+ כשהייתי פעם בגדנ"ע דיברתי עם "המפקדת" שמה והיא אמרה שהיא תדבר עם מישהו שינסו לסדר לי מג"ב כי יש לה קשרים אחרי שדיברתי איתה על זה הרבה, לא נראה לי היא עשתה משהו אבל סתם שתדעו חח

בקיצור חבר'ה, לדעתי סללתי לעצמי את הדרך למג"ב מאוד יפה, מה דעתכם? מג"ב בדוק?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-06-2009, 14:06
  S_Y_B S_Y_B אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.04.09
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי DisasterPiece שמתחילה ב "אתה מודע לעובדה שיכולת לקבל..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי DisasterPiece
אתה מודע לעובדה שיכולת לקבל גיבושון לימ"ס בנוסף למנילה?
וד"א לא משנה מה מילאת במנילה, אם הזכרת את שיריון או הנדסה במנילה.. הלך עלייך (:

אני לא כל כך מסכים איתך...
גם אם הוא הזכיר שיריון/תותחנים והוא שם אותם 1 ומג"ב 5(!) אז אין בכלל עוררין שהוא יקבל מג"ב-95% לדעתי.
הנדסה היא לא עם ביקוש נמוך יותר ממג"ב-הם בערך אותה רמה בגדול ולדעתי האישית יותר מעדיפים הנדסה.

קיצר אחשלי בעניינים האלה בד"כ אין הפתעות תהיה כמעט בטוח שאתה מג"ב-במיוחד אם באת עוד מהצו ראשון עם מוטיבציה רק למג"ב.
סתם שתדע, אני שמתי גולני/גבעתי/צנחנים 5 ומג"ב 3, ומישו מבפנים אמר לי שיש לי מזל ענק שקיבלתי גבעתי כי כמעט שלחו אותי למג"ב-ואני דווקא ממש רציתי מג"ב ותמיד הייתה לי משיכה לזה

לא משנה איפה תהיה-בהצלחהה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:51

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר