לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-06-2009, 09:24
צלמית המשתמש של minimax
  משתמשת נקבה minimax minimax אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
שלח הודעה דרך MSN אל minimax Facebook profile
שר לשעבר נשלח לכלא, חלק ראשון להיום: שלמה בניזרי יישב ארבע שנים בכלא

הוחמר עונשו של בניזרי: יישב ארבע שנים בכלא

שופטי בית המשפט העליון החמירו בעונשו של השר לשעבר, שנידון בעבר ל-18 חודשי מאסר. בניזרי ערער וגם המדינה ערערה. בנוסף לעונש המאסר, ישלם 250 אלף שקלים. השופט אדמונד לוי: צריך תג מחיר גבוה לשחיתות ציבורית אביעד גליקמן פורסם: 24.06.09, 09:13

החמרה משמעותית בעונשו של בניזרי: שנה וחודשיים לאחר שהשר לשעבר שלמה בניזרי נידון ל-18 חודשי מאסר, החמירו הבוקר (יום ד') שופטי בית המשפט העליון בעונשו והעמידו אותו על ארבע שנות מאסר. בנוסף, ישלם 250 אלף שקל. השופט אדמונד לוי כתב בהחלטה: "השחיתות הגוברת במוסדות השלטון הישראלי מחייבת לעשות מעשה על ידי הצבת תג מחיר גבוה יותר".

השופטים לוי, אסתר חיות וחנן מלצר הורו לבניזרי להתייצב למאסר ב-1 בספטמבר בשעות הבוקר. "צר לנו על השר שמעמדו הרם ורב ההשפעה הידרדר וצר לנו על בני משפחתו", כתב השופט לוי.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3736114,00.html

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-06-2009, 11:35
צלמית המשתמש של Fang
  משתמש זכר Fang Fang אינו מחובר  
מנהל בפורום צבא וביטחון

חבר מתאריך: 26.11.05
Facebook profile
מדהים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי minimax שמתחילה ב "שר לשעבר נשלח לכלא, חלק ראשון להיום: שלמה בניזרי יישב ארבע שנים בכלא"

תראו את התגובה שלו: "זה יום קשה. בית המשפט פגע גם במשפחתי"
בכמה משפחות הוא פגע, הוא יודע?

גם הוא וגם הירשזון יצאו ילדות שמייללות "פגעו בי, אכלו לי, שתו לי, אני במצב בריאותי קשה,בלה בלה בלה.."
אין גבר שיקום ויגיד "תפסתם אותי ואני משלם".
עוד יותר מדהימה התגובה של ש"ס - תמיכה גורפת באיש, תפילות (למי בדיוק?), הם "הלם", עושקים אותם, פוגעים בהם וכו' וכו'
לא מבין למה הם לא מסוגלים להיות ממלכתיים ולהגיד "אנחנו מכבדים את החלטת בימ"ש העליון ומוקיעים את הרפש הזה מקירבנו"?
הדיבר "לא תגנוב" כולל גם אותם, אבל הם אלופים בלתקוע לעצמם כדור ברגל...

ישן 24-06-2009, 12:28
צלמית המשתמש של chatulim
  chatulim chatulim אינו מחובר  
מנהלת בע"ח, מטיילים ותרמילאים

חבר מתאריך: 01.01.06
אח של בניזרי: הוא הפריע להומואים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי minimax שמתחילה ב "שר לשעבר נשלח לכלא, חלק ראשון להיום: שלמה בניזרי יישב ארבע שנים בכלא"

דוד בניזרי טוען שאחיו, השר לשעבר, נשלח לכלא ל-4 שנים מכיוון ש"הפריע להומואים בבתי המשפט, בכנסת, במשטרה ובפרקליטות". בתו של העד המרכזי כתבה לשופטים: שמעתי בבית שלא היה שום שוחד, הופעל עליו לחץ כבד ואיומים לחתום

עונשו של שלמה בניזרי הוחמר - ולדעת אחיו, הסיבה ברורה. "הוא הפריע להומואים", אמר היום (ד') ל-ynet האח, הרב דוד בניזרי, בעקבות החלטת בית המשפט העליון לקבל את ערעור המדינה, ולשלוח את השר לשעבר בניזרי לארבע שנים בכלא. במקביל, פנתה בתו של עד המדינה שהוביל להרשעה, משה סלע, במכתב נרגש בו הצהירה ששמעה מהוריה שבניזרי לא קיבל שוחד.

להמשך קריאה לחץ כאן
__________________________________________________ _______________

ציטוט:
הוא יחזיר בתשובה גם את ההומואים בכלא.

בהצלחה עם זה...

ישן 24-06-2009, 14:35
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
תוכנית פעולה להשבת הומואים/מתוך יומנו של ש. בניזרי.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "אח של בניזרי: הוא הפריע להומואים"

יומני היקר, השמלה שהשאיל לי הרב עובדיה עשתה פלאים! שיעורי התורה שלי עושים נפשות בכלא וכבר הצלחתי לאסוף סביבי כמה חסידים שהסכימו לנשק לי את הזקן ועוד מקומות חרמנא לצלן. ראו מה גדולה מעלתו של ישראל! ישראל אננסוב שבחוץ היה נוהג למשמש עכוזיהן של נערים צעירים ללא הסכמתם ורק פה, בתוך הכלא הצליח להתחבר לנשמה היהודית שלו ה' יתברך, עד כדי כך שאחרי כל שיעור תורה הוא הופך אותי בחביבות ואומר "נפלאה אהבתי לך מאהבת נשים" ותכף הוא ויתר החסידים פוצחים בשירה סוערת "דוד, מלך ישראל, חי חי וקיים" שלמה, אני אומר להם - קוראים לי שלמה - ובמחילה - תצאו לי מהמחילה. מה אגיד לכם - ממש עשו אותי דיווה שלהם.

ולפני שנכנסתי, היו כמה מהכופרים מעיזים פנים כנגדי וואומרים - שלמה ! אתה לא תצליח להפוך אותם ! שלמה, הם ככה מלידה! שלמה, תבדוק שהמקלחת ריקה לפני שאתה נכנס! אבל ברוך ה' למלעיזים לא תהי תקווה. היו הרבה הפיכות השבוע ובפעם החמישית זה הפסיק לכאוב! ממש כמו בתורתנו הקדושה מתוך שלא לשמה בא לשמה ואם לא בא לך ליידי שלמה, ככה הם קוראים לי עכשיו, יבוא לך אחר כך - אחח ישתבח שמו . מישהו יודע אם יש וזלין במרפאת הכלא?
ישן 24-06-2009, 14:14
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
צודק. הרי מה אנחנו אם לא שומרי חניונים מול הדיין הגדול בניזרי?
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "האם שני המספרים הם הגיוניים אחד מול השני ובהתחשב עם חומרת המעשים של כל אחד"

תגיד לי, יש אנס, גנב, דורס, עושק חרדי אחד שלא תחלץ להגן עליו? הוא גנב והוא לקח שוחד והוא יכלא והוא יכלא ולי ולך יהיה אוויר קצת יותר נקי לנשום. למה הסנגוריה המיגזרית האוטומטית הזו? הוא פעם דאג לך? הביא כבוד לתורה? אני לא אחראי על הירשזון, אתה לא אחראי על בניזרי ושניהם אחראים מאוד על מעשיהם.

טיפוסים כמוהו אינם רואים בך יותר מאשר כלי שרת.

מבחינתי, מבחינת האיש ברחוב החילוני [וכולי תקווה כי גם בסתרי ליבו של האיש ברחוב החרדי] אפשר וצריך לדחוף את שני הליצים לשני עשורים ומחצה לפנסיון מעשיהו. ןאם כל כך חשוב לך האיזון ובניזרי חש מקופח - אפשר לדאוג שיקבל את המיטה העליונה.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:20

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר