לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-06-2009, 15:23
צלמית המשתמש של Zed3
  Zed3 Zed3 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.11.05
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי haimvrt שמתחילה ב "אבל את הקבע אני רוצה לעשות..."

יפה, ראשית עליך להבין כמה דברים.
הקבע בדרך כלל נחלק לכמה סוגים:
נהג משא, לתובלה.
נהג אמבולנס, בחלק גדול מהבסיסים הקדמיים.
קצין רכב, ברוב היחידות הגדולות.
כיוון שאינך מכיר את האופציות עדיין, ואינך יודע מהם התקנים הפתוחים, אני מציע בחום לדבר עם קצינת השלישות.
היא תדריך אותך במה מדובר, תקשר אותך עם גורמים מתאימים בחיל הלוגיסטיקה וכך תוכל ללמוד עוד על ההכשרות הנוספות שתוכל לעבור (אחת ציינתי, למשל נהג אמבולנס) ועל שלל התפקידים אליהם תוכל לעבור.

עריכה:
שכחתי לומר כי זהו מקצוע מבוקש יחסית וכי ישנם תקני קבע רבים לנהגים בעלי רשיון ג', כך שאין לך מה לדאוג, רק להתחיל בתהליך

נערך לאחרונה ע"י Zed3 בתאריך 25-06-2009 בשעה 15:26.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-06-2009, 16:31
  עבדול אלהזרד עבדול אלהזרד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.03.06
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי haimvrt שמתחילה ב "[QUOTE=haimvrt]מישהו? עם..."

יש לך רשיון 03? זו כבר התחלה - לצבא חסרים נהגים עד כדי כך שהוא מביא נהגי 03 בחזרה מהאזרחות.

יש ביחידה שלך אפשרות לעשות רשיון מעל 12 טון? תבדוק את זה - עם קצין הרכב ובשלישות. אאל"ט אתה צריך להיות מעל גיל 20 ועם רשיון מעל שנתיים כדי שבכלל יסתכלו עליך בכיוון של רשיון משא כבד.

מה שיכול לעזור לך הוא אם יהיה מישהו שימשוך אותך - תנסה לדבר עם נהגי תובלה (שבטוח מגיעים לבסיס שלכם מפעם לפעם כדי להביא/לקחת ציוד) ותבקש מהם לקשר אותך עם מישהו מעליהם.

במקרה הכי גרוע, תשתחרר בעוד שנה עם רשיון 03 ונסיון על הכביש, ותוכל להתגייס בחזרה לחיל התובלה בקבע. כמובן שאם תצליח להוציא רשיון משא כבד במסגרת היחידה שלך זה יועיל יותר...

ישן 02-07-2009, 00:29
  haimvrt haimvrt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.09.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי haimvrt שמתחילה ב "עזרו לי בקשר לעבור בסיס"

דיברתי עם קצינת שלישות והיא אמרה לי :
1. אפילו שהפקדים והמבס כן או לא ימליצו עדיין הטופס בתוקף עד שהוא יגיע לגורמים לא של הבסיס ששם הם מחליטים האם לפסול או לאשר
2.רוב הסיכויים שהטופס לא יאושר אם אין לי בעיות ת"ש או בעיות בבסיס או משהו שקשור לנפשי
3. בהקשר ל2 גם הטופס לא יאושר אם לחייל אין בעיות בבסיס שלו והוא רק רוצה לעבור בסיס
4.עם המשקית ת"ש רושמת את החוות דעת שלה שאין לחייל בעיות והכול בסדר בבסיס אז גם בגלל זה לא יאשרו את הטופס

האם זה נכון כול הטענות האלה מ1-4 ?
אם אני מגיש טופס 55 לעבור למרכז הובלה בשביל קבע ולרכוש ניסיון על משאיות להתקדם בצבא ובאזרחות (סמיטריילר\מובילי טנקים וכדומה) מה הסיכוי שיאשרו אותו (נשאר לי שנת שירות + יש לי מעל 12 טון) ? ד"א אני נהג יחידה בבסיס עורפי(ג'ובניק)
תודה מראש
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:14

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר