01-07-2009, 17:14
|
|
|
|
חבר מתאריך: 19.09.05
|
|
נראה שהסברתי את עצמי קצת לא מדוייק.
עוד לא קיבלתי את הכרטיס. שאלתי, על סוג הכרטיס (HD 4870) במחיר הכי זול שיש אצליהם.
והכי זול היה של חברת GIGABIT אני חושב, בכמעט מאה ש"ח יותר גם לאחר ההנחה.
לכן, שאלתי אם אציג לו הצעה בחברה (KSP לדוגמא) אחרת, יוכל להשוות לי במחיר. אם אזמין כרטיס של אותה החברה [GAINDWAIR] דרכו. והוא ענה לחיוב. ואפילו נראה שהוריד לי עשרה שקלים
בנוגע לדגם. כנראה שמיהרתי מידי, האימייל התקבל ממש עכשיו בדקתי:
" אשמח לענות על כל שאלה
בקשר לבקשתכם : ספק כח EXTREME POWER PLUS 500W COOLERMASTER מחיר 262.00 ₪ מחיר כולל מע"מ
GAINWARD HD 4870 1024 GDDR5 Golden Sample – RETAIL מחיר עבור הכרטיס נכון לשבוע זה 875 ₪ מחיר כולל מע"מ
זמן אספקה עד 4 ימי עסקים "
ברור לי שיש הבדל למשל (וסליחה על האידיאולוגיה הקצת רחוקה) בין מחשב נייד של DELL מול מחשב נייד של MSI למשל (או שלא >< אני לא מבין גדול)
ולכן מותג כמו ASUS או GIGABIT בכרטיסי מסך יהיה יקר יותר, או איכות, יותר
מול חברה פחות מוכרת.
אבל כוונתי היתה אם השוני הוא רק במותג או גם ברמת הביצועים (כשכמו שאתה מציג את זה, החברה פחות משנה מול הדגם) ברור לי מאוד שכאשר מדובר בחברה מול חברה זה כבר נושא אחר.
אשמח אם תחשוב גם להמליץ לי על הספק שהציע לי איש המכירות, ואם לא, תוכל להציע לי חלופה שווה/קרובה בסכום הכספי. אך אם אין אל תתפשר על היכולות של הספק שהצע.
נערך לאחרונה ע"י turchoice בתאריך 01-07-2009 בשעה 17:18.
|