לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-07-2009, 23:58
  F-35 F-35 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.05.09
האם אפשר להגיע ליום סיירות לאחר גיוס ????

שלום לכולם לפני שאכתוב את הבעיה אפתח בבקשה נמקו פרטו כמה שיותר לגבי הדעה שלכם אם אתם מכירים מקרים או שקרה לכם (נסיון אישי עדיף!) פרטו מההתחלה עד הסוף של המקרה שאוכל להבין לעומק איך פעלתם

ככה אני קורסיסת כרגע (חודשיים פז"מ אם אפשר לקרוא לזה פזמ בכלל ) ואני ממש אבל ממש רוצה לקבל זימון ליום סיירות ומשם לקבל זימון לקורס טייס (רק טייס !!
במידה ואפול מה שלא יקרה אשמח לשרת בשלדג או בכל יחידה קרבית מובחרת אבל אני חייב קודם כל
לבדוק ולדעת שניסתי
אז ככה הבעיה העיקרית שאני כבר מגוייס יש לי קב"א 53 שזה אומר חריג טייס וקיבלתי לפני שנתיים זימון אחד של יום סיירות שלא יכלתי להגיע אליו בגלל בעיות רפואיות (הייתי חולה )
יש לי פרופיל 97 בלי סעפים פוסלים
ואני יושב על מדור סייירות כבר 4 חודשים על מנת לקבל זימון ליום סיירות בין אם זה בפקסים טלפונים
או מאז הגיוס ת"שית אבל בנתיים אין היענות
א. אם משיהו קיבל זימון לסיירות לאחר שהוא התגייס אשמש לשמוע את הסיפור ומה הוא עשה (אם מישהו במצב שלי אז אדרבה )
ב. האם ברגע שאני חותם על טופס 55 זה מחייב אותי לפרוש לקרבי ליחידות חי"ר או שאוכל גם לקבל
משם זימון לסיירות ??

נ.ב
אין לי חס וחלילה שום דבר נגד כל יחידה קרבית אתם עושים עבודת קודש ובלעתדכם לא היתה לנו מדינה פשוט טייס זה חלום ילדות שלי מאז שאני זוכר את עצמי

תודה רבה לכלום ספו"ש מהנה !! תגיבו והרבה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-07-2009, 18:32
צלמית המשתמש של hellspawned
  hellspawned hellspawned אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.08.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי F-35 שמתחילה ב "האם אפשר להגיע ליום סיירות לאחר גיוס ????"

אין יום סיירות לאחר הגיוס, יום סיירות מיועד למלש"בים בלבד ונועד לבדוק התאמה ליחידות עוד לפני הגיוס. וכמו שאמרו מעליי - אין קשר בין יום סיירות וטייס. יום סיירות ממיין לסיירת מטכ"ל, שייטת 13 וקורס חובלים / שייטת הצוללות.

בכל מקרה, כיוון שאתה כבר מגוייס, אתה יכול להגיש טופס 55 ולבקש להתמיין / לעבור לכל יחידה שבא לך. אם מדובר בטיס/מטכ"ל/שייטת 13/חובלים, היחידה שלך חייבת לתת לך להתמיין. אם מדובר ביחידות התנדבותיות אחרות / גדודים "רגילים" אחרים, אישור הטופס הוא לשיקול דעתו של מפקד היחידה שלך אאל"ט

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:11

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר