לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-07-2009, 18:57
צלמית המשתמש של farky
  farky farky אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.07.04
בעיה בהתקנת ווינדוס

שלום לכולם
אני יודע שבהסתכלות ראשונית על הכותרת זה נראה שאני לא בפורום הנכון, אבל הבעיה שלי היא בחומרה ופשוט לא ידעתי לאיזה חלק בחומרה לקשר את זה אז הבאתי כותרת כללית שבה נובע הבעיה..
אוקיי אז נתחיל
רציתי לפרמט את המחשב שעליו מותקן VISTA ל XP, אז הכנסתי דיסק של ווינדוס XP, ההתקנה עלתה, הוא הריץ את כל הקבצים שלו עד שהגיע למצב של starting windows. שם הוא חשב קצת ואז עשה לי את המסך הכחול המפורסם. בגלל שיכול להיות כמה מסכים כאלו, אני אקדר את עצמי וארשום את כל ההודעה:

a problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.

if this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. if this screen appears again, follow this steps:

check for viruses on your computer. remove any newly installed hard drives or hard drive controllers. check your hard drive to make sure it is properly configured and terminated. run CHKDSK /F to check for hard drive corruption, and then restart your computer.

technical information:

*** STOP: 0x000000TB (0xF7CAE524, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000)

ההודעה הזאת הופיעה כל פעם באותו השלב, לא משנה כמה פעמים הפעלתי את אותו הדיסק, החלפתי גם בין 3 דיסקים של התקנות, וכולם נעצרו באותו השלב עם אותה הבעיה.

הנה הדברים שעשיתי ולא השפיע:
1. בדיקה של וירוסים במחשב
2. מחקתי בערך את כל ההתקנות שהיו לי במחשב דרך הוספה / הסרה של תוכניות
3. הרצתי CHKSDK שלא מצא שום בעיות
4. השתמשתי בדיסק HIREN'S BOOT CD שאיתו עשיתי בדיקת זיכרון, ופירמטתי את הכונן שבו היה מותקן הווינדוס דרך PARTITION MAGIC
5. ניסיתי להתקין שוב, אבל עלתה אותה הבעיה
6. הוצאתי את הזיכרונות, נשפתי עליהם בצורה רצינית ועל מקום החיבור שלהם בלוח אם
7. הוצאתי את הסוללה של הBIOS

חשוב לציין נראה לי שלא כל פעם בקטע של boot from cd בהרצה של המחשב, הדיסקים נקלטים. לפעמים הם פועלים ולפעמים לא. עשיתי הרבה reset ביומיים האחרונים

למישהו יש מושג מה הבעיה פה?
BIOS, הארד דיסק, כונן תקליטורים????

תודה מראש לכל העוזרים ולכל המנסים לעזור
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-07-2009, 23:50
  shlomy125 shlomy125 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.07.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי farky שמתחילה ב "בעיה בהתקנת ווינדוס"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי farky
שלום לכולם
אני יודע שבהסתכלות ראשונית על הכותרת זה נראה שאני לא בפורום הנכון, אבל הבעיה שלי היא בחומרה ופשוט לא ידעתי לאיזה חלק בחומרה לקשר את זה אז הבאתי כותרת כללית שבה נובע הבעיה..
אוקיי אז נתחיל
רציתי לפרמט את המחשב שעליו מותקן VISTA ל XP, אז הכנסתי דיסק של ווינדוס XP, ההתקנה עלתה, הוא הריץ את כל הקבצים שלו עד שהגיע למצב של starting windows. שם הוא חשב קצת ואז עשה לי את המסך הכחול המפורסם. בגלל שיכול להיות כמה מסכים כאלו, אני אקדר את עצמי וארשום את כל ההודעה:

a problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.

if this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. if this screen appears again, follow this steps:

check for viruses on your computer. remove any newly installed hard drives or hard drive controllers. check your hard drive to make sure it is properly configured and terminated. run CHKDSK /F to check for hard drive corruption, and then restart your computer.

technical information:

*** STOP: 0x000000TB (0xF7CAE524, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000)

ההודעה הזאת הופיעה כל פעם באותו השלב, לא משנה כמה פעמים הפעלתי את אותו הדיסק, החלפתי גם בין 3 דיסקים של התקנות, וכולם נעצרו באותו השלב עם אותה הבעיה.

הנה הדברים שעשיתי ולא השפיע:
1. בדיקה של וירוסים במחשב
2. מחקתי בערך את כל ההתקנות שהיו לי במחשב דרך הוספה / הסרה של תוכניות
3. הרצתי CHKSDK שלא מצא שום בעיות
4. השתמשתי בדיסק HIREN'S BOOT CD שאיתו עשיתי בדיקת זיכרון, ופירמטתי את הכונן שבו היה מותקן הווינדוס דרך PARTITION MAGIC
5. ניסיתי להתקין שוב, אבל עלתה אותה הבעיה
6. הוצאתי את הזיכרונות, נשפתי עליהם בצורה רצינית ועל מקום החיבור שלהם בלוח אם
7. הוצאתי את הסוללה של הBIOS

חשוב לציין נראה לי שלא כל פעם בקטע של boot from cd בהרצה של המחשב, הדיסקים נקלטים. לפעמים הם פועלים ולפעמים לא. עשיתי הרבה reset ביומיים האחרונים

למישהו יש מושג מה הבעיה פה?
BIOS, הארד דיסק, כונן תקליטורים????

תודה מראש לכל העוזרים ולכל המנסים לעזור
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:05

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר