לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-07-2009, 08:34
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
'האם המסורה': שבת במחיצתה • בלעדי

האם שהסעירה את המדינה יושבת במעצר בית בבית משפחת פרויליך בגאולה • דב פוברסקי ושי איזנברג היו שם בשבת ובצאתה, ושמעו פרטים מסעירים על הפרשה • רשמים בלעדיים • ראיון וידאו מיוחד
http://www.bhol.co.il/news_read.asp?id=10876&cat_id=1

ציטוט:
חרצו דין

האישה מתאוששת. שבועיים לא פשוטים עברו עליה. היא נכלאה, כאמור, בתא אחד עם ערביה החשודה ברצח בעלה. האישה, בהריון מתקדם, לא קיבלה אוכל כשר, בחלק מהימים. כשביקשה מים - צעקו עליה הסוהרים: "התעללת בילדים שלך, עכשיו תחכי".

היא נזקקת לעדשות ראיה בעלות מספר גבוה, במשך שבועיים לא נתנו לה להרטיב את העדשות. עיניה התנפחו, אך מאום לא עזר. אולי כחלק מהמאמץ להשחיר את פניה ולהראות אותה כחולה. מה אפשר להגיד על אישה בעלת עיניים אדומות כל-כך?

ציטוט:

"בשעה 9 בבוקר התקשר אלי ניר ברקת , ואמר לי שהציעו לו לראות את הסרטים בהם רואים את האימא מוציאה את הזונדה. אמרתי לו: אני מגיע איתך. הוא אמר שהוא צריך מספר דקות בכדי לקבל אוקי סופי על הביקור. עד עכשיו לא קיבלנו תשובה. אין סרטים כאלה. זה שקר של בית החולים".

ציטוט:
"לפני כ-60 יום המליץ הרב פירר להעביר את הילד בית חולים 'הדסה', לתל השומר. בית החולים לא הסכים בשום אופן, לשחרר את הילד. האימא התחילה לשאול שאלות, למה לא משחררים? למרות שהיה לה מאוד קשה לנסוע לתל השומר היא לא ויתרה. ואז התחיל כל הסיפור".

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.bhol.co.il/ImageBank/orig_01235D583D574CBBB09A5C0B36BD2555.JPG]

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 20-07-2009 בשעה 08:39.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-07-2009, 08:44
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Gumble שמתחילה ב "עדויות של נשים אחרות מהמחלקה"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Gumble

האישה צריכה טיפול פסיכולוגי לא טיפול של רבנים ושאר קוקואים של הכת החרדית.

נדמה לי שגם חלק מה"קוקואים" צריכים טיפול פסיכולוגי. כמו שיש חולי נפש בקרב החרדים הקיצוניים, ככה יש גם בקרב החילוניים הקיצוניים השמאלנים הקיצוניים, גם שם יש חולי נפש.

והתערבות המשטרה בליווי התזמורת של העתונות השמאלנית הנשלטת על ידי חולי נפש השמאלנים רק סיבכה את המצב עוד יותר.

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 20-07-2009 בשעה 08:46.
ישן 20-07-2009, 09:06
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

כיום בעולם המודרני, לא מענישים לשם נקמה
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי reason שמתחילה ב "הסבירו בחדשות שמי שחולה במחלה..."

העונש בא או להרתיע אחרים, ובמיוחד כשיש פרצה ויש חשש שעוד הרבה אנשים ינסו לעשות אותו דבר (כמו שחיתות או גניבות), או להחזיק את העבריין בסגר בכדי שלא ימשיך במעשיו (כמו חולי מין אנסים).

נדמה לי שמבחינת הרתעה, אין כל כך צורך, אין חשש שיעמדו בתור להרעיב ילדים, וגם מבחינת האשה הזאת,, אחרי כל הפרסום שניתן לפרשה, כבר אין חשש שהיא תרעיב את הילדים שלה, גם הקהילה שלה כבר יטפלו בזה.

ישן 20-07-2009, 09:29
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

הבעייה היא שמטפלים בזוטות ומזניחים את הדברים הגדולים
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי Leopad שמתחילה ב "היו זמנים"

עשרות אלפי אנשים משלמים דמי חסות, המשטרה מופחדת,

מאות אלפי דירות בנגב ובגליל נבנים שלא כחוק, גם בזה המשטרה מופחדת ואימפוטנטית.

אבל צריכים להעסיק את השוטרים והשופטים וכל מערכת המשפט שיצדיקו את משכורתם,

הנה מצאו להם תעסוקה....

עם כל הכבוד למשטרה, משלמי המיסים אינם מוכנים לשלם על זה מיסים. הקהילה החרדית תוכל להסתדר די יפה בלעדיהם, אין סכנה שעשרות אלפי חרדים יעמדו בתור להרעיב ילדיהם.

אבל הבעיות שהזכרנו, בזה באמת צריכים טיפול משטרה.... והיא אינה מטפלת.

ישן 20-07-2009, 10:06
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

במקרה כזה, להעביר את כל המשפחה לערב הסעודית
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי op9090 שמתחילה ב "זוטות ? כמעט מת פה ילד ואתה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי op9090
ומה אם בדואי בקהילה סגורה רוצח את אחותו על כבוד המשפחה, גם במקרה כזה צריך לתת לקהילה לפתור את צרותיה ?

אין לנו עניין לשלוט ולאלף ערבים או בדואים במדינה היהודית. יש להם 22 מדינות בנוסף למדינת האם שלהם - ערב הסעודית, ושם מקומם.

להחזיק עשרות שנים בכלא על חשבון משלם המיסים הישראלי? האם השתגענו?

בקשר לעדה החרדית של הנטורי קרתא, שכונת מאה שערים בירושלים, זה המקום הטבעי שלהם ואין להם ארץ אחרת.

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 20-07-2009 בשעה 10:08.
ישן 20-07-2009, 10:10
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "התערבות המשטרה הצילה את החיים..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי rubber_duck
התערבות המשטרה הצילה את החיים של הילד המסכן הזה.

אני פשוט לא בטוח מה בדיוק היה שם.

אם זה היה כל כך פשוט, אני בטוח שלא היו הפגנות כאלו סוערות. לי נראה שהמשטרה רצתה להשיג הישגים פוליטיים ולא דאגה לילד. גם רשויות הרוחה כעסו על המשטרה.

מדובר על אותה משטרה שאתר NFC נאלץ במשך למעלה משנה לכתוב על הגנבות של אולמרט והירשזון עד שהם הואילו בטובם להתחיל לחקור, ומדובר על אותה משטרה שכמה וכמה פעמים ניסו לטפול עלילות על בנימין נתניהו ואביגדור ליברמאן.

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 20-07-2009 בשעה 10:14.
ישן 20-07-2009, 10:22
צלמית המשתמש של rubber_duck
  rubber_duck מנהל rubber_duck אינו מחובר  
מנהל פורומי מטיילים ותרמילאים, תעופה אזרחית ופורומי הלוחות

חבר מתאריך: 01.05.03
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "[QUOTE=rubber_duck]התערבות..."

שוב אתה מנסה להכשיר את השרץ (איך אומרים שרץ בנקבה???) בכל דרך אפשרית ושיקרית יש לציין. איזה השג פוליטי ניסתה המשטרה להשיג בדיוק? כמו שכל אחד יודע, ואני מקווה שגם אתה, המשטרה היא לא גוף פוליטי אז מי הוא הגורם הפוליטי שאמור להרוויח מהעניין? גורמי הרווחה כעסו על הדרך שבה המשטרה עצרה את המפלצת, דרך שגרמה לכך שיאיימו על החיים שלהם וישרפו את המשרדים שלהם הם לא התנגדו למעצר עצמו. במגזר שלך יש עבריינים כמו בכל מגזר אחר. האינטרס לתפוס אותם, להעמיד אותם לדין ולהעניש אותם אמור ליהיות גם שלכם.

ישן 20-07-2009, 10:29
  ishaicohen ishaicohen אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.11.07
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "שוב אתה מנסה להכשיר את השרץ..."

ברווז, אתמול בערב שמעתי את אח שלי רב עם אמא שלי ובהתחלה לא ידעתי למה
לאחר כמה דקות הבנתי שהם רבו בנוגע לאישה הזאת, איך היה צריך לטפל בה

אף אחד אצלנו הוא לא אדם דתי לצורך העניין

אח שלי אמר שנגיד אתה פושע, כרגע ברחת מפשע והמשטרה ירתה לך ברגל
לאן יקחו אותך? לבית חולים נכון? לא לתא מעצר.
אם הוא היה משוגע בשכל, ממש מטורף גם לא היו לוקחים אותו לתא מעצר, והמשטרה לא הייתה צריכה מההתחלה לקחת אותה לתא מאסר אלא להסתכלות

עכשיו אם אתה היית נפצע והיו לוקחים אותך לתא מאסר במקום בית חולים, המשפחה שלך לא הייתה עושה בלגאנים לשוטרים?
הם היו צועקים "תנו לבן שלי טיפול רפואי!!!" וכ"ו וכ"ו
כפי שאתה רואה אצל הדתיים הם מאוד קשורים אחד לשני, והם הבינו שהאישה מטורפת נכון, ובגלל זה הם הפגינו, הם הפגינו שהיא הלכה לתא מעצר ולא לבית משוגעים

זה הצד שלהם ולמען האמת אני מסכים איתו

מה שאני לא מבין למה ההפגנות שלהם מקבלות יותר חשיפה מלמשל ההפגנות של המשפחה של אברג'יל שגם מאיימים על כל המשטרה או למה לא מביאים רשימת נעדרים ומבקשים את עזרת הציבור

אנא אל תושפעו ממה שאתם רואים בטלויזיה
לא די שיידע מפקד את מלאכתו. עליו להיות אוהב את האדם, שחיי הפקוד שלו יהיו יקרים לו והחייל שנשלח אליו יהיה יקר לו, שיאהב אותו. רק מפקד כזה ימצא בפקודיו את מסירות-הנפש שתלכם לכל אשר ישלח אותם. אם המפקדים יעוררו את האמון, את הדבקות ואת האהבה בחיילים שלהם-אזי תדע כל אם עבריה כי הפקידה את גורל בניה בידי המפקדים הראויים לכך.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://i44.tinypic.com/bdqhi0.jpg]

ישן 20-07-2009, 10:53
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "אני כבר לא בטוח מה בדיוק קרה שם."

ואני לתומי חשבתי שהאחריות להאכלת הילדים היא של ההורים. לא התבלבלת במקרה עם קוקיות?

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 20-07-2009, 13:20
  ishaicohen ishaicohen אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.11.07
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "אני אחזיר לך בשאלה (כמו יהודי..."

ואני אענה לך

יהודי נתורי קרטא (מצטער אם לא רשמתי את זה טוב) אני בכלל לא מחשיב אותם כיהודים, אלא כפורעי חוק וגיס חמישי שיכתבו כל מה שהם יכולים כדי לגרום לפילוג

אני מדבר על היהודיים שהפגינו בגלל שהם התנגדו שהיא תלך למאסר במקום בית משוגעים
לא די שיידע מפקד את מלאכתו. עליו להיות אוהב את האדם, שחיי הפקוד שלו יהיו יקרים לו והחייל שנשלח אליו יהיה יקר לו, שיאהב אותו. רק מפקד כזה ימצא בפקודיו את מסירות-הנפש שתלכם לכל אשר ישלח אותם. אם המפקדים יעוררו את האמון, את הדבקות ואת האהבה בחיילים שלהם-אזי תדע כל אם עבריה כי הפקידה את גורל בניה בידי המפקדים הראויים לכך.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://i44.tinypic.com/bdqhi0.jpg]

ישן 20-07-2009, 11:45
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי ishaicohen שמתחילה ב "ברווז, אתמול בערב שמעתי את אח..."

אמא שלך צודקת דווקא (תקשיב להורים שלך )

דבר ראשון יש תפיסה שגויה לחלוטין לגבי מחלות נפש, הם ממש לא מונעות ישיבה במעצר - הנער שרצח את ענת פרילנר (נראה לי שאני מתבלבל בשם משפחה, עורכת הדין) ישב במעצר על אף שנטען מלכתחילה שהוא חולה נפש - ושם הטענה עוד הייתה חזקה יותר, שהוא לא מבדיל בין טוב לרע. תסמונת מינכנהאוזן, גם אם מתגלה שמזה סבלה האם, לא פותרת מעונש כלל וכלל, וזאת מהסיבה שהחולה בה מודע לכך שמעשיו אסורים.

אני בטוח שחלק גדול מהאסירים שיושבים בכלא הם בעלי בעיות נפשיות כאלו או אחרות, מישהו מגדיר את אבא של רוז פיזאם שפוי?

דבר שני, האם ומשפחתה מסרבים מהרגע הראשון לטיפול פסיכולוגי, אם לפי הדוגמא שלך משפחת האסיר שבור הרגל הייתה דורשת שהוא לא יבדק בבית חולים, לא ישימו לו גבס והם רק היו דורשים שהפושע ישוחרר לביתו כי הם מסרבים שיקבל טיפול רפואי - אז גם היית אומר שאתה מסכים איתם?

כבר אמרתי את זה פה מספר פעמים (בדרך כלל בנושא ההתפרעויות בבילעין או בפינוי מאחזים לא חוקיים) כשציבור מסויים בוחר לעצמו את דרך האלימות חסרת המעצורים - לא איכפת לי מה הטענות שלו, לא מעניין אותי מה הם חושבים, ולא מעניין אותי מה ההוכחות שלהם - אם כל פעם שמישהו לא יהיה מרוצה ממשהו הוא ישרוף חצי מדינה, מהר מאוד לא ישאר לנו איפה לחיות.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:57

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר