לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה פורום תאוריות הקשר וחופש המידע קם לתחיה !!! - כ ו ל ם מוזמנים... חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > תאוריות קשר וחופש המידע
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-07-2009, 23:07
  NWORESISTER NWORESISTER אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.07.09

אני זוכר איך אחרי התאומים כולם חזו ירידת מניות קיצונית כי בכל זאת. זאת מרכז הסחר העולמי שנפל פה. ול''הפתעתם'' של כולם היו דווקא עליות במניות. אנשים אשכרה הרוויחו מזה.

זה התחבר לי אחרי שראיתי את זיגיסט

ואני יגיד לכם עוד משהו על הסרט זיגיסט. אני לא חושב שהרבה האמינו כולל אני. שלפחות בעניין מלחמת העולם הראשונה והשנייה מדובר בקונספירציות. לדעתי לפחות הם לא היו כאלה בכלל. בניגוד להמצאת האיום העיראקי והמלחמה בטרור שלא מתקדמת לכלום. גרמניה היתה באמת כוח מפחיד בשתי המלחמות האלה שלולא צבא ארה''ב היה משתלט על העולם. אז לדעתי הם לפחות לא היו קונספירציות מתוכננות. וגם עם הם כן היו אז יצא מזה התועלת. המשטר הנאצי נפל. זאת לא היתה מלחמת שווא. זאת היתה מלחמה שבאמת היו בה תוצאות

אני כן חושב שהממשל נהיה מושחת אחר כך. ואחר כך התחילו המלחמות האלה עם מבוי סתום סטייל ויאטנם,עיראק,אפגניסטן ללא שום אויב אמיתי. לחלק השני של הסרט שמדבר על מלחמת ויאטנם ומעלה אני מאמין.

לחלק הראשון לא כל כך. גם עם היתה קונספירציה בכניסה למלחמה של ארה''ב בסופו של דבר זה הוביל לתוצאות טובות.

נערך לאחרונה ע"י NWORESISTER בתאריך 21-07-2009 בשעה 23:17.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:14

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר