לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-07-2009, 11:52
  The Rotter The Rotter אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.10.04
שלח הודעה דרך ICQ אל The Rotter
זה ממש לתת לחתול לשמור על השמנת
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי metooshelah שמתחילה ב "צרכנות נבונה לחייל הטרי - Ynet"

העיקר הם כותבים "שקלו את הקנייה היטב. אל תרבו ברכישת ציוד מיותר שצה"ל ממילא מחלקו בשפע."
חבל שהם בעצמם לא מתייחסים לזה, לדוגמא:
שקית שיפצורים-צה"ל מחלק לך שקית שיפצורים בגיוס, ואם חסר לך משהו, אתה תקבל את זה בבסיס.
אוזניות סיליקון-מקבלים בגיוס.
תרמיל מתפרק- שטות גמורה.
מדרסים- אם אתה צריך אתה מקבל מרופא היחידה.
תחתונים תרמיים- עד עכשיו לא פגשתי חייל שמשתמש בהם. זהו גם דבר שאין בו צורך.

אסור להקשיב לחנויות האלו, הדבר היחיד שמענין אותן זה איך להרוויח עוד כסף

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://gyous.djsgoa.co.il/forum/sign/gal.php?start_date=02%2F12%2F2007&end_date=02%2F12%2F2010&-=.jpg]

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-07-2009, 18:03
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי metooshelah שמתחילה ב "צרכנות נבונה לחייל הטרי - Ynet"

איזה כתבה גרועה, ממש לא התפלאתי לראות מי ה"מייעץ" לכתבה:

מגבות אנטיבקטריאליות - חשוב למי שהמגבת נמצאת אצלו בתיק כל היום (מטיילים), לא חשוב לחיילים ולא נוח לשימוש, מגבות מאוד לא "מפנקות".

סוויס קארד - הייתי קונה את זה לאמא שלי שיהיה לה לחו"ל, אם מישהו צריך (וכפי שעידו העיד, חלק משתמשים בזה קבוע, חלק לא נוגעים בזה כל השירות) שיקנה לדרמן שגם יחזיק מעמד.

תחתונים תרמיים - נו באמת... אף אחד לא צריך ביצים מבושלות.. למי שקר שישים געטקס - ולמה לעזאזל שמישהו ישתמש באותם תחתונים 6 שבועות?

מטען נייד לסלולרי - יכול להיות יעיל, במיוחד לכאלו שמדברים הרבה. עדיין לא מוצר חובה, אפשר לחכות ולקנות אחרי הגיוס אם צריך

שקיות אטימות למים - מה רע בשקיות רגילות? ולמה 41 שקל? אפשר לקנות בסופר שקיות אטימות ביותר זול (שוב, זה לא טיול לדרום אמריקה עם טראקים מטורפים בתוך נהרות.. סך הכל ציוד ששוכב באוהל/חדר)

שק כביסה מחורר - מומלץ!

פנס ראש - מומלץ, לא חייבים לקנות יקר. אם זה רק בשביל השעת ת"ש אז לקנות זול, אם זה גם בשביל פעילות יומיומית, לדאוג שזה מגיע עם כיסוי אדום. אם תהיו ביחידת המנהרות, לדוגמא, ותצטרכו אחד ממש יקר - אז תקבלו מהצבא.

ערכת שיפצורים - לא לקנות! לדפוק מכות (ואני לא אדם אלים) למוכר שמנסה לשכנע אתכם לקנות - הצבא יספק את מה שצריך. (אני הייתי קונה רק משחת נעליים, כי זה תמיד חסר בצבא, או לא נוח לשימוש כי כל הפלוגה משתמש באחד) אני לא מאמין שרשמו שם 145 שקל, זה פשוט גניבה.

ערכת שפשפת - מומלץ.

תרמיל מתפרק - לא רואה את היתרון הגדול.

מראה בלתי שבירה - אני חושב שזה נוח, זה גם לא יקר. אבל מניסיון - היא נשברת בלי מאמץ רב.

אטמי אוזניים - עוד גניבה! מקבלים אטמים, אם לא טוב לכם תקנו אחרי הגיוס.

גרבים מיוחדות - לא לקנות יותר מזוג אחד, הרבה מאוד אנשים לא מסוגלים ללכת עם הרביים האלו, זה לא נוח. אפשר לקנות זוג אחד לניסיון, לא ממליץ לקנות יותר אם לא בטוחים שזה נוח.

מדרסים - הבנתי שהנעליים הצבאיות מגיעות עם מדרסים עכשיו, אם לא אז שווה לקנות, אם יש בעיה ברגליים אז הצבא יספק בחינם.

סבון לניקוי ידיים ללא שטיפה - מיותר לחלוטין. יש מים וקליר דיש מחוץ לכל מטבח צה"לי, זה מספיק.. ביתר הזמן בכל מקרה תהיו מלוכלכים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:30

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר