לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-07-2009, 11:48
  משתמש זכר דיאמטר דיאמטר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.10.08
חמאס דרש 20 ערבים-ישראלים תמורת שליט

"רשימת האסירים של ארגון חמאס, שמיועדים לשחרור תמורת החייל החטוף גלעד שליט, כוללת 20 אסירים ערבים-ישראלים שנמצאים בבתי הכלא בישראל", כך מסרו היום גורמים בכירים בחמאס לעיתון 'אל-קודס אל-ערבי' היוצא לאור בלונדון. על פי המקורות, הרשימה הועברה לממשלת ישראל באמצעות המתווכים המצרים.
העיתון ציין כי מספר האסירים הערבים-ישראלים עומד על 130 וכי שמונה אסירים נוספים הינם ערבים תושבי רמת הגולן.
לפי הדיווח, "ישראל רואה בהם אזרחים (ישראלים – נ.י) ולפיכך היא מבודדת אותם ומפרידה אותם מהאסירים הפלסטינים. הם אינם מוכללים ברשימות השחרורים, והנושאים והנותנים הפלסטינים אינם דנים בשחרורם. יחד עם זאת, בתוך בתי הכלא הם מתנהלים כפלסטינים".

http://news.walla.co.il/?w=/22/1525975

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-07-2009, 15:09
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
אם אתה שותף להגדרה של מחבלים מרצחים ועוזריהם כלוחמי חופש - יבוסם לך
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "אל תיתן הרצאה, רק תסביר לי למה אתה נגד שחרור לוחמי חופש כחולי תעודה..."

אני רק תמהה מדוע אתה "נלחם" כל כך בעזמי בשארה ודומיו.

אינך מדייק בלשון המעטה, שאני תומך בכל פשרה וויתור "למען השלום". במקרה הנדון אין מדובר כלל על שלום, לכן הנושא הוא שונה לחלוטין.

כל מי שעוסק באופן ישיר או עקיף בטרור חייב לבוא על עונשו, ללא הבדל בגזע, דת, לאום, אזרחות, צבע וכו'.

אזרח העוסק בטרור ו/או בסיוע לו כמוהו כבגידה בארצו מולדתו ולכן דעתי שיש להחמיר בעונשו.

הנדונים עליהם מדובר, לא במקרה נולדו בתחומי מדינת ישראל ולא במקרה הוריהם שהו בתוך הקו הירוק ב - 1949 . הוריהם והורי הוריהם, חלקם ישבו/ נעו בתחומי מדינת ישראל העכשווית, הרבה לפני שהיהודים חידשו את עלייתם המסיבית לארץ, בכוונה להקים בה מדינה ו/או במהלך התפתחות היישוב היהודי עוד לפני הקמת המדינה.

אלו שנותרו/ברחו/גורשו מחוץ לקו הירוק לא במקרה זה קרה ואני מניח שאתה יודע מדוע.

נכון גם אלו וגם אלו מגדירים עצמם פלסטינאים, כי הם כאלו וכיצד אתה רוצה שיגדירו את עצמם ? נכון שהפלסטינאים אזרחי מדינת ישראל חרדים לגורלם של אחיהם, שמחוץ לגבולות המדינה. דבר שהוא טבעי ביותר ואין צורך להביא דוגמאות. אבל לבצע פשעים כנגד המדינה בה הם אזרחים - זה מעשה חמור ביותר.

עכשיו השדה פתוח עבורך ל"עשות מטעמים" ממכתבי - כמו שנאמר בהקשר אחר "הפוך בו והפוך בו" עד שלא יוותר זכר לעמדתי.

ישן 25-07-2009, 21:30
צלמית המשתמש של hagarblu
  hagarblu hagarblu אינו מחובר  
ארל'ה בלומברג ז"ל, מנהל פורום הסטוריה וידיעת א"י

חבר מתאריך: 14.06.07
הי, אני מכיר אותם.
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי The_Merlin שמתחילה ב "למה רק 20?"

שניים מהאזרחים הישראליים הם בני משפחת בכרי מדיר אל אסאד, כן כן, בני דודים של מוחמד, ההוא מגנין גנין, הסרט הכאילו דוקומנטארי, אשר הציג את לוחמי צהל כטובחים בחפים מפשע. החברה האלה עבדו והתפרנסו בכרמיאל. אחד מהם כנציג חברת משקאות בינלאומית, במרכול הקרוב לביתי. טוב, כל זה השתנה כאשר הגיע לכפר בחור חדש, הצהיר שהוא שאהיד בהתהוות, וביקש את סיוע המשפחה. אזרחים, כבר אמרתי?. ובכן, הבחור זכה למקלט, חפציו אשר הכילו את המטען ,הוסתר בגן הילדים, בו עובדת אחת מבנות בכרי. אזרחית, אלא מה. למחרת יצאו שני החברה בלויית המחבל. הם הנחו אותו לעלות על אוטובוס מלא בחיילים. בת משפחה שלהם, אשר נסעה באותו אוטובוס, נירמזה כי עליה להימלט, וכך אכן עשתה, ללא הזהרת חברתה ללימודים, דרוזית משזור, אשר נרצחה עם רבים, בצומת מירון, כאשר השאהיד התממש. בן דודם ,סוג של סלבריטאי תיקשורת, הצהיר עם העצרם של הנבלות , כי הכל מזימה של השבכ, עד אשר הם הודו בגאווה במפעלותיהם. זהו. הכל חזר למקומו. אזרחים מדיר אל אסאד ממשיכים להתפרנס בכרמיאל, ואזרחים מכרמיאל עדיין מנגבים חומוס בדיר אל אסאד, כי הרי ידוע, שחומוס סמיך מדם...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:53

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר