לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > מערכות הפעלה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-08-2009, 17:15
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Elegator שמתחילה ב "לא...אלה ATERA NETWORKS......"

אה, עכשיו אני זוכר...

ובכן, זה די תלוי במי שנותן לך את שירות הפקסים. אם הוא פנימי אצלך, אתה יכול לכוון אותו ישירות לשרת ה SMTP שלך ובכך לעקוף את שירות ה anti spam, ואז גם לא צריך להגדיר את זה שם

אם זה מבחוץ, אפשר אולי להגדיר הוסט נוסף למיילים, שילך ישירות לשרת הדואר שלך, ותפתח גישה ל IP של המערכת ששולחת את הפקסים מהאינטרנט בפיירוול שלך, כך שכולם יאלצו לעבור דרך הפילטר חוץ ממי שמספק לך את הפקסים...

אם אתה מתעקש לעבור דרך הפילטר ובלי קומבינות, אז אפשר פשוט לעשות ששרת הפקסים ישלח כל פקס לכל הנמנעים בחברה (ולא לרשימת תפוצה). פתרון מגעיל לדעתי, אבל זה מה יש...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-08-2009, 11:30
  Elegator Elegator אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.07.08
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי שימי שמתחילה ב "אה, עכשיו אני זוכר... ובכן,..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי שימי
אה, עכשיו אני זוכר...

ובכן, זה די תלוי במי שנותן לך את שירות הפקסים. אם הוא פנימי אצלך, אתה יכול לכוון אותו ישירות לשרת ה SMTP שלך ובכך לעקוף את שירות ה anti spam, ואז גם לא צריך להגדיר את זה שם

אם זה מבחוץ, אפשר אולי להגדיר הוסט נוסף למיילים, שילך ישירות לשרת הדואר שלך, ותפתח גישה ל IP של המערכת ששולחת את הפקסים מהאינטרנט בפיירוול שלך, כך שכולם יאלצו לעבור דרך הפילטר חוץ ממי שמספק לך את הפקסים...

אם אתה מתעקש לעבור דרך הפילטר ובלי קומבינות, אז אפשר פשוט לעשות ששרת הפקסים ישלח כל פקס לכל הנמנעים בחברה (ולא לרשימת תפוצה). פתרון מגעיל לדעתי, אבל זה מה יש...

השרת פקסים הוא אצלי פנימי בSBS 2003 . אני אשמח אם תוכל לתת לי הנחיות כיצד אני מפנה אותו ישירות לSMTP שלי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:05

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר