לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-08-2009, 00:15
  roi199 roi199 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.06.05
עזרה בקניית מחשב לשימוש בסיסי

בס"ד

שלום לכולם!!

אחי ביקש ממני למצוא לו מפרט למחשב,לשימוש ביתי.
השימושים שהוא יעשה במחשב הם:
1.אינטרנט- גלישה רגילה ושימוש בסקייפ.
2.צפייה בסרטים מוסיקה ותמונות (לבנותיו הקטנות...).
3.שימושי אופיס למיניהם.
4. הוא לומד ראיית חשבון, ויש לו תוכנות שקשורות ללימודים.

אני צריך רק את גוף המחשב(יש מסך,רמקולים,מקלדת עכבר וכו').ההארד דיסק לא חייב להיות גדול (אפילו 160 ג'יגה זה מספיק),והוא לא משחק במשחקים במחשב(למרות שאם תהיה אפשרות במסגרת התקציב שתהיה לו את האופציה הזו זה יהיה נחמד..).
חשוב לו שהמחשב יעבוד טוב ובלי בעיות כי הוא משתמש בו יחסית הרבה (אמנם השימושים לא כבדים, אבל מספיק פעמים הלך לו ספק הכח במחשבים הישנים שלו...) והוא גר בגולן ככה שאין לו יותר מדי זמן להסתובב ולמצוא חלקים.
קיבלתי דרך האתר מפרט,אך מאז חלו מספר שינויים:
א. רצוי (אם מתאפשר) שחברת הלוח אם תהיה מוכרת וטובה (כגון gigabyte או asus,אבל אני לא נעול- העיקר שתהיה חברה אמינה עם נוכחות בארץ).באתר הציעו לי לוח אם של חברת biostar,ואני מעדיף משהו יותר מוכר(לפחות בארץ).
ב. את המחשב נקנה בע"ה דרך חנות ולא דרך האינטרנט(אלא אם כן יש הפרש גדול במחיר,והכל בהנחה ששירות שתתן חנות מחשבים תהיה עדיפה על השירות שיתן אתר באינטרנט).
ג. אחי רוצה מערכת הפעלה מקורית למחשב. השאלה היא עד כמה זה מייקר את העסק.. xp זה מעולה מבחינתו.
ממש תודה רבה, ואני חייב לציין שזו הפעם ה-3 שאני מחפש מפרט דרכיכם, ויש לכם אחלה פורום,כל הכבוד!!
תודה- רועי.
התקציב הוא בסביבות 1500-2000 כולל מערכת הפעלה (בוא נאמר שמחשב כולל מערכת הפעלה ב 1800 זה אחלה!)
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-08-2009, 15:45
  roi199 roi199 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.06.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי roi199 שמתחילה ב "עזרה בקניית מחשב לשימוש בסיסי"

בס"ד
חזרתי עכשיו מסבב בחנויות מחשבים בעיר,והיו הבדלים רציניים במחירים! (נע בהבדל בין 250- 500 ש"ח!).
המפרט שהצגתי היה:

AMD Phenom II X2 240 2.8Ghz AM2+/AM3

Gigabyte GA-MA74GM-S2H AM2

Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP +350W PSU

A-DATA DDR2 1024MB 800MHZ CL5

Samsung HD322HJ 320GB SATA II 16MB

צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA

כמובן שלא לכולם היה את כל הפריטים הציעו לי ATHLON X 2 במקום ה
PHENOM, על זכרון של kingston במקום a-data,על צורב LG במקום הסמסונג, על חברת הארדיסק אחרת (לא WD, אלאHITACHI 250GB), ומארז מעט שונה(דגם טיפה יותר מתקדם,341 במקום 334),לוח אם מעט מתקדם יותר MAGM78 במקום ה74GA..

בדקתי בכמה חנויות,והמקום הכי זול היה ב1750 (כולל 10 תשלומים והרכבה). הציעו לי גם מפרט מבוסס אינטל,אבל הבנתי מכם שעדיף שלא,אז לקחתי בנימוס את ההצעה מבלי לעשות עם זה שום דבר.
אגב,בסוף לא צריך ווינדוס- הצלחתי להשיג דיסק מקורי בזול...

יש הצעות איך אני מתקדם עם המחשב? אני צריך שהמפרט עצמו לא יהיה יקר יותר מ1500 ש"ח..
מחכה לתגובה..
תודה!
ישן 16-08-2009, 00:43
צלמית המשתמש של benny.zhit
  benny.zhit benny.zhit אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.01.09
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי roi199 שמתחילה ב "cבס"ד מצטער שנעלמתי, זה..."

1. הזיכרונות שלך הם ככל הנראה DDR2 ולא DDR3 כפי שציינת משום שזכרונות DDR3 לא פועלים, למיטב ידיעתי ב 800Mhz וגם בגלל שלוח האם שקנית לא תומך ב-DDR3. (כמובן שגם אנחנו הצענו לך זכרונות DDR2, כך שזה בסדר).
2. המעבד קצת יותר חלש מזה שהוצע לך כאן, אבל לדעתי גם הוא יעשה את העבודה.
3. המארז נראה בסדר, אבל הספק מחברה שאינה מוכרת לי... יתכן שמדובר בספק גנרי.

בשורה התחתונה שילמת 250 ש"ח יותר עבור מערכת פחות טובה ממה שהוצע לך כאן. זה המחיר שצריך לשלם על כך שמחפשים חנות ליד הבית. אני מקווה לפחות שהשירות שהחנות הזו נותנת שווה את זה.
אני אישית גר בצפת והזמנתי את המחשב שלי מ-IQPC באשדוד, כי העדפתי לקבל מוצר טוב במחיר טוב מחנות טובה, ובמקרה הצורך לשלם על משלוח... אבל זה כבר עניין של בחירה אישית.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:56

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר