27-08-2009, 19:50
|
|
|
|
חבר מתאריך: 23.01.09
|
|
|
תשמע
תשמע, עקבתי אחרי הדיון הזה ונמנעתי מלהגיב.
אין לך קייס, אם תקבול סתם תושפל אח"כ, עדיין תצטרך את עזרת הרופא ביחידה.
WHIPLASH היא סוג של מכה שמקבלים בזמן תאונה (בעברית מכת טלטול).
אכן גוררת כאבים בעיקר ממקור שרירי ומעט כאבי ראש וסחרחורות אך לרוב עוברת בתוך מספר ימים.
תסמין היא תלונה של חולה שהיא סובייטקטיבית, זאת אומרת שבניגוד לסימן אין אפשרות לרופא לראות ממצאים.
דקירות בחזה לא מופיעות ממקור לבבי ולכן אין צורך לעשות אקג.
מה שאתה מתאר כדקירות בחזה, סחרחורות, דופק מואץ וכו' נשמע יותר (בדיוק כמו) תסמינים של לחץ נפשי ( או התקף חרדה בשפת להדיוטות).
בקשר למצבך הרפואי אני חושב שאתה נעול על הקורס הזה ותוריד פרופיל בכל מחיר, במה אתה שונה מכל אלה שמנסים להוריד פרופיל כדי לצאת מגדוד או משטרה צבאית? הם גם יחפשו הכל בשביל לצאת.
זה לא המקום לרשום פה "אבל באמת יש לי א, ב, ג"
אם אתה מתכוון לקחת ברצינות את מצבך הרפואי תיגש לרופא עם החומר הנדרש, (כשאמרת 15 טיפולים אני מניח שהתכוונת לפיזוטרפיה?),
תוכל לקבל ממנו הפנייה ישירה לפיזוטרפיה,
תוכל לבקש (ואני מדגיש לבקש) הפנייה לאורטופד להעמקת בירור כאבים ונוירולוג להעמקת בירור סחרחורות.
בקשר לכאב שלא חולף גם לאחר פיזוטרפיה- תוכל לבקש הפנייה למרפאת כאב באחד מבתי החולים בארץ, בדיוק בזה הם מתמחים!
לכל זה כדאי לשקול טיפול קב"ן (ועכשיו תיקח את זה ברצינות), ולבקש לעבור לקורס ע"י טופס 55 כמו שצריך, תתפלא אבל מדיי פעם כן מאשרים חריגים.
בקשר לקבילה אני מציע לך להתייעץ עם רופא שמשמש כעד מומחה בבתי משפט כדי שיסביר לך שאין פה רשלנות רפואית של ממש.
ושיהיה לבריאות.
נערך לאחרונה ע"י oren101 בתאריך 27-08-2009 בשעה 20:10.
סיבה: הרחבתי את התשובה
|