לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-08-2009, 07:57
צלמית המשתמש של looopy
  looopy looopy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.04.02
בפועל זה מה שקורה..בטח בשיחות עם מנהיגנו וראשי הממשל של ארה"ב
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "אין צורך בשלום עכשיו על מנת לאמת את היקפי הבניה בשטחים הכבושים"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ישראל היפה
אם ישראל חושבת שהיא צודקת, שתמשיך במעשיה ותודה בהם ותעמוד מאחריהם.

אני מקווה שלאחר שנים של התעסקות בחדשות כמו כולנו, אתה גם מבין, שרוב רובן של הכתבות בגנות הבניה בשטחים באה ממקום אחר ו-ת-פ-ל ולא ממש בשל ה"דאגה הכנה והאמיתית" לכאורה לעתידנו..
דומה שתהיה מרוצה רק כאשר יוכרז כי ירושלים תחולק, הערבים יהיו זכאים לזכות השיבה, יפונו כ-300 אלף יהודים ויוחזרו לערבים כל השטחים הכוללים גם את המקומות הקדושים ליהודים..קצרה היריעה.
תן לי לסבר את אזנך..זה לא יקרה בדורנו אם בכלל..
נדמה לי שגם אתה, אם היית מעמיק יותר ומתרגם את ההשלכות לעתידה של המדינה שתגזרנה מ"תנועה" שכזאת, היית נמנע מלזעוק חמס כל אימת שנדמה לך כי רדיפת הצדק, היא רק מנת חלקם של הערבים..
חביבי, מאז ימי אוסלו העליזים ועד היום לא קרה דבר..וכנראה שבדורנו, רצונותיך לא יתממשו מהסיבה הפשוטה, שאי אפשר להביא את השלום המיוחל טרם זמנו.
לא הערבים ולא אנחנו בשלים לשלום אמת ומוכנים להקריב..אבל לכל אורך התקופה שאנחנו מכירים וירטואלית, אתה מבקש ללא הרף את טובת הערבים דרכנו וקשה לבלוע את זה..
מה, אין לנו ולו זכות אחת מבחינתך על הארץ הזאת?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-08-2009, 09:42
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "בפועל זה מה שקורה..בטח בשיחות עם מנהיגנו וראשי הממשל של ארה"ב"

looopy ישראל ניסתה הכל כבר אני חושב.
הסכם אוסלו של פרס,הרצון של ברק לתת להם יותר מ 90% מהגדה כולל שטחים חשובים לישראל, הפינוי של שרון, אולמרט וציפי שרצו לתת להם 97% משטחי הגדה ועוד כמה ויתורים כואבים לצד שלנו. באף אחד מהמקרים לא קיבלנו מהפלסטינים כלום. אני לא אומר שרבין ושרון טעו. אני אומר שניסינו לפחות בניגוד לפלסטינים לעשות שלום. לא הצליח הגיע הזמן להפסיק לחכות שזה יגיע ולהגן על העם שלנו? הפלסטינים הפרו כל הסכם שנחתם סבירות טובה מאוד והם רק ממשיכים לבקש עוד ועוד בלי לתת לנו כלום חזרה!

נשאר לנו לחכות שהחמאס ירגיז את מצרים ומצרים יכבשו את עזה. הפת"ח ירגיז את ירדן וירדן תכבוש חלק מהגדה ואז יהיה שלום עם ירדן ומצרים. מדינות שאותנו הם לא אוהבות ,אך הם מעדיפות אותנו כשכנים על הפלסטינים בצורה ברורה. זה המצב הכי טוב לשלום היום.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 23-08-2009 בשעה 09:47.
ישן 24-08-2009, 11:17
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
מה הקשר בין הציטוט שהבאת ממכתבי לבין מכתבך ?
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "בפועל זה מה שקורה..בטח בשיחות עם מנהיגנו וראשי הממשל של ארה"ב"

יש כאלו ואני ביניהם ונדמה לי שהיום גם ראש הממשלה ומרבית שריו, החושבים שמימוש "זכותנו" על כל הגדה המערבית, יביא לאסון לאומי ולחיסולה של מדינת ישראל. לאחר שנים של התעסקות הגיע הזמן שתבין שהכתבות בגנות הבניה בשטחים באה בשל הדאגה הכנה והאמיתית לעתידה של מדינת ישראל, כמדינה חזקה, משגשגת ובריאה.
אכן אהיה מרוצה אם הסכסוך הפעיל יגיע לסיומו וירושלים תחזור לעצמה, ללא הנספחים, שאינם מתאחים ושאין כל כוונה לאחותם באמת. חלוקת ירושלים הפכה לסיסמא של אלו שאין בכוונתם להגיע לכל הסדר והחפצים לשלוט על למעלה מ- 200 אלף פלסטינאים, בעלי תעודת תושב ישראלי.
באשר למחמוש זכות השיבה אני דוחה אותה מכל וכל. מימושה יביא את קיצנו בדיוק כפי שיקרה אם נמשיך לשלוט על כל השטחים שכבשנו ב- 1967.
גם באשר לפנוי כ-300 אלף יהודים, אתה טועה ובגדול - לדעתי כל הישובים, המאוכלסים באזרחים ישראליים, הצמודי הקו הירוק (ממזרחו) יכללו בשטחי מדינת ישראל, כאשר תקבענה גבולותיה הסופיים.
באשר למקומות הקדושים ליהודים, ולא במקרה אותם המקומות קדושים גם למוסלמים ולעיתים גם לנוצרים. יש להתייחס לכל אתר לגופו. לדעתי מרביתם צריכים להיות מנוהלים ע"י גוף משותף, שיאפשר גישה חופשית וניהולם של פולחנים לכל מי שהדבר חשוב בעיניו.

גם בהקשר להבנת הצדק, המוסר וההגינות קצרה ידך מלהבין את הערותי. בפירוש שהם מנת חלקם הבסיסית של הישראלים . כואב לי כאשר דוקא ישראלים חוטאים לאמת שלהם ונוהגים בניגוד למה שהם.
יתכן והצדק איתך ווכנראה שבדורנו, רצונותי לא יתממשו . אבל אין זה מצדיק הרמת ידים.

וכאן הטעות הגדולה ביותר שלך, שלא ירדת לסוף דעתי וכל הסברי לא מועילים - אני מבקש ללא הרף את טובת הישראלים ואת טובתה של מדינת ישראל. ראה כיצד כל מנהיג ההופך להיות ראש ממשלה נעשה פתאום "שמאלני" ה"מוכר" את ארץ ישראל.

עצם העובדה שאני חי, פועל ויוצר למען הארץ הזאת, מוכיח שיש לנו זכויות בארץ ישראל. אלא שזכויות אלו אינן בלעדיות ולכן יש לחלוק אם חפצי חיים אנו.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:37

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר