היי אני חדשה פה, קוראים לי מוס ואני מצלמת כבר 4 שנים (: המצלמה שלי היא Fuji5700 פשוטה אבל אני ממש אוהבת אותה,ומסתפקת בה. תגובות בונות בבקשה . הרבה נעייים
1. הייתי מעדיף לראות את הפוקוס על העין עצמה ולא על הריסים, או לפחות לצלם עם צמצם יותר סגור (אם יש לך אופציה כזו) כדי לקבל יותר חדות בכל הפריים. 2. את התמונה הזו אהבתי הרבה יותר. התאורה הצדדית ממש משדרגת. 3. לא מצאתי בה משהו מעניין...
"אם בחוקותי תלכו... ונתתי שלום בארץ " הצל"ש הראשון שלי! כל הזכויות שמורות על כל התמונות והנאמר בהודעותי.
ציטוט: במקור נכתב על ידי ארי 13 1. הייתי מעדיף לראות את הפוקוס על העין עצמה ולא על הריסים, או לפחות לצלם עם צמצם יותר סגור (אם יש לך אופציה כזו) כדי לקבל יותר חדות בכל הפריים. 2. את התמונה הזו אהבתי הרבה יותר. התאורה הצדדית ממש משדרגת. 3. לא מצאתי בה משהו מעניין... תודה רבה על התגובה. לקחתי לתשומת ליבי (:
התמונה השנייה טובה, תאורה יפה ופורטרט לא רע בכלל ביחס לציוד שברשותך. את הראשונה והשלישית לא כל כך אהבתי, נראות כמו קרופ מהשנייה ולכן מרגישות לי מיותרות.
My Gallery Nikon D80 + D60 + Nikkor 17-55 2.8 + Sigma 17-70 2.8-4.5 macro + Nikkor 70-300VR AF-S 4.5-5.6 + SB-800