לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-09-2009, 16:16
  nivsle nivsle אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.09.09
שאלות דחופות לכל היודעים דבר! תודה מראש!

שלום! חברה שלי התגייסה לשירות בשח"ם. היא החלה את הטירונות ואמורה לסיימה ביום שלישי הבא. קודם כל חשוב לציין שיש לה פרופיל 97 ללא שום סעיף מגביל. והיא עושה טירונות 01 בניצנים. פרט חשוב נוסף הוא שיש לה קשרים במשטרת ירושלים וכנראה, יהיה מי ש"ימליץ" עליה או "ימשוך" אותה במידה ויתאפשר, אך קודם כל אנחנו צריכים לדעת על כל 4 התפקידים והכי חשוב אורך הקורס שלהם או מידת היציאות בקורסים עצמם, השירות הוא יומיות.

רציתי לדעת מהוא בהגדרה יותר מפורטת מבאתר עולים על מדים תפקיד "מודיעין"( לא מוקד ) בשח"ם, איך אפשר להגיע לשם והכי הכי חשוב, מה אורך הקורס? ואותה השאלה לגבי קורס המז"פ, מה אורכו?(את התפקיד אין אחד לא מכיר) שאלה שניה וחשובה לא פחות היא האם אפשר להכריח אותה ללכת לסיור, דבר שהיא מנסה להימנע ממנו בשל מנטליות לא מתאימה, ואם כן האם יש דרך לחמוק מזה לטובת המוקד. היא סיפרה לי שהבנות שם אמרו שלא שואלים ו"מכריחים" בנות לצאת לסיור.

ושאלה נוספת, שבטח אף אחד לא יוכל לענות לי בוודאות אבל אני אנסה. אם היא מסיימת טירונות ביום שלישי, וביום שיש זה ערב ראש השנה, האם היא תקבל חופש עד מוצ"ש או שיתנו לה תפקידים שתעביר את הזמן ביומיים שעד יום שישי. אני מודה מקרב לב לכל העונים, על סמך התשובות האלה היא אמורה להחליט לאן מועדות פניה בשנתיים הקרובות.

שוב תודה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:26

הדף נוצר ב 0.02 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר